Alle Voorspellingen… rauw & ongecensureerd

Zoals aangeleverd bij de redactie, inclusief tikfouten!

Mireille van Rijn (Voorspellingen ontvangen op 27/11)
Medium, paragnost, tarotist & astrologe
www.mireilleweetmeer.nl, www.puurmedium.nl

Oorlog Oekraïne en Rusland

Voor deze kaartlegging gebruik ik als eerste de Lenormand. Hierbij trek ik de ‘heer’ voor Zelensky en de persoonskaart de ‘lelie’ voor Poetin. De ‘lelie’ is een kaart die een heer aanduidt met gezag, maar daarnaast staat deze ook voor een luchtteken. Poetin en Zelensky zijn beiden luchttekens. Poetin is Weegschaal, heeft zijn zon in Weegschaal en Zelensky heeft zijn zon in Waterman staan. Ze zijn strategen, ieder op hun eigen wijze.

In de kaartlegging komt strijd naar voren. Ik zie dat Rusland geblokkeerd lijkt, wil eigenlijk vernieuwen en wil ook het geluk pakken. De ‘vos’ ligt onder Poetin, een sluw en zeer geslepen persoon.

De ‘roede’ ligt op de ‘lelie’. Dit geeft aan dat Poetin in zijn gedachten zeer strijdvaardig is en oorlog in zijn hoofd heeft. Echter hij blokkeert. Er ligt letterlijk oorlog, wijzen de kaarten erom heen ook aan met de kaart de ‘roede’ samen met de ‘ijsbeer’ en de ‘bergen’ in die lijn. De ‘muizen’ laten zien dat er sprake is van enorme tekorten.

Poetin zou wel een compromis willen sluiten, maar daar is hij te koppig voor. Hij wordt later in een compromis gedwongen. Het wordt letterlijk kiezen of delen. Wat zie ik hier? Poetin en Zelensky liggen op gelijke hoogte. In de legging ligt Poetin aan de linkerkant en Zelensky aan de rechterkant, beiden op hetzelfde niveau. Wat hebben beide heren in gedachten?

Poetin wil eigenlijk een nieuw begin, maar hij heeft veel hartzeer. Dit kan ook duiden op hartproblemen. Echter zal hij dit nooit naar buiten brengen, want dat zal gezien worden als een teken van zwakte. De strijd die ik zie liggen heeft te maken met een contract dat hij wil afsluiten, een commitment uit het verleden.

Zelensky is vooral met geld bezig. Dat loopt wat vast zie ik. Hij wil weer als ‘Heer des Vaderlands’ optreden en mensen het vertrouwen geven. Het ‘huis’ ligt namelijk naast de ‘hond’. Dit wijst ook op zelfvertrouwen. Zelensky is ook niet helemaal wie hij lijkt. Hier ligt namelijk de ‘slang’ schuin onder hem met de ‘zeis’. Dit betekent dat hij in bepaalde zaken de boel flink kan misleiden. Er gaan wel dingen aan het licht komen. Hij loopt ook vast met het ‘kruis’ in zijn hoofd. Hij zoekt naar (financiële) oplossingen. Beiden zoeken steun in het buitenland.

Ik heb tevens de Tarotkaarten gelegd op deze situatie.  Daar ligt ‘Kracht’, ze geloven allebei volledig in zichzelf en hebben een enorme gedrevenheid, met name Zelensky. Zowel Poetin als Zelensky zitten in de Leeuwen energie. Astrologisch gezien heeft Zelensky zijn maan in Leeuw, dus die is emotioneel gezien ook een Leeuw. Poetin heeft zijn Pluto in Leeuw in het 10e Huis, dus hij komt ook heel sterk naar voren en Pluto is de planeet van macht en onmacht. Qua emoties is het heel intens over en weer.

Ik heb ook beide geboortehoroscopen bekeken omdat deze de drijfveer zijn van deze ellende. Ik heb gekeken hoe zij strategisch staan, hoe zij psychologisch in elkaar zitten, hoe de uitwerking naar elkaar is en hoe zij naar buiten over willen komen. Ze kijken heel erg naar waar ze nu staan. Ze hebben beiden de messen enorm in hun rug gevoeld, maar lopen ook allebei vast. Ze zitten eigenlijk beiden in hetzelfde schuitje op hun eigen wijze. Ze willen allebei zichzelf en hun land heel erg beschermen. En ze willen ergens naartoe werken. Typisch is dat op deze positie de ‘Koningin van Kelken’ ligt, een zeer spirituele dame. Het is alsof ze zich emotioneel laten leiden en inspiratie en/of advies krijgen van iemand die er vanuit een totaal andere blik naar kijkt. Het kan een spiritueel persoon zijn maar het kunnen ook hun eigen (spirituele) inzichten zijn.

Hoe kijken ze zelf naar hun eigen situatie? Ik zie ze vanuit die ‘Keizer’ op hun doel afgaan en onverminderd doorgaan. De ‘Ridder van Zwaarden’ komt hier ook naar voren, die gaat met de botte bijl erin. Wat ik ook zie is dat Poetin heel ver gaat. Hij gaat de boel gigantisch onder druk zetten wereldwijd en Zelensky wil er bruut tegen in gaan. Hij vergeet soms ook even wat dit zou kunnen betekenen voor de rest van de wereld.

Op een bepaald moment zie ik dat er berichten komen over geld, daar is Zelensky ook heel erg mee bezig. Beide partijen hebben geld nodig en daar komt veel kracht bij kijken door alle tegenslagen. Iemand gaat zich ermee bemoeien. De beker wordt ook aangereikt, dus er wordt een offer gedaan. Beide gaan iets offeren om uiteindelijk harmonie te bewerkstelligen met hele nieuwe afspraken. Ik krijg hierbij telkens 2025 op mijn netvlies.

Het lijkt wel of beide heren een adviseur of ziener in de arm hebben genomen die verder kijkt dan alleen maar feiten. Daar zal uiteraard nooit over gesproken worden of naar buiten worden gebracht. Toch is het algemeen bekend dat wereldleiders vaak gebruik maken van een astroloog of een ziener. Madame Lenormand is daar een mooi voorbeeld van met haar voorspellingen voor Napoleon.

Zelensky komt op een bepaald moment vast te zitten. Dan gaan er gesprekken komen en lijkt het alsof er een deal gesloten wordt. Echter zijn sluwheid en intellect moet niet onderschat worden. Hij heeft namelijk nog wat addertjes onder het gras. Poetin heeft ook een bepaalde sluwheid in zich. Hierin zijn zij gelijkwaardig aan elkaar. Zelensky weet allerlei landen voor zich te winnen en er komt op een gegeven moment vrede, hoe onwaarschijnlijk dit nu nog lijkt. De weg daar naar toe gaat nog met veel strijd gepaard. De druk wordt opgevoerd en er komt nog een aanval van Rusland om aan de wereld kenbaar te maken ‘tot hier en niet verder’. Op dat punt gaan landen zich er mee bemoeien en streven ze echt naar ‘wereldvrede’. Het vermoeden is dat Turkije hier een bepaalde rol in gaat spelen. Er komen berichten en bezoeken om dit tot een succesvol einde te laten komen. Beide landen worden voor een bepaald feit gezet waarin ze een compromis moeten sluiten. Dan is het wederom kiezen of delen. Ook zie ik in 2024 nog een poging tot een aanslag op Poetin vanuit eigen kringen. Conclusie: in 2025 lijkt er, na veel strijd en gesteggel, pas een einde te gaan komen aan deze oorlog.

Politieke ontwikkelingen in Nederland in 2024

Ik heb gekeken naar de hoofdrolspelers van de belangrijkste partijen. Daar kwam het volgende naar voren:

Dilan Yesilgoz heeft net als Caroline van der Plas haar zon in het teken Tweelingen staan. Frans Timmermans heeft zijn zon in Stier staan. Geert Wilders heeft zijn zon in het analytische teken Maagd en Pieter Omtzigt heeft de zon in Steenbok staan. Ze liggen allemaal heel dicht bij elkaar.

De reden dat ik hiernaar kijk is de uitwerking op elkaar. Eigenlijk zou deze groep perfect samen kunnen werken met hun eigenschappen als zij nader tot elkaar zouden komen. Drie mannelijke aardetekens die op hun eigen manier staan voor wat ze wensen. En twee heel communicatieve vrouwelijke energieën die kunnen verbinden en verbanden kunnen leggen.

Drie partijen zijn aan het kijken of zij toch Geert Wilders en zijn Partij voor de Vrijheid kunnen uitsluiten. Ik zie hier de energie van Omtzigt, Timmermans en Yesilgoz naast elkaar liggen. De ‘slang’ ligt daaronder wat mij vertelt dat er iets bekokstoofd wordt om van Wilders af te komen. Boven het hoofd van Yesilgoz ligt de ‘kist’. Dat betekent een afsluiting en een verlies en dat ligt er ook voor Timmermans. Bij hem ligt het ‘kruis’.

Ik zie onderaan de legging Wilders liggen. Er zijn knopen die doorgehakt gaan worden. Het kost hem gigantisch veel energie en hij heeft met bepaalde oneerlijkheid te maken.

Als we kijken naar Caroline van der Plas, zij staat open voor alle vernieuwingen en veranderingen. Ze wil graag haar stem hebben in de politiek en dat zal ook gebeuren. Dit geldt ook voor Omtzigt. Deze 2 partijen gaan een grote rol spelen in de formatie. Als ik dan kijk naar zowel Timmermans als Yesilgoz. Zij denken erover na om het bijltje erbij neer te gooien. Zij hebben de neiging om weg lopen van dit verlies.

Pluto gaat binnenkort in Waterman en dat heeft een enorm effect op wat er gaat gebeuren. Pluto ging terug in Steenbok en het kabinet viel in 2023. Er volgt komend jaar en de jaren erop een grote revolutie, andere machtsverhoudingen en ook verbroedering. Voor verbroedering zal er eerst strijd moeten zijn om nader tot elkaar te kunnen komen. Er moet een enorme verandering plaatsvinden en daar zijn altijd bepaalde pionnen voor nodig. Het roer gaat om. Dat Wilders is gematigd moge duidelijk zijn en dat heeft hem duidelijk geen windeieren gelegd. Hij heeft het grote plaatje al in beeld en zijn doel is in zicht. En dan zie ik vanuit de Tarot eigenlijk echt leiderschap, knopen doorhakken, rechtvaardigheid en eerlijkheid. Wilders durft eerlijk naar alles te kijken. Zijn zon staat in Maagd. Dat betekent eerlijkheid, zuiverheid, rechtvaardigheid maar ook kritisch naar anderen en naar zichzelf. Zijn ascendant is Schorpioen, dus hij doorvoelt alles. Hij kan heel fel uit de hoek komen. Soms ook gecontroleerd ‘ongecontroleerd’ de vinger op zere plekken leggen.

