Adverteren

Bladformule

ParaVisie is ruim 30 jaar geleden opgericht en komt voort uit het gerenommeerde Veronica-radioprogramma Het Zwarte Gat. In de loop der jaren groeide het magazine uit tot een sterk mediamerk en een kennisinstituut op het gebied van het spirituele, paranormale en mediamieke. Pionierend, spraakmakend en grensverleggend zijn kwalificaties die bij ParaVisie passen. Uit onderzoek is gebleken dat ParaVisie ná Happinez de meest bekende titel uit de branche is. Kwaliteit en authenticiteit blijven, ook na al die jaren, voorop staan.

De inhoud van ParaVisie kenmerkt zich door een uitgebalanceerde mix van interviews, artikelen en beschouwingen over de wereld van het spirituele, mediamieke en paranormale. Redactionele pijlers zijn: lichaam & geest, engelen & gidsen, zelfontwikkeling & gezondheid. ParaVisie richt zich op een echte nichemarkt, in die zin dat het in Nederland het enige magazine is dat maandelijks aandacht heeft voor het mediamieke en paranormale. Gecombineerd met een frisse, eigentijdse vormgeving en redactioneel gezien verrassende, praktische invalshoeken, mag ParaVisie gerust als een uniek product betiteld worden.

De lezers

De lezers van ParaVisie zijn vrouwen van 30 jaar en ouder, hebben een gemiddelde opleiding genoten, zijn geïnteresseerd in spiritualiteit, zelfkennis en – ontwikkeling en leggen een flinke dosis nieuwsgierigheid aan de dag naar de wereld van het ongeziene en onbegrepene. Ze zijn niet zelden ook op zoek naar erkenning, herkenning, troost en inspiratie naar aanleiding van zelf opgedane ervaringen. Ze staan niet alleen open voor een, ten opzichte van het dominante materialistische wereldbeeld, alternatief denkkader, maar begeven zich hier zelf actief in door gebruikmaking van complementaire geneeswijzen, door het bezoeken van mediums en paragnosten en het volgen van cursussen zelfontwikkeling.

Bereik

ParaVisie verschijnt in een oplage van 15.000 exemplaren. Verspreiding via abonnees en losse verkoop, met een meeleesfactor van 3,8, levert een bereik van bijna 60.000 lezers op.

Meer informatie

Hoofdredacteur Niels Brummelman  T: 0570-607561

M: niels@edicola.nl

Download Mediakaart 2024