Magazine: Februari

SPECIAL EVENT 8/2: BOODSCHAPPEN VAN TOEN… VOOR NU!

Zaterdag 8 februari vindt een bijzonder evenement plaats in Bilthoven. Tijdens een speciale lezingenmiddag van ParaVisie Magazine wordt het eerste Nederlandstalige boek over het mysterie van de Bosnische piramides gepresenteerd. Maar er staat meer op het programma. Véél meer. In deze special komen alle sprekers aan het woord: Bert Janssen over het Ordenend Principe, Willem Witteveen over het wonder van Gizeh, Richard Hoofs over de Egyptische heelmeesters en Rob Heiligers bij monde van dr. Sam Osmanagich over de Bosnische piramides. Komt dat zien! Kijk hier voor meer info: https://paravisiemagazine.nl/nieuws/pv-lezingenmiddag/

Chinese Jaarhoroscoop

Het jaar van de Rat begint op 25 januari 2020. Het komt met kansen en mogelijkheden voor hen die het juiste moment herkennen. Nieuwe dingen gaan er zeker komen! Wil je zekerheid voordat je begint? Dan mis je de ervaring en de magie van het nieuwe. Durf je het risico te nemen en gehoor te geven aan je intuïtie die je de weg wijst naar een nieuwe toekomst? Dan is 2020 het begin van een volgende cyclus in je leven. Met een proactieve houding laat je het verleden waar het hoort en richt je je op dit maagdelijke nieuwe jaar dat voor je ligt. Klaar om betreden te worden!

Quantum-Touch

Sommige mensen die worden geboren zijn zich al vroegtijdig bewust van hun intuïtie, maar voor de meesten is er een crisis voor nodig om écht wakker te worden voor het ware verhaal van hun roeping. Dat gebeurde ook met Wim Velthuis. In zijn zoektocht naar wat hij zelf nodig had, ontdekte hij universele waarheden: “In eerste instantie moet je bij ziekte vertrouwen op je eigen potentie om te genezen en het gegeven erkennen dat daarbij niets onmogelijk is.”

Lourdes, de verborgen boodschap

Op 11 februari 2020 zal het 162 jaar geleden zijn dat een arm meisje uit een toentertijd onbekend Frans gehucht, Bernadette Soubirous (1844-1879), de wereldpers haalde. Haar ontdekking van een helende waterbron en haar onwrikbare geloof en eerlijkheid over haar visoenen doen nog steeds mensen versteld staan. Wat gebeurde er echt, toen in Lourdes? In de komende nummers een onthullend verslag van medium Isabelle Duchene.

De helende kracht van verdriet

‘Hoe groter je bewustzijn, des te meer heb je te dragen.’ Zomaar een zinnetje, afkomstig van de website van medium Tonnie van Deursen. Maar hoe waar… Zeker in haar geval! Het levensverhaal van Tonnie kent immers vele, diepe dalen. Maar alles is ergens goed voor geweest, zo beseft ze: “Mijn pijn en verdriet waren, bij wijze van spreken, de barensweeën die uiteindelijk hebben geleid tot de geboorte van mijn mediumschap.”

Human Design

Zou het niet makkelijk zijn om bij je komst op Aarde, net als een geboorte- of identiteitsbewijs, een gebruiksaanwijzing mee te krijgen van wie jij in de kern bent? Wat je talenten zijn, je valkuilen, je kansen en beperkingen, je karaktereigenschappen en je gedragingen? Het goede nieuws: zo’n gebruiksaanwijzing bestaat! Het heet een Human Design Chart. Het slechte nieuws: het is onveranderlijk.

‘Mijn kapper was mijn moeder in vorig leven’

Reïncarnatietherapeute Marianne Notschaele bekijkt en beluistert een filmpje op YouTube waarin een Amerikaanse hypnotherapeut een zaalvisualisatie geeft. Thuis achter de laptop doet ze mee. Om te ontspannen en tegelijkertijd duidelijkheid te krijgen over een klein probleempje dat speelt. Wat blijkt? Marianne kent haar kapper veel langer dan ze dacht!

Spirituele wortels van carnaval

Carnaval… de meesten van ons associëren het met foute slagers, hossen en vooral veel alcohol. Maar oorspronkelijk had het feest een diepere betekenis. Sporen daarvan vindt Monique Hendriks terug in de Franse plaats Limoux. “Hoewel ik geen fan van carnaval ben, vier ik het dáár graag mee. Je kunt er nog de krachten voelen die onze voorvaderen opriepen in voorbije tijden.”

Terug naar de kerk

De New Age explosie uit de jaren zestig die de astrologische Age of Aquarius (Watermantijdperk) aankondigde, pleitte voor het onderzoeken van onze individualiteit en spiritualiteit. Weg met de verlossing van zonden via een geloof, op naar de bevrijding van geest en ziel! Een enkeling echter, bewandelde het omgekeerde pad…

Bijzonder lichtwerkerskoppel

Freelancer Belinda Inhulsen praat met de veelzijdige Gert van Beek (58). Gert vertelt over zijn natuurgeneeskundige praktijk waar lichamelijke ongemakken en emotionele klachten verholpen worden via disciplines zoals magnetiseren, acupressuur en therapeutische massages. Sinds 2017 begeleidt en werkt hij samen met de 16-jarige Romy, die eens zijn praktijk zal overnemen. Portret van een niet-alledaags koppel.

En verder: Winacties, Recensies, Vraag & Antwoord, Feit of Fictie en columns van homeopaat Lucas, inspirator Reint & engelenexpert Annelies