Geert Wilders heeft zich heel erg verbonden met zijn innerlijk weten en vertrouwt op zijn intuïtie. Kracht bij tegenslag zie ik hier liggen. Nieuwe plannen die gemaakt gaan worden. Wat ik ook zie is dat uiteindelijk een hele mooie coalitie gevormd kan gaan worden. Maar ook zie ik dat Yesilgoz, Omtzicht en Timmermans het liefst kijken of ze samen iets anders kunnen bewerkstelligen. Vandaar hun ‘kont tegen de krib’ gedrag.

Geert Wilders zal premier van dit land worden, niet linksom dan rechtsom. Caroline van der Plas doet mee en Pieter Omtzigt uiteindelijk ook. Frans Timmermans wil zogenaamd in de aanval  maar daar blijft het bij. Hetzelfde geldt voor Dilan Yesilgoz. Beiden denken aan een functie elders.

Nederland zelf zal kracht bij tegenslag krijgen. Ondernemen wordt ook weer wat eenvoudiger gemaakt. De economie wordt gestimuleerd en er komt meer bestaanszekerheid voor de mensen. Dat ligt pal naast Geert Wilders, daar gaat hij zich hard voor maken. Hij wil met oplossingen komen en ik zie dat Caroline van der Plas hier ook een hele grote rol in gaat spelen.

Dilan Yesilgoz maakt een terugtrek beweging om onrust te zaaien en om te kijken of ze met andere partijen iets overeen kan komen. De ‘slang’ ligt ook onder haar, dat wil zeggen dat aan het kijken is hoe ze dit kan bewerkstelligen. Ze probeert de formatie te beïnvloeden op haar manier, maar ook daar verliest zij en dat onderschat ze nu nog.

Op bestaanszekerheid ligt groei en dan zie ik de oplossingen, gesprekken met de overheid en dat heeft ook met de toeslagen affaire te maken. Pieter Omtzigt gaat daar leiding en controle over nemen. Die gaat zorgen dat weer zo snel mogelijk de schade hersteld wordt, voor zover mogelijk. Financieel worden er nieuwe keuzes gemaakt. De kinderopvang gaat veranderen. Ook zal er gekeken worden naar ‘werken loont’. Er gaan ook bepaalde geldstromen potdicht.

Er wordt veel meer voor ons eigen land gekozen. Er komen ook opstanden of situaties richting Europa zelf. Daar komen nog allerlei stagnaties. Het asielbeleid gaat veranderen. De bezem gaat er door en er komt strengere regelgeving. Ook worden bepaalde asielzoekers/vluchtelingen herbeoordeeld. De ‘gelukszoekers’ die zich hier misdragen worden het land uitgezet.

Wat betreft de werkgelegenheid, zie ik dat er nog wat faillissementen aankomen van grotere bedrijven. Er komt Essent bij mij door, maar ook andere energiebedrijven vallen door de mand door het omzeilen van regels en hanteren van onterechte tarieven. De overheid grijpt opnieuw in tot opluchting van het volk. Ook een grote winkelketen gaat op de fles waar veel mensen van schrikken.

Geert Wilders heeft plannen met Pieter Omtzigt. Omtzigt krijgt namelijk hele belangrijke taken. Geert Wilders ziet de mogelijkheden van Caroline van der Plas en Pieter Omtzigt en laat hen de tegengeluiden zijn voor een correcte balans. Hij is voornemens het tegendeel te bewijzen van alle vooroordelen. Los van de controle over een aantal zaken dat er naar waarheid gehandeld gaat worden. Wilders gaat korte metten maken met gekonkel en zaken die niet transparant zijn. Hij is nu aan het analyseren hoe hij dit aan gaat pakken. Hij wil het beleid in samenwerking met andere partijen om gaan gooien naar een goed, integer verhaal. Veel mensen in Nederland hebben een mening over Wilders en dat beeld gaat hervormd worden. Veel mensen vertrouwen hem in eerste instantie niet, maar uiteindelijk kan hij voor verrassingen gaan zorgen. Hij blijkt een hele goede, eerlijke leider te kunnen zijn die heel direct is, recht door zee met een no nonsens mentaliteit.

Wilders is ook op zoek naar oplossingen, overeenkomsten en samenwerking. Er liggen nog wat blokkades, maar dat heeft vooral met Timmermans en Yesilgoz te maken. Daar maakt hij op zijn ‘Wilders’ korte metten mee. Hij laat zich door hen niet aan de kant zetten. Hij is nog nooit zover gekomen, dus hij gaat zorgen dat hij een coalitie gevormd kan krijgen, hoe dan ook. De politiek wil ook nieuwe overeenkomsten met Europa sluiten. Waar dit over gaat kan ik nog niet bij. Maar er liggen in ieder geval nieuwe overeenkomsten.

Ik zie ook dat Caroline van der Plas nieuwe overeenkomsten gaat sluiten. Caroline gaat ook bepaald vertrouwen herstellen bij  niet alleen boeren maar bij nog veel meer mensen. Dan zie ik dat er nog zaken naar boven gaan komen uit het verleden over Rutte. Er komen dingen naar boven met het thema ‘een slecht geheugen’, zullen we maar zeggen. Dan wordt ook duidelijk waarom Mark Rutte nu pas is vertrokken na het vallen van het kabinet en ineens ook die keuze heeft gemaakt. Wat er allemaal niet klopt komt boven water.

Er is veel angst voor Geert Wilders maar dat hoeft niet. Ik zie hier het ‘boek’ liggen, een hele nieuwe start en hij gaat ervoor. Hij gaat het commitment aan. Hij gaat de leiding nemen en mensen zullen echt verrast gaan worden door hem.

Ik blijf Yesilgoz maar zien en het willen vertrekken en Timmermans houdt nog even de schijn op, maar ik heb dus niet het gevoel dat hij blijft. Pieter Omtzigt gaat groeien en eigenlijk betreurt hij het helemaal niet dat hij niet de grootste partij is geworden. Hij is echt heel blij met wat hij tot nu toe bereikt heeft. Nu kan hij op zijn eigen tempo in zijn rol gaan groeien en hij gaat ook echt wel heel veel dingen veranderen. De balans komt er met Geert Wilders, Pieter Omtzigt en Caroline van der Plas en volgens mij komt er nog een partij bij die onverwacht verrassend goed zal uitwerken.

Er is een groot tekort in de schatkist, daar gaat toch wel weer geluk op komen. Er komen dingen even goed boven water. Ik krijg meevallers door voor de schatkist. Ik sluit ook niet uit dat we toch weer eigen gas gaan pakken en de schatkist gaan vullen. Groningen wordt ook weer opnieuw opgepakt en op de juiste manier aangepakt. Er komen veranderingen en betere vergoedingen en er wordt één en ander rechtgezet. Zo goed als dat kan. Ik zie ook nog meer mensen vertrekken uit de politiek.

Er ligt groei en stabiliteit op de huizenmarkt. Er komen oplossingen voor de huisvesting, maar dat gaat nog even duren. Er wordt aan gewerkt en dan gaat het ineens in een stroomversnelling. Huizenprijzen blijven niet zoals ze nu zijn, want die gaan zakken. De hypotheekrente gaat omhoog net als andere rentes. En vervelend genoeg komen er ook weer mensen in problemen door hoge leningen met betrekking tot huisvesting. Dan komt er nog een schandaal naar boven vanuit een Nederlandse bank. Ik kreeg Rabobank door maar er is nog een andere bank bij betrokken.

Er komt een nieuwe harmonie in Nederland en wat ik ook zie is dat Geert Wilders echt bereid is om water bij de wijn te gaan doen om de premier van het land te gaan worden. Hij weet ook exact hoe hij dat moet bereiken. Het wisselgeld wat hij in gaat leveren vindt hij prima. Omdat hij beseft dat dit een andere functie gaat zijn.

Misleiding met geld gaat naar boven komen. Belasting, daar ligt geld bij. Ik gaf net al aan dat er meevallers aankomen. Ik weet nog niet helemaal waar die vandaan komen, vermoedelijk gas, maar er is nog iets waar Nederland een smak geld mee kan verkrijgen.

Er komt ook lastenverlichting aan voor mensen, maar op een andere manier. Er komen veel nieuwe bedrijven bij. En naast Geert Wilders ligt de ‘maan’, de ‘zeis’, de ‘slang’ en ook Mark Rutte.  De ‘lelie’ staat ook voor een luchtteken en Mark Rutte is Waterman. Daarnaast staat deze kaart ook voor een hogere macht zoals een koning, rechter, minister president etc. Dan zien we eigenlijk dat die zaak ook naar boven gaat komen. De sporen die achtergelaten worden komen aan het licht en Wilders gaat met bepaalde illusies afrekenen. Hij gaat het tegendeel bewijzen. Openbaar komen dingen aan het licht, zodat er echt een hele nieuwe start gemaakt kan worden.

Nogmaals, ik zie verschillende politici de politiek in 2024 ook weer verlaten. Caroline van der Plas gaat een grotere rol innemen dan we nu misschien denken.

Bij Frans Timmermans zie ik niet zulke hele mooie dingen. Het lijkt wel of hij een plan heeft, maar dat het hem niet gaat lukken. Zijn emoties breken hem op en mensen haken af.  Verschillende partijen zijn bereid samen te werken maar hun lijsttrekkers niet. Deze komen dan voor een keuze te staan, omdat partijen toch gehoord en gezien willen worden.

Ik zie oplossingen voor bedrijven waardoor zij weer beter kunnen floreren. Zij hoeven minder rekening met allerlei ingewikkelde wetgeving te houden. Er gaan wetgevingen veranderen omtrent belasting en ondernemen. Er gaan zaken met erfrechten veranderen en er komen nieuwe regels voor ‘niet Nederlandse‘ bedrijven. Mensen krijgen weer hart voor de politiek en meer vertrouwen. Dit nieuwe begin ligt heel positief. Echter, het gaat niet zonder slag of stoot geregeld worden. Er komt veel meer (financiële) stabiliteit. Het lijkt ook wel of er vanuit Europese regelgeving naar gekeken gaat worden. Er zijn contracten/overeenkomsten die deels teruggedraaid gaan worden en er worden hier opnieuw afspraken over gemaakt. Hoe we daar anders mee om kunnen gaan. Ik zie geen nexit of exit. Ik zie ook nog een poging tot aanslagen op Wilders wat naar buiten komt. Maar dit wordt verijdeld.

