Magazine: juni

5G: humanitaire ramp?

Brandende zendmasten, complottheorieën, een rechtszaak en veel verontruste burgers. De uitrol van het 5G-netwerk heeft, juist tijdens de coronacrisis, voor veel turbulentie gezorgd. De staat beweert, net als de telecombedrijven, dat de gevolgen van straling niet bewezen negatief zijn voor de menselijke gezondheid. Maar zijn zij wel te vertrouwen, nu er grote commerciële belangen in het spel zijn? Leda de Zwaan maakt zich al tijden grote zorgen en schreef een open brief aan de KPN en andere telecomproviders.


‘Voelen is wiskunde’

Soulcoach Anna interviewt ‘voelexpert’ Vera Helleman, die in haar De Emotie Encyclopedie maar liefst 350 emoties uitvoerig beschreef om mensen hun binnenwereld te leren duiden. Haar eigen autisme ziet ze ondertussen eerder als kracht dan als last: “Kenmerkend aan autisme is het ontbreken van de ik-referentie. Dat veroorzaakt een ander soort denken, van een heel spirituele inborst.”


De ziel: vanwaar, waarheen?

Wat is een mensenziel, waar komt zij vandaan en waar gaat zij heen? Hoe komt het dat alle mensen zo verschillend zijn, al vanaf hun geboorte? Dat zijn grote vragen, waar al vele mensen zich mee hebben beziggehouden. Antwoorden zijn te vinden in het boek In het licht der waarheid van Abd-ru-shin. Zo lezen we dat wij als ziel al vele levens hebben geleefd en ons doel het Paradijs is…


Urantia: een geschenk uit de hemel

Van alle hemelse openbaringen die in boekvorm zijn verschenen, is Het Urantia Boek misschien wel de meest opzienbarende. Dikker dan de Bijbel en verondersteld geschreven te zijn door een interplanetair korps van hemelse wezens, verscheen het voor het eerst in 1955 in Amerika. Sindsdien is het boek op een mondiale triomftocht, dagelijks nieuwe mensenharten aan zijn zegekar bindend. “Wanneer ik het lees, voel ik me één met het universum.”


Stroomtaal: andere woorden, andere resultaten

Een ruim, plezierig gevoel in je praten en doen? Stroomtaal helpt je hierbij. Kijken naar je gedachten, dingen uitproberen in je taalgebruik. En langzamerhand word je je bewust van kleine, grootse dingen om je heen. Je leeft langzamer… en wat blijkt? Je houdt tijd over!


De boodschap van de lichtbollen

Jaap Rameijer woonde jarenlang in het magische plaatsje Rennes-le-Château in Zuid-Frankrijk. Hij runde er het spirituele centrum ‘Les Labadous’, alwaar hij gasten uit de hele wereld ontving en begeleidde. Hij maakte er ook voor het eerst kennis met het fenomeen van de ‘Orbs’. Inmiddels heeft hij vele duizenden foto’s van Orbs gemaakt en er zelfs twee boeken over geschreven. In een serie van vier artikelen licht hij zijn bevindingen toe.


‘Niets willen, is alles krijgen’

Meer dan een halve eeuw is paragnost Bodhi Vartman op zoek naar de antwoorden op vragen des levens. Hij reisde ervoor de hele wereld over, ontmoette tal van goeroes en andere wijze mensen. Totdat hij de waarheid ontdekte waar deze altijd al had gelegen: in hemzelf! “Ontdek de kracht van de wens en word meester of meesteres over jouw levenslot!”


Blubber!

Vind je het lekker om ‘aan te modderen’ in werk of relaties? Voel jij je herboren na een modderpakking, ben je dol op kleimaskertjes aanbrengen of fan van motorcrossen op nat, glibberig terrein? Wie weet hebben modder, blubber en slik in een vorig leven een dusdanige indruk op je gemaakt, dat je nu nog nageniet. Of er juist angstige gevoelens bij hebt, dat kan ook natuurlijk…


Het bizarre fenomeen van de JOTT

Ken je dat? Je weet zeker dat je de sleutels teruggehangen hebt. Maar opeens zijn ze weg. Om even later op een heel vreemde plek weer op te duiken. Of… aan het sleutelhaakje bij de deur waar je eerder al gezocht had! De Britse parapsychologe Mary Rose Barrington noemde dergelijke voorvallen Just one of those things, ofwel JOTT.


Ankie groeide op in Satans’ netwerk

Een strikt hiërarchisch georganiseerde sekte met mondiale vertakkingen, bestaande uit hooggeplaatste bankiers, politici, journalisten en magistraten, pleegt op grote schaal misdaden ter meerdere eer en glorie van een heel andere ‘meester’ dan de wet. Domme complottheorie? Ankie Withagen is stellig: het netwerk bestáát. Hoe ze dat zo zeker weet? Ze is er jarenlang zelf door misbruikt!


Oude remedies voor moderne kwalen

Het Westen begint eindelijk in te zien wat het Oosten al eeuwenlang weet: medicinale paddenstoelen zijn krachtige ziektebestrijders. En dan niet alleen de oosterse varianten: ook het elfenbankje, dat je hier in de bossen vindt, kan worden toegepast bij de behandeling van veel aandoeningen zoals auto-immuunziekten, allergieën, kanker et cetera.


En verder: Columns van Annelies Hoornik, Tonnie van Deursen, Lucas Klooster, Cathelijne Filippo en Fanny van der Horst, Maandhoroscoop, Vraag en Antwoord, Feit of Fabel en Win- en kortingsacties.