Magazine: december

DÉ JAARHOROSCOOP VAN 2019!

Liefde, gezondheid, relaties, werk, bewustwording, kansen, tips en méér. Wat staat jou te wachten dit nieuwe jaar?

Hooggevoelig… Of ben je hoogalert?

Misschien ken je het wel. Een vriend of vriendin komt bij je met de mededeling dat hij of zij hooggevoelig is. Gevoelig voor harde geluiden, allergisch voor drukke plekken, zo herkenbaar, het klopt allemaal! En toch heb jij het gevoel dat hier iets niet klopt. Je mist iets. En dat iets heeft te maken met intuïtie. Als dat het geval is, is je vriend of vriendin misschien wel hoogalert!

Elektrostress: dit zijn de tips!

Steeds meer mensen krijgen gezondheidsklachten, raken in een burn-out, hebben stress-gerelateerde klachten of worden om onduidelijke redenen ziek. Een mogelijke oorzaak waaraan helaas vaak voorbij wordt gegaan, is langdurige belasting van een te hoog stralingsniveau. Astrid Tax is expert en vertelt je in dit artikel waar je in dat geval op moet letten en wat je kunt doen.

Medium Vincent is doof & hoort stemmen

Marion Berndsen is een oude bekende van ParaVisie. In het recente verleden schreef zij columns en bracht ze voor het magazine bekende Nederlanders in contact met hun overleden dierbaren. Omdat we haar hebben leren kennen als een professional pur sang, zijn we blij dat ze wederom voor ParaVisie de pen ter hand genomen heeft. Ditmaal interviewde Marion Vincent Blom, die naast medium ook doof is. Een bijzonder verhaal!

Healing bij dementie en levenseinde

“Ik begin aan een nieuw hoofdstuk, want mijn hoofd is stuk.” Evelien Pullens citeert haar moeder Margriet, die haar dementie op bijzondere wijze kan verwoorden. De wijsheid van haar moeder inspireerde Evelien om zich in haar praktijk voor reading en healing te specialiseren in dementie. Vorig jaar publiceerde ze het boek De vierde dementie over intuïtie en dementie. Sindsdien verdiept haar onderzoek naar de binnenwereld van de dementie en de helende kracht in de laatste fase van het leven zich. In dit artikel beschrijft ze haar nieuwste bevindingen.

De genezeres: ‘Er is altijd hoop’

Eens in de zoveel tijd verschijnt er een boek dat als een scherp zwaard de chaos van deze tijd doorklieft. Dat in al z’n eenvoud en helderheid verkwikkend water giet op de onontwarbare kluwen (des)informatie en als een lichtflits eeuwige waarheden in hun volle glorie zet. De Genezeres van Peter Allmend is zo’n boek. We spraken de auteur en hadden de ondankbare taak om uit zijn schatkamer één hoofdstuk te kiezen ter voorpublicatie.

Energetische huisreiniging

Kun je last hebben van ‘oud zeer’ dat nog in je huis aanwezig is? Kunnen gebeurtenissen uit een nabij (of ver) verleden nog steeds doorwerken in de woon- of werksfeer binnen panden? Kan je leefsituatie nadelig beïnvloed worden door energetische factoren waar je eigenlijk helemaal geen weet van hebt? Kan dit ook allemaal grondig opgeschoond worden? Het antwoord op al deze vragen luidt natuurlijk ‘ja’. Energetisch is alles mogelijk!

Originele menselijke vermogens

Nadat Hanneke Bouma in contact kwam met de elf Fjerk, kreeg zij niet alleen inzichten over het etherische veld aangereikt, maar ook over de daarmee verbonden menselijke vermogens. Vermogens waar bijna niemand meer weet van heeft en waar de meesten dan ook niet of nauwelijks meer gebruik van maken. Wat moeten we doen om onze originele menselijke vermogens weer te activeren?

Nachtmerrie in Florence

Kirsten gaat met haar vriend op vakantie naar Italië, Florence. La vita è bella! De eerste nacht in het hotel heeft ze een akelige nachtmerrie. Terug in Nederland gaat ze te rade bij reïncarnatietherapeute Marianne Notschaele. Waarom werkt deze Italiaanse stad zo op Kirstens zenuwen?

Astrologie als bron van zelfkennis

Krijg ik een partner en word ik daarmee gelukkig? Zomaar een vraag die een astroloog kan krijgen. Zulke vragen lijken voort te komen uit de gedachte dat voor een astroloog de dingen kennelijk vastliggen, en uit de opvatting dat een astroloog dat allemaal vooruit zou kunnen zien. Maar zo ligt het niet! Een astroloog kan je wél heel veel vertellen over wat je onbewust voor soort relatie zoekt, wat je graag in die ander wilt ontmoeten en in de relatie wilt inbrengen…

En verder: Jouw smalle weg met God, De Jezus-ervaring van Nancy, de energie van december, Maya-horoscoop, boekrecensies en columns Tessa van Rossen, Karin Achten, Saskia Basten, Judith Flapper & Arjen Houterman, Titus Rivas en Reint Gaastra.