Conclusie: Gerichte gesprekken en oplossingen. Strijd die erover gevoerd gaat worden en een blokkade die er nu nog heel duidelijk ligt. Maar door die gesprekken gaat het opgelost worden. Er komt een hele nieuwe vorm van politiek met meer transparantie en openheid.

Ik zie ook nog een grote moordzaak in Nederland waarover later meer …

Varia

Wat Mireille verder in de sterren en haar kaarten las:

 • Biden verdwijnt van het toneel. Trump gooit hoge ogen, evenals een vrouwelijke nieuwkomer die ‘een lijntje’ met voormalig president Obama heeft
 • Max Verstappen wederom wereldkampioen Formule 1. Maar hij krijgt ook een heftig ongeluk
 • Koningshuis in opspraak. Politiek wil meer transparantie of de monarchie helemaal afschaffen. Dat laatste zie ik er, in 2024 althans, niet van komen.
 • Kwetsbare gezondheid Beatrix, complimenten voor (de groei van) Amalia. Willem-Alexander bekent kleur wat betreft zijn grootvader, over wie er steeds meer onthuld wordt
 • Nieuwe liefdes voor Bridget, Rachel Hazes, Gordon en Fred van Leer
 • Er worden verrassende oudheidkundige vondsten gedaan die een nieuw licht op onze geschiedenis werpen
 • Nieuw medicijn voor HIV
 • Soa’s bezig aan opmars. Gratis zelftesten om testdrempel weg te nemen
 • Nieuw virus steekt de kop op
 • De gevolgen van de vaccinaties worden steeds duidelijker. Zal nog veel strijd geven
 • Een groot drugsnetwerk wordt in Nederland na jaren van onderzoek opgerold
 • Er komt een gruwelijke moord, waarbij ook een kindje betrokken is, groot in het nieuws.

Jan C. van der Heide (voorspellingen ontvangen op 20/11)
Paragnost
www.jancvanderheide.com

Als je voorspellingen leest moet je altijd bedenken, dat futurologie geen exacte wetenschap is, want het is gebaseerd op de factor X, dus vooraf niet meet- of weegbaar.

In de huidige barre tijden voor mens en wereld, zouden we eigenlijk alleen maar positieve voorspellingen mogen doen. Een toekomstbeeld van louter en alleen pure hoop, geloof en liefde. Waar kunnen we ons anders nog aan vastklampen…? Als er geen hoop meer is…, wat blijft er dan nog over…?

Want hoe droevig het ook is, ‘het ondermaanse’ is bepaald het paradijs niet. Immers het vergoten bloed van onschuldigen en zeeën van tranen zijn de hedendaagse gruwelijke en keiharde feiten…

En toch… ‘Als de liefde er niet was…!’ De heilige boeken van het Christendom, Islam en talloze andere geloven hebben het altijd en alleen maar over één begrip en woord, als de grootste en onoverwinnelijke kracht: ‘LIEFDE’.

Laten we ons met z’n allen aan dat onverwoestbare woord en de inhoud ervan vastklampen, al is het met de moed der wanhoop, want het zal uiteindelijk de enige weg blijken te zijn om mens & wereld te laten overleven…!

En je hoeft geen paragnost te zijn om dat scherp te zien…!

Een zoveel mogelijk positief 2024 toegewenst waarin we elkaar alsjeblieft liefdevol vasthouden en omarmen, afgezien van je kleur, geloof of cultuur…

Bij vooruitzien hoort een terugblik:

Enkele van mijn voorspellingen die in 2023 zijn uitgekomen:

 • Trump heft zich vanzelf op en krijgt nog meer vernederende rechtszaken aan zijn broek, waarbij zeer delicate zaken over hem aan het licht komen.
 • Inflatie en deflatie nemen ernstige vormen aan. Verdergaande recessie ligt om de hoek.
 • …Rusland zal zich vooral begerig gaan richten op de grondstoffen in Afrika…
 • Het Nederlandse kabinet gaat het in 2023 niet langer redden. Het gebrek aan enige competentie en daadkracht wordt steeds schrijnender. Het persoonlijke moddergooien wordt in het Haagse tot kunstvorm verheven.
 • Er wordt straks in de (nabije) toekomst massaal gebruik gemaakt van de nieuwe energie: waterstof.
 • De cryptomarkt is in een impasse gekomen, maar cryptobeleggers moeten geduldig blijven en niet in paniek raken. Want in de cryptowereld zullen weer andere tijden aanbreken en bedragen door het plafond heen schieten.
 • De hele stikstofproblematiek gaat op de schop want de berekeningen blijken met een vork uitgevoerd te zijn. De cijfers kloppen totaal niet. Voor de Nederlandse boeren gaat er daarom hoop gloren.
 • Vlees zal een luxeproduct worden, omdat steeds meer boeren zich gaan richten op het biologisch dynamisch produceren. De roep vanuit het publiek wordt steeds duidelijker om vriendelijker met de natuur en dieren om te gaan.

VOORSPELLINGEN 2024

 • Omtzigt vergt te veel van zichzelf, daardoor moet hij regelmatig ‘in retraite’.
 • Het zal een centrumrechts kabinet worden. BBB levert stemmen in, PVV groeit stormachtig, GL/PvdA krijgt van de kiezers een draai om de oren.
 • Het loodzware en geldverslindende ambtenarenapparaat kan door technische aanpassingen doeltreffend uitgedund en kort worden teruggesnoeid. Kunstmatige intelligentie doet verder zijn intrede en kijkt mee in de ambtenarenwereld. Uiteindelijk kunnen robots het werk van ambtenaren efficiënter, sneller en beter doen. Hierdoor zullen toeslagenaffaires niet meer zo makkelijk voorkomen en onhaalbare wetten op tijd worden afgeschoten.
 • Opmerkelijke ontdekking over de achtergrond van het ongeluk met prinses Diana, want een doorslaggevend aspect blijkt over het hoofd gezien te zijn.
 • Timmermans krijgt het erg moeilijk. Begrijpt hij de Nederlanders, begrijpen de Nederlanders hem? Een kwestie van onverenigbaarheid van karakters met menigeen? Vragen en nog eens vragen rispen overal in medialand op. Want wat weten we echt van zijn Brusselse tijd? Er is veel te weinig in volle openheid gesproken over de voorgeschiedenis, maar zijn vertrek naar Nederland is opeens wel heel snel gegaan, een adhoc-beslissing.
 • In het Midden-Oosten komt een tweestaten oplossing, Israël en Palestina met een strikt eigen bestuur. Niemand kan het zich nu, en wel op geen enkele manier voorstellen, maar het Palestijnse en Israëlische volk, Palestina en Israël zullen ooit over vele jaren de bakermat van vernieuwing zijn! Deze twee hoog intelligente volken zullen dan samen een nieuwe Siliconvalley vormen. Maar dan veel positiever, socialer en opbouwender in het mondiaal delen van kennis. Op wetenschappelijk, maatschappelijk en humaan terrein zullen ze in absolute zin baanbrekend zijn. Vooral op het gebied van milieu, geneeskunde, vervoer en astronomie. Ze bestrijken in de breedte en diepte het wetenschappelijke terrein. Een voorbeeld voor de totale wereld tot wat intelligentie doordrongen van humaniteit op termijn kan leiden! Grote Palestijnse en Israëlische geesten laten hun stem horen, gegroeid als ze dan zijn van menselijkheid en mededogen…
 • Onverwachte ontwikkelingen rond de verkiezing van de president USA. Een medische aangelegenheid zal een bepalende rol spelen.
 • Een aantal historici spit steeds diepgaander in het leven van prins Bernhard, randgebieden rond de stadhouders brief worden blootgelegd en de zoektocht gaat onvermoeibaar verder in een nog niet eerder geopend buitenlands archief.
 • De Oekraïne krijgt financieel steeds minder steun van het westen, want de Russen hebben zich als mollen ingegraven en zijn niet te verjagen. Er zal een staakt het vuren komen in de Oekraïne. Er gaan onderhandelingen plaatsvinden en wel op basis van de nieuwe grenzen, de huidige bezette gebieden en De Krim. Poetin zal daar nooit vertrekken of De Krim opgeven. De Oekraïne heeft geen keuze, want de geldkraan uit de ondersteunende landen gaat steeds verder dicht. De matig draaiende wereldeconomie is een belangrijke oorzaak. De VS en elk Europees land krijgen steeds meer moeite om het eigen land economisch en financieel op de been te houden.
 • Het aantal faillissementen in Nederland zal een dramatisch hoogtepunt bereiken. De voedselbanken kunnen de aanvragen niet meer aan en er wordt zelfs een stop ingesteld. Middelgrote bedrijven, kleine zelfstandigen en ZZP’ers zijn in feite al failliet. Vele ondernemers leven onder het absolute bestaansminimum. Prijsstijgingen voor voedsel rijzen de pan uit. Protesten van jongeren, ouderen, studenten en werkenden: overal verheffen mensen hun stem en wel op duidelijke wijze. De maat is voor velen vol…
 • Kleine aardbevingen met tussenpozen in de Noordzee, waardoor de stuwkracht van het water toeneemt en de golfslag hoger wordt.
 • De eerste voetbalwedstrijden met robots, zullen gaan plaatsvinden. Of de data van die wedstrijden zullen gepland worden. Daarbij zijn de talenten van mannelijke en vrouwelijke topvoetballers in de robots-software en hun virtuoze balcreativiteit verwerkt.
 • Over robots gesproken, oorlogen zullen in de verre toekomst worden uitgevochten door robots. Bij oorlogen zijn de burgers altijd het grootste slachtoffer. Het publiek pikt het niet meer. De wapenindustrie gaat in de ban. Het opofferen van onbetaalbare en onvervangbare levens van mensen is immers een schunnige schande.
 • Calamiteit rond verlengde auto van koning Willem Alexander. Prinses Amalia zal haar andere plannen ontvouwen en daar blijkt veel karakter uit.
 • Privacy stelt helemaal niks meer voor. Die ligt namelijk op straat en wel van alle gevoelige facetten van je leven. Diverse computerbestanden zijn namelijk ingenieus aan elkaar geknoopt. Steeds meer mensen trekken daarom preventief de accu uit hun smartphone. Eigentijdse nihilisten laten zich uit elk databestand schrappen. Nieuwe generaties krijgen straks hun privacy wel weer terug.
 • Drones zo groot als vliegen doen hun intrede, ze zijn multi inzetbaar in of buiten huis.
 • Prins Harry krijgt door heimwee gedreven steeds meer de neiging om zijn koffers te pakken en af te reizen naar Engeland. En dat gaat in de toekomst ook daadwerkelijk gebeuren. Hij kan totaal niet wennen in de Amerikaanse plastic maatschappij.
 • Kickbokser Rico Verhoeven zal worden voorgedragen voor een lintje.
 • Criminelen krijgen het moeilijk door een nieuw elektronicawapen… Een verdekt opgesteld simpel apparaatje schiet volledig geruisloos een chipje af in het lichaam van de dader van een crimineel feit: verkrachter, roofovervaller of inbreker. De crimineel merkt er totaal niets van dat er een chipje in zijn lichaam is geschoten. Het gaatje waardoor de chip naar binnen kwam is namelijk zo groot als een prikje van een mug. Zelfs op de meest eenvoudige smartphone kan de gechipte dader worden getraceerd en door de politie worden opgehaald. Het apparaat wordt al als de vinding van de eeuw beschouwd. Een iets duurdere versie van het chippende apparaat maakt gebruik van onzichtbare, onuitwasbare chipvloeistof en is net zo efficiënt maar de vloeistof is een half jaar niet te verwijderen. In de nabije toekomst zullen elektronische enkelbanden verdwijnen en wordt er gebruik gemaakt van de chipvloeistof.
 • Machtswisseling in Rusland. Het Kremlin wankelt op de fundamenten nadat Rusland dreigde kernkoppen op de langeafstand raketten te zetten.
 • Showbizz-figuren zien hun inkomsten dalen door ontwikkelingen op geluidsgebied, de kunstmatige intelligentie blijkt mooiere en beter te beluisteren muziek en liedjes te arrangeren en componeren dan een mens. De muziekrobot wordt een geduchte concurrent.
 • Later in de historie zal blijken dat Biden een wereldoorlog heeft weten te voorkomen.
 • De Arabische landen gaan zich richten op het fabriceren van waterstof.
 • Er zal in de oorlog Oekraïne/ Rusland gebruik worden gemaakt van een kleine magnetische elektriciteitsbom. Alle elektronica wordt plat gelegd. De haven van Rotterdam krijgt er een voorproefje van, als met een ultra kleine magneetbom de haven wordt plat gelegd.
 • Niet de kernreactoren lopen gevaar door terroristische aanslagen, maar centra van internet en andere informatica. De wereld blijkt veel kwetsbaarder dan men ooit voor mogelijk heeft gehouden.
 • Er komt steeds meer weerzin tegen vervuiling door reclames op tv en op internet. TV en het volledige internet wordt door een bedrijf, waar Chinees, Engels en Spaans de voertalen zijn, tegen een geringe betaling volledig advertentie vrij gemaakt. Hetzelfde techno bedrijf kan je computer voorzien van een beschermend schild waardoor misbruik van je pc absoluut onmogelijk wordt gemaakt.
 • Papieren tijdschriften en kranten verdwijnen niet langer geleidelijk, maar het gaat opeens heel snel, komend jaar komt er al een belangrijk keerpunt in. Niemand had het zo snel verwacht.

