Magazine: Januari

VOORSPELLINGEN 2020 

Traditiegetrouw trapt ParaVisie Magazine het nieuwe jaar af met voorspellingen van mediums, paragnosten, kaartleggers, pendelaars, astrologen en anderen. Dit keer blikken 10 gerenommeerde voorspellers vooruit op 2020. Wat wordt het nieuws? Álle voorspellingen in deze nieuwe editie!

Voorspellen: kansen & valkuilen

In een diepgravend interview met ‘vaste waarde’ Thomas Woolthuis blikken we terug op zijn veelbewogen afgelopen jaren. En nemen we het vak ‘voorspellen’ onder de loep. Hoe werkt het? Waarom doen we het? En waarom lezen we het zo graag? Thomas: “Ik adviseer mensen altijd de voorspellingen ergens in hun achterhoofd op te slaan, maar er ondertussen niet naar te gaan leven.”

Terugblik op voorspellingen 2019

Zoals het nieuwe boek van Thomas Woolthuis al stelt: ‘Voorspellingen… en wat komt daar dan van uit?’ Nou, we hebben ons eigen januarinummer van 2019 er maar eens op nageslagen. Wat hier volgt is een weliswaar arbitraire, maar desalniettemin eerlijke poging de voorspellingen voor 2019 te duiden. Wat kwam uit en wat (nog) niet?

2020… En hoe nu verder?

De vraag hoe verder nu het 2020 is, heeft medium Sara Hofstede-Hiemstra voorgelegd aan de ‘Bovenwereld’ waarmee zij in contact staat. Er kwamen allerlei gevoelens, beeldende verhalen en adviezen tot haar. Een deel daarvan deelt zij hier graag met ons.

Oog voor Het Wonder

Bert Janssen is auteur, onderzoeker en flamboyant verhalenverteller. In die hoedanigheid reist hij al jaren de wereld rond, op zoek naar de antwoorden op vragen die diverse fenomenen en mysteriën bij hem oproepen. Via de graancirkels komt hij uit bij oeroude megalithische monumenten en bij geheimzinnige kunst en architectuur van toen en nu. Langzamerhand begint het hem te dagen: aan alles wat hij waarneemt en beleeft ligt een ‘Ordenend Principe’ ten grondslag.

Vuurwerkangst & vorige levens

Ieder jaar met Oud & Nieuw krijgt reïncarnatietherapeute Marianne Notschaele-den Boer vragen van angstige mensen. Kan extreme angst voor vuurwerk met vorige levens te maken hebben?

Full Body Dearmoring

Van jongs af aan leert een kind dat de buitenwereld niet altijd op zijn of haar uitreikingen zit te wachten. Soms wordt het gestraft en leert het dat zijn uitingen niet welkom zijn, niet passen of anderszins niet horen. Het resultaat daarvan is dat de levensenergie en bepaalde kwaliteiten zich terugtrekken en dat laat sporen achter in het fysieke energielichaam. Die sporen zijn ons ‘pantser’ geworden. Dat kan gedurende de rest van het leven zo gaan knellen, dat fysieke en mentale problemen ontstaan. Maar gelukkig is ont-pantsering mogelijk. Hoe? Via een Full Body Dearmoring!

Praktische technieken voor spirituele zelfhulp

Voel je je soms losstaan van anderen of het leven? Zoek je verbondenheid van ziel tot ziel? Wil jij leren leven vanuit eenheidsbewustzijn? De Council of One, bestaande uit een groep van Lichtwezens, helpt je hier graag bij. Cathelijne Filippo staat telepathisch in contact met de Council en brengt in dit artikel hun belangrijkste boodschappen voor het voetlicht.

De sieraad, de bliksem & het eiland

Een sieraad dat hemel en aarde verbindt, mensen verenigd en vrede brengt overal waar het gaat. Een vrouw die in 1985 getroffen wordt door de bliksem en na haar dood inspireert vanuit ongeziene rijken. Een man, ooit hogepriester in Atlantis, nu edelsmid, wereldreiziger en wonderwerker. Een eiland dat, ondanks de minuscule oppervlakte ervan, tóch het centrum van de wereld is. Dit is het verhaal van Akaija. Lees het, geloof het, leef het. Wij zijn één!

De therapeutische kracht van de harp

Hoe komt het toch dat de harp het muziekinstrument bij uitstek is dat klanken produceert die ons mensen emotioneel raken en melancholisch maken? Heeft het soms iets met de oeroude geschiedenis van dit instrument te maken of met haar verbinding met de Egyptische moedergodin Hathor? Harpiste Femke Bloem zocht het voor je uit en doet een boekje open over haar eigen verhouding tot en wonderlijke belevenissen met dit hemelse instrument.

De rol van de Aarde in onze ontwikkeling

Wat is de Aarde eigenlijk? Welke functie heeft zij en wat betekent ze voor ons? Hoe gaan we ermee om? Hoe moeten we de Aarde beheren? In dit artikel wordt op enkele aspecten van de betekenis van de Aarde ingegaan, geïnspireerd door het scheppingsweten uit de Graalsboodschap van Abd-ru-shin.

En verder: Winacties, Inspiratie, Recensies en columns van homeopaat Lucas en Lichtwerkers Cathelijne en Fanny