2021… tipje van de sluier

Al jaren geeft medium Thomas Woolthuis les in intuïtieve ontwikkeling. Daarin zijn er veel leerlingen van hem die opvallende resultaten boeken in het ‘lezen van foto’s’. Sommigen van hen heeft hij gevraagd om aan de hand van hun spirituele gaven hun visie op 2021 te geven.

Cindy Woolthuis: “Het zal een vurig jaar worden. En daarmee bedoel ik dat er veel branden gesticht zullen worden. Met name laboratoria, parkeergarages, winkelpanden. Sommigen zullen hiermee “in de brand uit de brand” zijn. Er zal in Europa een grote kluiskraak plaatsvinden. Het wordt het jaar van veranderingen en veel onthullingen. Fraudezaken zullen opgehelderd worden. De kinderdagverblijven zullen opmerkelijk in het nieuws komen. Op spiritueel gebied zullen er veel praktijken hun deuren gaan sluiten. Wie zijn zakken met ego vult, zal merken dat het spiritueel niet meer zal stromen. Congressen  en vakbeurzen zullen strenger aangepakt worden. Buurthuizen zullen daarentegen meer gewaardeerd worden. Dagbestedingen voor de ouderen zal gehalveerd/gesloten worden, waardoor er helaas nog meer eenzaamheid zal ontstaan. Er zal nog een ander virus de kop opsteken. Er zal hier in Nederland een insectenplaag komen, die wij eerder nog niet gezien hebben.”

Angela Durge: “Heel Rotterdam raakt van slag, omdat er iets staat te gebeuren met een belangrijk persoon. Ik zie op ongebruikelijke manier veel mensen in de Kuip en het heeft niets met voetbal of concert te maken. Evenementen en concerten gaan weer komen, maar er gaan blaastests komen die een direct resultaat geven van veilig of onveilig. De apparaten die ervoor gebruikt gaan worden, hebben iets weg van alcoholtesters. Het nieuwe vaccin wordt zo populair, dat er zelfs grote hoeveelheden gestolen gaan worden. In het Britse Koningshuis gaat er iets opvallends plaatsvinden. De broers Prins William en Prins Harry komen in het nieuws als gevolg van een onderling conflict.

Moon Hoenderdos: “Willeke Alberti – 11 augustus is een datum die ik bij haar zie. Albert Verlinde krijgt een relatie met een vrij jonge medewerker van zijn bedrijf. Op zich is daar niks mis mee, maar er zal flink wat ophef zijn vanwege het grote leeftijdsverschil. Amsterdam zal het decor zijn van een bijeenkomst op een groot plein. Het is geen feest, want de sfeer die het heeft is een heel ontroerend.”