©jcvanderheide


The Coven (voorspellingen ontvangen op 24/11)
Spirituele kerk
www.thecoven.nl

Eens per jaar komen The Coven leden bij elkaar om gezamelijk te voorspellen. Dit doen wij om als zieners (paragnoste / tijdreizigers) concreter te leren voorspellen, door nog nauwlettender te obseren. Want vooral het bepalen van het tijdstip en lokatie blijft een lastige leuke uitdaging. Paravisie vraagt ons om voor het komende jaar (2024) te voospellen. Met regelmaat ontdekken wij dat een datum bijvoorbeeld correct of redelijk correct is maar dat het jaartal een jaartje later is. Een visioen bevat met regelmaat inhoud over een langere periode en is niet per definitie een verandering in een moment.

8 oktober jl. hebben wij een heerlijke dag gehad. De uitkomsten van de voorspellingen delen we hieronder. Maar eerst een korte terugblik van voorspellingen voor 2022 en 2023.

Kleine selectie uitgekomen voorspellingen najaar 2022

* In november 2022 (Noord-Amerika – Golf van Alaska) vindt een olieramp plaats- ruwe olie lekt weg uit pijpleiding. Het vermoeden van opzet bestaat. De lokale bevolking wordt de dupe, net zoals de natuur. Wordt gezien als een ramp voor de natuur. (Marisa)

Datum ingeleverd; 10 oktober 2021;  Helaas is de lokatie niet correct, wel het fenomeen van lekkende pijpleiding en het tijdsbesteik is redelijk correct. https://doezelfnormaal.nl/nieuws/lek-ontdekt-in-druzhba-pijpleiding-die-russische-olie-aan-duitsland-levert/

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5336328/vierde-lek-nord-stream-pijpleiding-kustwacht-zweden

Kleine selectie uitgekomen voorspellingen 2023 (ingeleverd 10 oktober 2022)

* Visioen 12 juni 2021: 2022 en 2023 Er is een grote controle door de overheid. Naast de mensen die zich aanpassen is er een klein ondergronds een verzet gaande. Het financiële systeem is veranderd. Voor de mensen die zich aanpassen zijn er nog net voldoende middelen.

Nieuwe Europese sensuur wet ingegaan 25 augustus 2023 – Nieuwe wet MIVD controle afluitseren en hacken social media 2022 – CBDC, de digitale euro, Europees aangenomen.

* Het demissionair kabinet blijft tot eind juni, begin juli 2022. Daarna vertrekt Kabinet onder leiding van Rutte definitief. Er wordt een interim kabinet gevormd. Onder de noemer crisis komen er voorlopig nog geen nieuwe verkiezingen. Deze aankondiging en het vertrek van Rutte zullen medio 23 juli 2023 plaatsvinden.

Het kabinet is 8 Juli 2023 gevallen – Aankondiging vertrek Rutte is geweest op 27 juli 2023. Deze voorspelling laat zien dat jaartallen met regelmaat lastig zijn.

* Een visioen, voor het eerst genoteerd in 2004 herhaald zich 5 oktober 2017: Er vliegen enkele kleinere apparaten in de lucht, ze zien er uit als metalen muggen met een lief gezicht, een “smiley”. De beeldbeving heeft betrekking op een virus. Voor de voorspellingen voor 2018 schrijf ik daarom; “we krijgen te maken met een virus, mogelijk verspreid door muggen. (Marisa)

Er is op dit moment zowel in positieve zin als in negatieve zin steeds meer nieuws omtrent genetisch gemodificeerde muggen. Blauwtong bij schapen wordt veroorzaakt door muggen. Ook heeft Bill Gates toestemming gekregen in 2022 om genetisch gemodificeerde muggen uit te zetten in Florida en Californie. Afgelopen jaar is er een groot expiriment met muggen uitgevoerd in het festival low lands. Deze voorspelling voeg ik toe om te laten zien dat 1 visioen soms meerdere voorspellingen bevat.

* Het najaar 2023 wordt een zwaardere periode. Vanaf september 2023 is er ook in Nederland meer armoede en schaarste. Er is ook een schaarste aan brandstoffen (onbetaalbaar) en de elektriciteit valt af en toe uit.

De gestegen armoede is helaas een gegeven geworden. Er is een record aantal faillisementen. Brandstof prijzen haalde een recor hoogte in september en oktober. Het woordt schaarste is niet op zijn plek. Het leveren van elektriciteit is inderdaad een probleem gebleken. Er zijn plekken waar bedrijven zich niet kunnen vestigen ivm electriciteit te kort. Tevens is het hectisch in bedrijvigheid op de energiecentrales omdat ze te maken hebben met tekorten en piekstromen. (NOS)

* Na een explosieve groei aan windmolens, komen deze in verval vanaf 2023. In verschillende delen van de wereld ontstaat er achterstallig onderhoud. Op veel plekken liggen er onderdelen en restanten van de windmolens.

Honderden tot duizenden windmolens dreigen te worden afgebroken. https://www.ad.nl/nieuws/afbraak-windmolens-dreigt-klimaatdoelen-in-gevaar~a970057d/

* 2023: Zeer grote vulkaanuitbarsting op IJsland, de lucht wordt verduisterd, enorme brokstukken vliegen door de lucht, tot in Reykjavik worden de gevolgen ervaren, tijdelijke problemen met internet. (astrid)

Vulkaanuitbarsting IJsland 2023 – Op maandag 10 juli 2023  (rond 16.45u) heeft magma de aardkorst weer bereikt in IJsland, de meeste recente vulkaanuitbarsting op Reykjanes peninsula is een feit. Al snel groeit de fissuur naar een lengte van meer dan 1 kilometer. Tijdens een eerste persconferentie wordt gemeld dat de eruptie 10x groter is dan de eerste eruptie in 2021,

* Op 22 Maart, komt een Orkaan over Nederland, vele bomen sneuvelen. (Auke)

Dit was op 13 maart 2023

*23 september 2023, voorzie ik een MEGA demonstratie in Amsterdam. Politie en leger zijn ver in de minderheid en geven het op om tegen de mensenmassa in te gaan. De redenen voor deze demonstratie; de koopkracht, ziektekosten, stikstof beleid boeren, pensioen veranderingen, het stoppen van contant geld, vaccinatie schade, dreiging avondklok voor “klimaat doeleinde”. Ect.) Het ziet geel van de paraplus alsvrijheidssymbool (Marisa)

Was 5 september – media besteed er nauwelijks aandacht aan. Volgens facebook reacties meer dan 200.000 mensen.

* In augustus 2023 wordt er een 5G zendmast vernield. Deze 5G zendmast bevind zich op de kruizing van de drie provinties, Utrecht, Brabant en Zuid-Holland. (Marisa)

In augustus 2023 zijn er in de provincie Brabant 3 5G zendmasten vernield

* Het systeem van ABN AMRO enkele dagen plat liggen. Dit is rond 21 maart 2023. (Marisa) – Was 20 februari.

* 2023: Er wordt een grote ‘lichtbol’ waargenomen die over de aarde vliegt, niemand weet wat het is.

