Magazine: juli

Mysterie Maria Magdalena

In dit nummer gaan Jaap Rameijer en Monique Hendriks, elk vanuit een uniek persoonlijk standpunt, op zoek naar het mysterie Maria Magdalena. Wie was zij? En wat is haar betekenis voor de wereld en mensheid van nu? Jaap: “Maria Magdalena is in mijn ogen de belangrijkste vrouw van de afgelopen 2000 jaar!”


Anna ontmoet… Pamela Kribbe

Soulcoach Anna interviewt Pamela Kribbe, die als channelaar de stem van Jeshua op Aarde vertolkt. Haar mediumschap is echter geen vanzelfsprekendheid, Pamela moest door diepe dalen om haar missie uiteindelijk te aanvaarden: “Het was bij tijden een heel donkere tunnel.”


Maya’s: ‘Bereid je voor op Storm’

Ai, ai, ai. Wat zou Nicole Nicole E. Zonderhuis, samenstelster van de 13 Manen Agenda, dit jaar graag beginnen met een boodschap van vreugde of hoop. Maar ze houdt haar hart vast bij een jaar met de energie van de Storm toon 2 in een Spiegel Wavespell… Nicole: “Confrontatie, uitdaging… Kortom: riemen vast!”


Mediums overbodig?

Jozef Rulof (1898-1952) ontving als medium van ‘meesters’ allesomvattende kennis over het hiernamaals, reïncarnatie, onze kosmische ziel en Christus. Volgens de door hem schriftelijk overgedragen leer zou er na zijn dood geen medium meer door de meesters benaderd worden. Hoe zit dat precies?


Ruim baan voor jouw missie

Als de corona-crisis één ding doet, dan is het wel ons uitnodigen om anders naar ons leven te gaan kijken. Willen we nog wel ooit terug naar ‘normaal’? Of besluiten we eindelijk dat leven te gaan leiden waarvoor we hier eigenlijk gekomen zijn? Ofwel, een leven volgens jouw unieke persoonlijke missie!


In het oog, in het hart

Sinds de komst van moderne technologie zijn nieuwe middelen die als intermediair tussen de aarde en de hemel kunnen dienen. Linda van Walstijn uit Utrecht is medium en gebruikt haar mobiele telefoon op wel heel bijzondere wijze: ze maakt foto’s van haar bril, waarin de gezichten van overleden dierbaren verschijnen!


Helend veld van stem & steen

In zo’n beetje alle oude culturen en tradities worden er aan kristallen bijzondere krachten toegeschreven. De energie waarmee ze vibreren schijnt zo hoog te zijn, dat ze een helende inwerking kunnen hebben op geest en lichaam. Recent is een speciale toepassing herontdekt, waarvan Linda Dekker uit Rotterdam de eerste gecertificeerde beoefenaar in Nederland is.


Vlaanderens mooiste

Medium Isabelle Duchene ontmoette haar collega Tinneke Schellekens, Vlaanderens meest bekende helderziende uit de Kempen en schreef een eerbetoon aan de levende legende, die zelfs in de stripverhalen van Suske en Wiske verscheen. Máár: “Zonder hierboven kan ik niets.”


De kracht van natuurlijk leven

Goed voor jezelf zorgen is van essentieel belang voor iedereen. Als je dat iedere dag met aandacht en liefde doet, komen je hooggevoelige kwaliteiten tot ontwikkeling. De oefeningen, perspectieven en meditaties die Judith Orloff aanbiedt, helpen je om een bezielde empaat te zijn maar zonder de pijn van anderen over te nemen of te proberen dingen voor anderen op te lossen.


Hoepelrokken & vorige levens

Anderhalve meter afstand houden tot elkaar is ‘het nieuwe normaal’ om het corona-virus te bestrijden. Bij het dragen van een hoepelrok houd je vanzelf gepaste afstand tot anderen. Is het een idee om die mode uit de geschiedenis nieuw leven in te blazen? Safety first, zou je denken. Toch blijkt uit reïncarnatiesessies dat hoepelrokken levensgevaarlijk kunnen zijn.


Lourdes & visioenen van lezers

Medium Isabelle Duchene schreef eerder uitgebreid over de visioenen van Bernadette Soubirous in Lourdes. In dit laatste deel gaat zij nader in op de persoon Bernadette. Én we publiceren de verhalen van lezers die reageerden op Isabelle’s oproep om te getuigen van het wonder dat van alle tijden is en dus ook vandaag de dag door tallozen ervaren mag worden.


En verder: Columns van Robert Bridgeman, Tonnie van Deursen, Cathelijne Filippo en Peter den Haring, Maandhoroscoop, Boekrecensies, Nieuwe producten, Feit of Fabel en Win- en kortingsacties.