Deze opvallende voorspelling is uitgekomen. Er zijn meerdere beelden van een lichtbol boven Queensland  https://www.9news.com.au/national/space-news-moment-beaming-bright-meteor-flashes-across-queensland-sky/79038771-d521-48d8-9c67-63c221318812

Een selectie uit de voorspellingen 2024 (ingeleverd 8 oktober 2023)

Oorlog Oekraine

* Er is een proces gaande op het politieke vlak voor het gezichtsverlies dat alle partijen niet willen lijden. Een middenlaag van politici komt ten val waardoor er ruimte ontstaat voor een staakt het vuren en oplossingen. (Annelies)

* Zelensky verdwijnd van het toneel, geijktijdig met de uitslag van de presedentsverkiezingen in America – * Medio februari, maart worden luchtaanvallen uitgevoerd met inmenging van de NAVO. Maar de De oorlog is al “gewonnen” door Rusland. Toch gaat het proces naar wederopbouw nog jaren duren. Er veranderd het komende jaar niet veel. Er wordt steeds minder gevochten omdat armoede en het tekort aan soldaten en materiaal in de Oekraine dat niet toelaten. Er is nog geen spraken van opbouw. Grote delen van de Oekraiense bevolking heeft het zwaar. Rusland verstrekt voedselpakketten in bepaalde regio’s in de Oekraine. Want ondanks de grote voedsel productie in de Oekraine berijkt het niet of nauwelijks de steden. Dit betreft met name de meer oostelijke gebieden. – *Er zal steeds minder aandacht zijn vanuit de media (opzettelijk?) – * China in samenwerking met VN afgezanten gaan bemiddelen omtrent vreden met Europes leiders. Ik vermoed dat er pas resultaten zullen zijn medio eind 2026, begin  2027. Oekraine wordt in 2 delen opgedeeld. Oud Russisch grond gebied wordt weer Russisch grondgebied. Er komt een verbod op Biolaberetoria op Oekraines grondgebied en in het verdrag wordt afgesproken dat er geen raket installaties aan de nieuwe Russische grens mogen worden geplaatst. – *Ik zie een beeld voor me zoals dat was ten tijden van de coup in 2014. Dat doet mij vermoeden dat er een nieuwe regering wordt geinstalleerd medio eind  2026, begin 2027. * Ondanks dat Oekraine wordt voorgedragen als lid van de Europese Unie zal aansluiting de komende jaren niet gaan gebeuren.

* 4. Conflict tussen lidstaten EU ivm Oorlog Oekraïne:

* Medio oktober / november 2024 wil Duitsland wil de Oerkraine niet meer voorzien van financiele hulp. Duitsland wenst vredes – en handel afspraken met Rusland te maken. De belangrijkste redenen zijn; Gas afname en het vrijmaken van geld voor het eigen volk .

Ook Italie, Hongarije en Slowakije wensen niet langer te financieren vanuit Europa. (Frederika, Moya, Rhea en Blance)

* Er komt een publieke excecutie door ophanging in Oost Oekraine, van een aantal mensen met een Russische achtergrond, wonend in de Oekraine. Zij worden gekleed is Russische kledendracht. (Marisa)

Verkiezingen Amerika

* Er komt rond het einde van 2023 minder commotie en aandacht voor Donald Trump. Er wordt een vrouwelijke kanditdaat binnen zijn gelederen naar voren geschoven. Doordat nieuwszenders in andere handen komen is er een verschuiving naar minder aandacht.  (Annelies)

* Er wordt alsnog een vrouwelijke republikeinse dame naar voren geschoven. Samen Met D. Trum en R. Kennedy gaan zij een team vormen tijdens de campagnes. Deze vrouw wordt de nieuwe president. Maar ook D. Trump en R. Kenndy krijgen een aanzienlijke positie in de nieuwe regering. (Marisa)

Brazilië

* In de kust streek van Brazilië in en rondop Rio de Janeiro komen heel veel felle opstanden in de favela’s, de arme sloppenwijken. (Ioné)

* Ik zag een beschadiging aan het Grote Christusbeeld in Rio de Janeiro maar wordt ook weer gerepareerd (Ioné)

* Helaas voorzie ik ook een moordaanslag op de Braziliaanse president. (Ioné)

Europa

* Er ontstaat conflict tussen lidstaten EU na de EU verkiezingen ivm NIEUWE afspraken over de immigratie van vluchtelingen in augustus 2024. Hierdoor ontstaat er tussen twee lidstaten een enorme ruzie. Het volk van diverse eu landen gaan over het onderwerp immigratie van vluchtelingen demonstreren wat niet zonder doden en gewonden zal verlopen. Er zijn hier verschillende visioen over. Een strijd tussen duitsland en spanje met frankrijk als bemiddelaar (Blance). Een strijd tussen Italië en frankrijk (Frederica) strijd tussen Griekenland en Italie (Rhea) en strijd tussen Frankrijk en Duitsland. (Moya)

* Europa raakt verdeeld. Er lijken 3 machtsblokken binnen de Europes Unie te ontstaan. De eerste haarschuurtjes ontstaan in 2024, medio 21 juni 2026 is dit een gegeven. (Marisa)

* diverse conflicten tussen lidstaten EU – gevolg val van de EU

* Door onrust in de wereld en diverse conflicten tussen lidstaten met verschillende onderwerpen (o.a. Co2 en klimaat) komt de EU begin 2025 ten val. Er komt een samenwerkingsverband, waarbinnen er gestreefd en beloofd wordt dat landen weer soeverein zijn. (blance,rae,frederika en moya)

Nepal

* Een nieuwe jonge koninklijke spirituele hoogheid wordt uitverkozen. Niet uit de authentieke Tibetaanse lijn. Voorjaar/zomer 2024. (Annelies)

Thailand en omstreken/Cambodja/Vietnam

* Er komen veel opstanden en demonstraties als gevolg van de corrupte regeringen. Voorjaar 2024. (Annelies)

Libië

* Er zal grote onrust zijn in de maanden april, mei, juni 2024. Verkiezingen in Libie zullen echter positief uitpakken voor de bevolking. (Frederica)

Burningham

* 24 maart in de vroege ochtent stort er een buitenwijk een groot kantoor gebouw in, mogelijk door een expolisie. (Marisa)

Noorwegen – – Christian Sant

In een grotere haven begeeft een heiskraan het. De top buigt ver naar beneden. Het probleem is moeilijk oplosbaar. (Marisa)

Oorlog  China – Taiwan

* Op 23 juni 2026 valt China Taiwan aan. China maakt gebruik van de chaos in de USA e slaat dan toe in Taiwan. (Rhea)

Oorlogs dreiging China – America

* Er ontstaat grotere spanning tussen America en China, zij komen op rand van oorlog in 2024. Het start medio februari 2024. (Onderliggend is er internationale oorlog bezig, het draait om grondgebied, energie en economische belangen)

* 24 mei 2024, rondom Davo (bijeenkomst World Economic Form) opstanden waarbij beveiliging moet ingerijpen. Klaus Schwab wordt opgenomen in het ziekenhuis. (Marisa)

Situatie Midden – Oosten

* De situatie in het Midden – Oosten verslechterd. Irak, Libanon, Egypte Jordanie en Israel helpen de Palasteinse bevolking door met kleine groeperingen Hamas en de Palasteinse bevolking te ondersteunen. Rusland ondersteund hen met wapens. Maar ook de NAVO o.l.v. America leveren wapens aan Israel. Er zal af en toe een stakend vuren zijn, maar laait steeds weer op. Ook Turkeijen wordt indirect betrokken in de “oorlog”. In Israel zullen vele demonstraties zijn, zij zijn het niet eens met hun leider. Het geheel wordt op de langere termijn een tegenvaller voor de NAVO. (Marisa)

Rampen

*  Op 4 juni 2026 vindt er een grote aardbeving plaats in Californië. (Rhea)

* Voorjaar 2024: Hevige regenval in Indonesië. Overstroming, modderstromen. Vliegtuig dropt voedsel. (Heather, rob, Laura en Linda)

*Januari 2024: Boot “Yorkshire”. Blijft drijven. Giftige spullen aanwezig. Reddingsschepen varen eromheen en helikopters voor hulp. Kan heel goed zijn dat het een boot betreft met een vaarroute voor toeristen. (Heather, rob, Laura en Linda)

Goed nieuws (ontdekkingen/medische doorbraken et cetera).

* Ik zie een groen Groenland met in het midden iets wat lijkt op goudstaven. Verwachting: tussen de 3 en 6 maanden. (Annelies) – *

In de landen Groenland, IJsland, Spanje, Italië, UK.

* Medio juli aug 2025. Er worden op diverse plekken in de wereld oude beschavingen gevonden van keltische/ atlantische afkomst, met runnen, headstones, achtige monumenten, symbolen en woningen. Door kleine aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, smelten van ijs, wateroverlast, droogvallen, worden deze zaken geopenbaard. Het gaat terug naar een oude beschaving nog voor de datum 5000 v chrvan de kelten. Ik vermoed dat bewezen wordt dat de Kelten er al ver voor 5000 voor chr. Waren. Men vindt bouw en technologie wat lijkt voort te komen uit een andere wereld. Er zijn al ontdekkingen gedaan waar je dit kunt bijvoegen alleen daar is niet of nauwelijksruchtbaarheid aan gegeven. Of in doofpot gestopt. Moya)

* In Groenland zie ik grote graven in steen/rotsen. (Ioné)

*In Groenland in het ijs wordt een heel oud lichaam gevonden (mensachtig, groter en enigszins anders) dat de evolutieleer aap-mens op zijn kop zet. het wordt in eerste instantie niet echt overduidelijk benoemd en in social media kenbaar gemaakt. Men probeert het in de doofpot te stoppen. De mensheid zou er niet aan toe zijn om dit nu te weten. We verwachten deze ontdekkingen in juni 2024 (Blance), 21 jan 2025 (Rhea) 27 juni 2024 (Frederica) medio mrt en april  2024 (Moya)

Groenland; okt/nov. Wordt een ruesengraf ontdekt, met runen tekens. (Marisa)

Zuidpool

* Op de zuidpool wordt hele oude technologie gevonden. Het is technologie van ver voor onze tijd en nog niet geheel door ons als mens te bevatten. Door dit nieuws breekt de pleuris uit (net zoals toen werd verteld dat de aarde rond was ipv plat) Het valt samen met andere en ook eerdere ontdekkingen vanuit de oudheid. Deze eerdere ontdekkingen komen daarmee uit de doofpot.

Deze ontdekkingen vinden plaat in november 2024 (Rhea), in december 2024 / januari 2025 (Moya)

Denenmarken

* In Denemarken zal er een vondst gevonden worden uit de Viking tijd. Rond het voorjaar. (Laura, Rob, jane en Kelly

Medisch

* In noord amerika wordt in peru bij iquito een plant/struik gevonden met een ster achtige bloem (wit rood/roze) die goed is voor gewrichtsklachten en spierklachten. Sept 2024 (Moya)

* Er wordt een apparaatje uitgevonden om dementie, alzheimer en parkinson te vertragen.

Deze technologie brengt een verbetering in het geheugen, het behouden van evenwicht en ter vermindering trillen van parkinson. (Moya)

Uitvinding

* In herfst 2024 lanceert google datacenter batterij. Een eigen centrale waar ze energie in op kunnen slaan. (Rob, Kelly, Jane en Laura)

Politiek NL (kabinetsformatie/ nieuwe regering)

* Rutte vertrekt naar een grote internationale organisatie. Het is een functie die eruitziet als een overkoepelend orgaan over verschilldende ambassades, internationale betrekkingen, en heeft te maken met het contact met de Europese Unie. (Marisa)

* De coalitie onderhandelingen gaan lang duren (veel partijen bij betrokken). In de eerste helft van 2024 is er 2 tot 3 keer aanleiding om het proces stil te leggen. Uiteindelijk besluit men het over de zomer heen te tillen. (Annelies)

FvD valt uit elkaar apr 2024. Het niet behalen van een (grote) overwinning aankomende verkiezing werkt daarin uiteraard ook niet mee. (Deze voorspelling is al uitgekomen) Door niet altijd even handige uitspraken en (wellicht) eigen gewin ontstaat er onrust in de partij. Ze verliezen leden en donateurs. De partij hersteld zich heel goed en zal vanaf najaar 2024 weer groeien. (Moya)

* Er komen in de provincie Utrecht demonstraties in de vorm van het stilleggen van wegen. Er komt meer bewustzijn/ duidelijkheid naar buiten over hoe het werkelijk zit door een uitgelekte nota/ rapport. Het betreft een op Europees niveau aangestuurde economische indeling die een onnatuurlijke  verandering brengt in de verhoudingen van de export en import in Europa m.b.t.  dieren, rundvee, de stikstof beleid. (Annelies)

* November 2024: Een man/predikant staat op en verkondigd allerlei informatie. Mensen raken gehersenspoeld en volgen de man. Is een fanatieke groepering. Er vallen gewonden binnen die groepering. (Rob, Kelly, Jane en Laura)

* Januari / februari 2024: de staatskas moet gevuld is de boodschap. Er komt een vorm van taks op uitlaatgassen/ auto’s. Allemaal in kader van klimaat. Bepaalde regels worden nu doorgevoerd en doorgedrukt rondom vervoer. (Rob, Kelly, Jane en Laura)

* De formatie gaat enorm veel tijd en inspanning kosten. Tot 3 keer toe opnieuw naar de tekentafel. Het demotionair kabinet drukt ondertussen allerlij wetten en regels door. De plannen voor het saneren van boeren en vissers wordt verder doorgevoerd.

Er komt knallende ruzie tussen de PVV en VVD voorzitter. (maart)

Pas medio 12 juni wordt er een coalitie gevormd. Het wordt een combi van meerdere partijen waaronder VVD / Groenlinks PvdA en NSC. (Marisa)

* De oversterfte zet zich voort maar er komt geen onderzoek naar de prikken. (Marisa)

*Vanaf najaar 2024 zijn er in veel gemeentes demonstraties ivm het inperken van het autorijden en autobezit. (Marisa)

Binnenlandse gebeurtenissen

* In de lente, datum lastig maar met mooi weer, vaart een binnenvaartschip tegen een paal van een brug. Gewoon overdag. In de Waal? Dit ivm “technische mankementen”. Plaats Nijmegen. Boot is te zwaar beladen. (Rob, Kelly, Jane en Laura)

* Juni 2024: Aardbeving in Groningen schaal 4:8. Hierdoor ook veel boosheid onder de bevolking. Veel woede en onrust en demonstraties. (Rob, Kelly, Jane en Laura)

* Maart 2024: Gezondheid baby’s: terugroepen van product. Van melkpoeder/vaccinaties. Wellicht dat melk en vaccinaties met elkaar te maken hebben. (Rob, Kelly, Jane en Laura)

*Najaar 2024. (rond half november) Aanslag olieopslag cilo’s Rotterdam. (Marisa)

* Het wordt een winter met schaarste en wederom een lock down vanuit Europa opgelegd.

Koningshuizen

* Er gaan steeds meer stemmen op om het koningshuis af te schaffen. Er komen demonstraties voor de paleizen. (Marisa)

Het weer/klimaat

* Rond maart 2024 zal er in kader van “klimaat” een discussieonderwerp ontstaan over de zon. Het zal breeduit op tv en in praatprogramma’s komen. De zon zou erg groot zijn of teveel straling geven. Het zal angst geven onder publiek. Dit is nieuws dat met een sisser afloopt en het is niet zoals het word voorgeschoteld in de media. (Rob, Kelly, Laura en Jane)

*September 2024 zal er een spoedreparatie moeten plaatsvinden aan de afsluitdijk. Door een hevige storm dat eerder is plaatsgevonden is er iets met de fundering. Er zal tevens een potvis aanspoelen op het strand op de Waddeneilanden. Vlieland. De zeestroming maakt hem in de war. Waarschijnlijk ook nav een storm. (Rob, Kelly, Laura en Jane)

* In het voor en/of najaar van 2024 is de waterstand in Limburg, Duitsland en het rivierengebeid hoog. Auto’s op sommige plekken onder water. (Rob, Kelly, Laura en Jane)

*Rond 21 maart een waterramp in Zuid Limburg. Wederom de geul die boven de oevers treed. Oorzaak veel regenval in Ardennen gebied. (Rob, Kelly, Laura en Jane)

*De zomer voor 2024 wordt mooi en lang. (Marisa)

Energie

* Er wordt in 2024 steeds vaker een beroep gedaan op de burgers om minder elektriciteit en water te gebruiken.  In de zomer 2024 komt er een tijdelijk verbot op het besproeien van tuinen. Electriciteitscentrales ervaren dat het steeds lastiger is om pieken op het stroomnetwerk en tekorte op het stroomnetwerk op te vangen. De laatste 2 maanden van 2024 zal electriciteit schaars zijn met hier en daar en af en toe een uitval. (Marisa)

* (Voorspellng ingeleverd in 2022) Er komt een nieuw soort kerncentrale in het Noord- Oosten van Gelderland, rand Overijssel. Het is een enorm veilige kernenergie centrale, waar ook uit de kernafval weer energie wordt opgewekt. 2026 (Marisa)

* Er komen problemen in Zeeland, Het gaat niet goed met een windmolenpark, er komt veel troep in het water. Het was in een koude maand, begin 2024. (Frederica)


Bodhi Vartman (voorspellingen ontvangen op 10/11)
Paragnost
www.bodhivartman.nl

Wat goed was in 2023

Op sommige plaatsen werd de 50 graden aangetikt.

Extreme hoosbuien zullen de aarde teisteren.

Er gaat een tektonische plaat verschuiven met veel chaos en angst.( turkije)

Stikstof problematiek veel boeren zoeken hun heil in emigratie.

Kabinet is een puinhoop en het kan zomaar afgelopen zijn.

Woningnood stijgt schrikbarend wacht tijden van 10 jaar zijn normaal.

Nederlandse sportprestaties blinken uit.

Mis was dat Poetin zou verdwijnen .

2024. Oorlog in de Oekraïne:

Misschien komen de partijen nog wat meer tot elkaar iedereen begrijpt dat van beide partijen niet van elkaar kunnen winnen er zitten veel meer mogendheden achter dit hele gevecht achter de schermen worden zaken geregeld waar de mensen geen weet van hebben en er zijn machten en krachten bezig waar het programma al is geschreven het is niet de bedoeling dat door Ukraine er een derde wereldoorlog start het scheelt echter maar weinig en er ontstaat een schijn veiligheid. Er word toch anders naar Rusland gekeken omdat het er best allemaal wat knullig uitziet en de liquidaties van concurrenten en het vergiftigen van rivalen zijn toch praktijken die meer passen in een maffia achtige zetting en de boeven zullen steun bij elkaar zoeken wat de wereldvrede nog kwetsbaarder maakt. China is al een tijd bezig een overheersende wereldmacht te worden het lijkt een beetje op het paard van Troje maar krijgt het in 2024 niet makkelijk en echt niets cadeau.

Het oosten.

Het is al duizenden jaren strijd in het oosten en ook hier spelen de machten en krachten weer een grote rol ook hier gebeuren er allemaal dingen achter de schermen het was wachten op een grote escalatie en iedereen verwachte al een tijd dat er iets stond te gebeuren waar hoe en wat door niemand te voorspellen was ook dit is op de rand van de afgrond balanceren en het lijkt er op dat golf van haat en frustratie zich langzaam over de wereld voltrekt en dat alles wat je aandacht geeft op een vreselijke manier steeds groter word en er zullen dan ook mensen opstaan die aanslagen gaan plegen in diverse hoofdsteden over de wereld die ongekend zijn het voelt als een totaal ongecontroleerde chaos die niet meer tot stoppen gedwongen kan worden ten koste van honderdduizenden onschuldige lieve mensen die alleen maar wilde leven  het contrast kan haast niet groter dan in de Arabische landen en ook daar zullen machten en krachten toeslaan en heel langzaam maar zeker is de onzin van alle luxe naast de armoede bezig met een grote transformatie .

Politiek in Nederland

Ook hier is het veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven de partijen buitelen over elkaar heen om de beste papieren op tafel te leggen maar als puntje bij paaltje komt stelt het weinig voor omtzicht en carolien hebben een prettige uitstraling  en voelen eerlijk en oprecht maar Yesilgoz klaver en jette en nog een paar van die gladjanussen daar druipt het liegen en bedriegen van af en het word een klein slagveld beseffen de partij leiders wel dat je als politicus geen eigen leven meer hebt? Maar dit terzijde mona keizer maakt in mijn inzicht een goede kans maar iemand als timmermans is een aanfluiting en als het circus eenmaal begonnen is zullen er nog veel koppen vallen het zal op het laatst toch allemaal om geld gaan net zoals de Jonge het doodvonnis heeft getekend voor veel bejaarden waar geen hulp meer voor mogelijk is en hij nog wel wat plannen zal verzinnen om zoveel mogelijk ouderen om zeep te helpen.er zitten gelukkig nog wat integere mensen die echt voor het volk zijn en niet bezig zijn met persoonlijk gewin  ook wilders heeft gelijk dat dit geen haalbare zaak meer is als tienduizenden asielzoekers voorrang krijgen maar kom met oplossingen en niet zo schreeuwen naar elkaar .ondanks alle goede voornemens moeten we afwachten of dit kabinet een jaar haalt Omtzicht en Carolien zie ik als grote kanshebbers.

Kunstmatige intelligentie neemt een enorme voorsprong en gaat tot ongekende hoogte de mens zal op dit vlak de grote verliezer zijn het overtreft werkelijk ons verstand wat er allemaal mogelijk is en helaas is onze toekomst anders dan we ooit hebben kunnen denken maar he tis te laat hogere intelligenties zullen de boel gaan overnemen zeker in 2024 zullen er dingen gebeuren die we nooit voor mogelijk hebben gehouden aan de ene kant zou het een zegen kunnen zijn als de mensen er goed mee omgaan maar waar licht is is ook het donker  en we moeten ons lanzaam voorbereiden op een hele andere toekomst. Dit is helaas niet meer te stoppen,

Politiek buitenland

Biden baart iedereen zorgen en veel mensen vragen zich af wanneer hij omvalt het is eigenlijk niet meer verantwoord om hem deze grote mogendheid te mogen leiden de groep achter en om hem heen vertellen hem wat hij moet zeggen en doen hij is dan ook eigenlijk een marionet Italië heeft een verkeerde deal gesloten om asielzoekers kwijt te raken  en ook Frankrijk kan de druk van morrende mensen nauwelijks het hoofd bieden Duitsland het zelfde verhaal en de onvrede onder de bevolking neemt toe landen gaan zich meer verzetten tegen de restricties van Brussel België krijgt te maken met een grote crisis en over de hele wereld is het chaos en roeien de mensen met de riemen die er zijn het gaat in principe nergens goed maar zeker is dat alles weer voorbij gaat. Ook in Engeland is het chaos en zijn de partijen erg verdeeld het lijkt erop dat wereldwijd de orde en gerechtigheid ver te zoeken is heel verdrietig om te zien dat waar we zo goed op weg waren er maar weinig positiefs over blijft het lijkt allemaal heel mooi maar achteraf stelt het niet veel voor.

Het weer en klimaat

Je hoeft geen helderziende te zijn om te zien en voelen dat het een slecht scenario is het begint een beetje op de film van de ark van Noach  te lijken als mensen kunnen we het ramp scenario niet veranderen en er zijn weinig oplossingen om de rampen te voorkomen en over de hele wereld krijgen we te maken met grote wateroverlast en in andere gebieden weer met grote droogte gigantische stormen zullen grote schade aanrichten en velen zullen huis en haard daardoor verliezen de mensen krijgen steeds meer angst voor de krachten van de natuur en het beheerst velen hun leven op aarde ook hier zal het nooit meer hetzelfde zijn de windmolens op zee zie ik langzaam maar zeker allemaal stoppen met functioneren de zee slokt ze op en ze zijn gedoemd tot een roestige geldverslindende puinhoop

Goed nieuws is

Dat de wetenschap steeds meer gaat ontdekken om de mens in leven te houden en de kwaliteit van leven beter word ook op het gebied van voeding maken we grote sprongen en er komen meer goede producten bij .de techniek van bvb de drones zal een gigantische ontwikkeling doormaken waardoor  het vervoer door de lucht grote sprongen maakt

Het songfestival word een rariteiten kabinet waar echt mooie muziek niet meer belangrijk blijkt te zijn ,en Nederland gooit geen hoge ogen gelukkig komen er steeds meer geweldige zangers en zangeressen waardoor onze oren weer gestreeld kunnen worden nick schilder en duncan lowrens bvb  gaan tot grote hoogte.


Meester Isaak, leermeester uit het hiernamaals (voorspellingen ontvangen op 21/11)
www.tresibarros.nl
www.stichtingisaakendeschittering.nl

Neemt de armoede en het egoïsme toe in 2024? Of komt er meer saamhorigheid onder de bevolking?
Het wordt alleen maar erger. De armoede wordt erger niet alleen in 2024 maar we kunnen er zo nog een aantal jaren bijplakken. Het is niet goed geregeld. De armoede stijgt omdat de voorzieningen zakken. Als de voorzieningen stijgen dan zal de armoede zakken. En dat is niet zo. Dus de voorzieningen van de overheid die zouden moeten stijgen. Dan zou de armoede zakken en zouden er minder minderbedeelden komen. Dat is logisch. Het is een calculatie van realiteit. Als jullie reëel zijn en jullie kijken naar de maatschappij dan zien jullie dat er alleen maar bezuinigingen zijn. Het kabinet is gevallen, onenigheden in het kabinet, de koning doet niks, laat het over aan het kabinet dus ook daar komt er geen dominantie van boven naar beneden. Op het moment dat de baas dominanter is naar degenen die onder hem liggen ja dan gaan diegenen ook harder lopen. Maar als je al die kinderen laat
discussiëren onderling dag in dag uit uur in uur uit dan ben je op een gegeven moment uitgediscussieerd, dan laat je alles gewoon liggen, kom je er niet uit zoals men het zegt. Dan is het kabinet gevallen. Dat is gewoon een heel slecht iets dat je er niet uit kan komen en dan over heel Nederland wil regeren als je er onderling niet eens uitkomt. Dat je alleen maar zit te bekvechten en elkaar voor rotte vis uitmaakt. Dat is onze mening. Maar ja, wie zijn wij, we zijn toch onzichtbaar voor velen, maar wij bestaan ook nog en dat is de Goddelijke wereld, dus wij die de voorspellingen doen voorspellen alleen maar erger.

Gaan de prijzen van energie, brandstof en kosten van levensmiddelen nog verder stijgen?
Ja ook. Ja kind, we zijn blij met de vragen die je stelt omdat we maken ons natuurlijk zorgen. We maken ons zorgen om moeder Aarde. Onze kinderen van gene zijde waar wij in leven moeten reïncarneren, onze kinderen, niet ik omdat mijn naam is Isaak, ik zou niet reïncarneren. Ik heb een instrument daar maak ik gebruik van. En het instrument is Tresi Barros de Schittering. Armoede en prijzen gaan niet samen. Op het moment dat prijzen stijgen hoe wil armoede dan afnemen? Je hoeft geen expert te zijn om daar een calculatie tegenaan te gooien. Dus weemoedig worden we bij deze gedachte maar toch blijven we graag positief. En daar zouden we wel onze aandacht aan willen besteden, positiviteit. Deel elkaars maaltijden, steun Isaak & de Schittering, steun de voedselbanken. Er zijn heel veel voedselbanken die openen en veel restaurants, stichtingen en evenementen die georganiseerd worden voor de minderbedeelden, dat is alleen maar plus, daar zijn we heel content mee dan juichen wij. De geestelijke wereld komt bij mekaar en zien dat als een wedstrijd. Wij kijken dan een soort wedstrijd, soort wie wint, een soort voetbalwedsstrijd maar dan met economie. Dus dat doen wij ook. Wij kijken naar jullie en we zetten in wie heeft het beste concept, we lezen ook vanaf en dan brengen we het weer bij Isaak & de Schittering. dus wat dat betreft verklappen we ons ook een beetje. Maar wij, wij zijn wij, dat betekent wij zijn Al en Al is alles wat er is, dus wij zijn ook betrokken met jullie en we houden van jullie en we hopen dat jullie ook van elkaar gaan houden en we hopen dat jullie elkaar lief gaan hebben en elkaar niet voorbij lopen als je iemand ziet die in nood is. En geef desnoods een voedselcadeaubon, kom de voedselcadeaubon desnoods halen, kan ook zo als je de Schittering ziet, geeft ze je zo, hoef je niks voor te betalen. Maar als je iets hebt op je rekening waarom zou je niet betalen. Waarom ben je alleen maar afhankelijk van de economie als je zelf de economie bent? Dus als je de economie bent draag je steentje bij zoals men zegt. En kijk niet als toeschouwer en zeg wat passeert mijn deur, misschien passeert het niet jou deur misschien wordt het indirect ook aan jouw deur afgeleverd, bij de buren of de mensen waar je van houdt. Dus je ontkomt toch niet aan het lot. En het lot is wat je overkomt. En als je nu een positief lot hebt, wees gelukkig met het positieve lot. Morgen kan het lot omslaan. Wees bewust daarin. Dus wij proberen de economie met ons werk met deze stichting maar ook met de Schittering een positieve bijdrage te geven. Niet omdat wij in de geestelijke wereld geld daarmee verdienen omdat in onze wereld bestaat geen geld. Het is alleen dat jullie wereld een materialistische wereld is. En jullie denken aan geld dus als jullie iemand zien die is goeds doet denken jullie meteen aan slecht terwijl iemand gewoon iets goeds wil doen. Zoals Jezus het kruis voor jullie heeft gedragen, hij moest bewijzen dat ie het kruis kon dragen voordat jullie hem hebben goedgekeurd. Het is hetzelfde met jullie, jullie kijken teveel toe voordat jullie gaan handelen. En als jij wil dat het verandert, verander dan de wereld wat je kan. Deel je eigen overmatige goederen of je overmatige voedsel of overmatig geld desnoods aan de minderbedeelden. Als je de wereld een betere wereld wilt maken, er is genoeg. Stop om al die grote clubs zoals voetbalclubs te ondersteunen en niet de voedselbank, ondersteun de voedselbanken. De verenigingen mag je ondersteunen maar dan wel redelijk naar prestatie. Als je op 1 mannetje inzet en je geeft een paar miljoen om een wedstrijd voor jou vermaak te winnen, dat jij een paar uur vermaak hebt dan is het in onze ogen belachelijk, vind je dat niet? En als je dan die paar miljoen zou stoppen in 1 stichting dan hoef je maar 1 keer die paar miljoen in 1 stichting te stoppen en dan kan die stichting heel veel mensen, heel veel mensen helpen niet alleen 1 die de wedstrijd speelt maar al die mensen die de wedstrijd bekijken. Dus alle toeschouwers zouden ze dus voedsel kunnen geven niet degene die loopt en speelt en rent. Begrijp je het verschil?

22 nov zijn er verkiezingen in Nederland. Gaat de rem op de instroom van asielzoekers in ons land?
Ja, het zou moeten maar wij kunnen niet bepalen, maar we zeggen ja. We moeten een voorspelling doen. We kunnen niet voorspellen als we niets zeggen. We zeggen ja, het zou moeten. Kijk er zouden genoeg argumenten komen om een nee te zetten want Nederland wil niet in een kwaad daglicht komen. We kunnen net zo goed nee zeggen omdat anders komt Nederland in een kwaad daglicht maar als jullie ja blijven zeggen dan komt sowieso ergens een nee. Dus hoe dan ook gaan we gelijk krijgen. En omdat wij niet in het jaar 2024 leven maar gewoon in leven van leven en bestaan in calculatie van cumulatief gaat hier sowieso een nee op komen dat jullie zeggen nee geen asielzoekers meer dus we zeggen ja op deze vraag.

Verwacht u nog een lockdown door Corona in 2024?
Nee. Onmogelijk. Als iemand dat doorzet dan heeft ie heel veel macht. Dus als er een lockdown komt dan heeft degene die dat doorzet ontzettend veel macht. Het kan alleen maar komen door wat jullie stemmen. Dus kijk uit wat jullie stemmen zouden we zeggen. Dus als jullie de verkeerde stemmen die gewoon weer in de ban zijn van degenen die al deze heisa hebben teweeg gebracht, als jullie daarop gaan stemmen kinderen.. misschien zijn we natuurlijk te laat omdat dit in 2024 uitkomt. We spreken nu, een paar maanden eerder. Dus als jullie in november stemmen voor de verkeerde ja dan hebben jullie verkeerd gestemd dan kan er een lockdown komen dan hebben wij het niet voor het zeggen. Dus stem goed zouden we zeggen. Maar ja, we moeten nu spreken voordat de stemming is geweest. Wij zeggen nee, er kan geen lockdown komen onmogelijk. Omdat het zou zo op onwaarheid berust zijn, de verkeerde cijfers. Als daar een lockdown op komt dan kunnen we weer calculeren dat daar het kabinet op gaat vallen hoor. We hopen dat de partij van de arbeid heel veel zetels gaat krijgen. Als de partij van de arbeid gaat winnen dan krijgen we een andere economie en partij van de dieren.

Neemt het aantal natuurrampen in de wereld toe volgend jaar?
Ja, er komen weer natuurrampen. We weten niet precies het aantal. Maar we hebben ons op de richters gezet, de trilling richters voor aardbevingen. Meteorologisch trilt veel. Betekent dat de aarde heel veel onrust heeft. Op het moment dat wij ons afstemmen, daar hebben we dus mensen voor, geestelijke mensen die de hele dag de aarde in de gaten houden zoals jullie monitoren doen wij het ook omdat we moeten de zielen ook sturen. Moeder Aarde heeft een heel onrustige energie, is heel depressief. Moeder Aarde is heel ruw geworden, heel boos en onrustig. Daarom is gebed belangrijk, positiviteit, rekening houden met de dieren , met de natuur, met de flora en fauna, met het water, met de zee. Gooi niet alles in de zee, dump niet alles in zee. Moeder Aarde kan er niet meer tegen. Op het moment dat je alles in de zee dumpt Moeder Aarde kan het niet kwijt en dan krijg je de broeikast, Moeder Aarde gaat broeien, krijgt het dus te heet. Net als je teveel truien hebt en je kan niet je zweet kwijt. Moeder Aarde is een hele sterke planeet maar het vuur vlamt op. En dan krijg je dus aardbevingen of vulkanen of tsunami’s etc., smelting van de bergen dus het waterpeil gaat omhoog. Het vocht in de lucht is niet oké, de ene keer is het warm en dan is het weer heet dan is het weer benauwd. Het is allemaal wisselvallig. De vier seizoenen moeten wel de vier seizoenen blijven. Op het getal van de seizoenen zit ook een verschuiving in. De plateau’s van Moeder Aarde zijn ook niet helemaal meer zoals symmetrisch bij elkaar hoort te zijn. Dus wij maken ons zorgen om Moeder Aarde. Als er een splitsing komt dan krijg je dus dat mensen letterlijk in Moeder Aarde vallen, dat noemen ze ook verschuiving van de aarde. Dus als jullie ons zouden geloven, ons meesters, en als je mij zou geloven degenen die dit lezen weet wel dat we weten wat we zeggen. Mijn instrument is niet geleerd. Dus als we dit nu vertellen aan jou, degene die ons ondervraagt, vertellen we dit omdat we bezorgd zijn.

Er worden te weinig huizen gebouwd in Nederland. Blijft er woningnood of ziet u verbetering in de situatie?
Wij zien dat heel veel mensen profijt maken van deze woningnood. Dus huizenmelkers worden alleen maar meer. Dus mensen die investeren in huizen worden meer. Dus dat betekent dat de huren omhoog gaan en mensen moeten meer betalen om een plek te krijgen om te slapen. Het is belangrijk dat de organisaties die huizen bouwen, woningbouwverenigingen huizen gaan bouwen. Er is grond, koop de grond in van de gemeente en bouw huizen zoals vroeger in de tijd voor de arbeiders huizen gebouwd werden en er was laagschalige huur en dan zat je wel weer in een ander tijdperk zoals het oorlog tijdperk. Toen had je arm en rijk maar dat gaat sowieso komen. Rijk gaat rijk zijn en arm gaat arm zijn. De middenweg ja, het is moeilijk om de middenweg te vinden in deze economie in Nederland. Als je tweeverdieners bent gaat er heel veel weg. Tweeverdieners zouden eigenlijk rijkdom moeten hebben maar als je zoveel belasting moet betalen.. Dus heel veel mensen willen eigenlijk geen tweeverdiener zijn, willen belastingtechnisch eenverdiener zijn. Dan krijgen ze toeslagen, krijgen ze meer en dan moet je twee huizen hebben omdat je zogenaamd twee huizen hebt zeggen we ook. Dus ja, er wordt heel veel fraude gepleegd wat dat betreft. Dat de toeslagen eigenlijk aangevraagd worden terwijl men geen recht heeft op toeslagen. Dan krijgen we weer de toeslagenaffaire maar dit is correct gesproken. Je woont niet samen officieel dus je hebt recht op toeslagen. Maar je bent wel elke dag samen omdat je bij elkaar wilt zijn maar het is voordeliger om dan twee huizen te hebben en het tweede huis ergens onder te verhuren en dan weer geld eruit te halen omdat je dan je huur eruit haalt en dan misschien nog extra wilt. Dus eigenlijk is het een soort monopoliespel aan het worden. Dus heb je een huis, hou het huis aan zolang je het kunt aanhouden.

Trump doet weer mee aan de Amerikaanse verkiezingen op 5 november 2024. Hij staat op dit moment goed in de peilingen. Gaat hij de verkiezingen winnen?
Kan ja. 60% ja. Ongelofelijk hè. Hoe kan het ooit op deze wereld goed komen? Dus laten we hopen dat ie heel veel slechte dingen doet volgend jaar zodat de peiling naar beneden gaat. Zo gek is ie ook. Maar ja mensen vinden het aantrekkelijk gekke mensen. Hoe gekker hoe gezonder blijkbaar hier in de wereld. Nuchtere mensen die gewoon te serieus zijn die kiezen jullie niet. Hij heeft heel veel bla bla, hij heeft nog steeds niks bewezen behalve rechtzaken. Maar toch doet ie het goed. Tsja, dat is jullie wereld. Jullie wereld is niet onze wereld. De kans is gewoon groot dat ie gekozen wordt ja. Hij zou zich misschien een tijdje gedragen maar als ie eenmaal op de zetel is dan wordt ie weer de oude hoor. Hij is een narcist. Een sluwe vos verliest zijn streken niet. Het is nog niet zover, laten we hopen dat goede gebeden deze kant opkomen, dat er positieve mensen zijn die voor positiviteit gaan omdat het is heel simpel de wet van aantrekkingskracht. Wat jullie zijn trekken jullie naar jullie toe. Dus als jullie dit niet meer willen komt het ook niet op de zetel. Jullie kiezen daarvoor, jullie doen de verkiezingen niet wij. Wij kunnen het zien hoe gek jullie zijn. Het is eigenlijk een beetje alsof je ze gaat vragen wat is het weer van de aankomende twee weken. Daar heb je je technieken voor, je manieren voor. Dat hebben wij ook. We zijn niet achterlijk al zijn we onzichtbaar maar we lopen niet achter. Dus het weer moeten we ook altijd voorspellen bij wijze van spreken en dit is dus ook het weer voorspellen. Als er niks verandert ja dan is het gewoon de voorspelling van het weer.

Komt er een 3de wereldoorlog? Indien ja, wordt het dan een nucleaire oorlog?
Laten we niet op de zaken vooruitlopen. Als we daar een voorspelling op doen dan zijn we niet goed bezig. Wij willen dat jullie het besef hebben dat als jullie zo doorgaan dat het onvermijdelijk is dat jullie nog met elkaar om de tafel kunnen. Dus wij bidden voor jullie, wij de geestelijke wereld, alle engelen allemaal bidden voor jullie dat jullie stoppen met oorlogen maken. Als jullie geld nodig hebben verdien je geld op een manier dat het oké is dat het goed is. Dat je nog steeds het pad volgt van het is goed. Maar vernietig niet je pad met de doden om je heen omdat elke dode die je maakt is een ziel die je terugstuurt naar ons, die ziel moet weer terug naar de aarde. Stel dat jij degene bent die doodgemaakt wordt en al de mensen die van jou houden gaan huilen om jou. Hoe erg is het voor jou als je bij ons bent en je ziet dat alle mensen rouwen omdat iemand jou heeft vermoord. Heel erg toch? Doe de ander niet wat je zelf niet wilt aangedaan worden. Stop ermee, stop alstublieft om elkaar te vernietigen, praat het uit op een normale manier in een conference, kom bij elkaar en deel jullie meningen. Vroeger was er Mahatma Gandhi een vredestichter, Nelson Mandela was een vredestichter, hij heeft ook aan een tafel gezeten van vrede. En dat hij niet heeft gewonnen is hetzelfde als de goeden niet de zetels krijgen. Omdat anders zouden de goeden de hele wereld regeren en dat kunnen jullie blijkbaar niet aan. Dus jullie kiezen voor de demonen, voor de duivelswereld, voor de negatieve wereld. Wie kiest nou voor Trump? Dat zijn alleen maar mensen die gestoord zijn. Denken jullie dat Trump het wel weet? En een heel aardig iemand die gelovig is niet? Als jullie kiezen voor iemand die christelijk is, of iemand die werkelijk overtuigd is dat je niet kwaad moet doen, dan gaat ie dat ook zaaien, dan gaat ie zaaien goed. Omdat dat is de wet van aantrekkingskracht. Jullie hebben een boek gemaakt the Secret, the law of attraction, de wet van aantrekkingskracht. Ja, dat is waar. Als er zoveel bestsellers zijn en het heeft allemaal geresoneerd en iemand heeft awards gewonnen daarop of prijzen dat betekent dat ie ergens de waarheid heeft gesproken en dat jullie het ergens wel hebben gehoord. En dan vervallen jullie weer in de slang van de duivel. De moeder van meester Jezus, Maria, heeft de voeten op de slang omdat zij verkondigt gewoon hetzelfde wat de zoon verkondigt; liefde. Ze verkondigt dat daarom staat ze aan de zijde van hem. En dat is ons geloof, wij geloven in het christendom. Maar als jij in een ander geloof bent en je bent een moslim of een hindoe, wij staan achter je omdat we weten al ben je joods staan we achter je omdat de Jodenvervolging heeft ook met onze vervolging te maken. Ook wij lopen in de lijn van het christendom ook hij was een jood. Dus kinderen als wij deelname kunnen hebben aan deze voorspellingen van Paravisie dan hopen we dat we deze deelname hebben dat wij overtuigd zijn dat jullie de wereld aan jullie voeten hebben. Maar dan moeten jullie de duivel verslaan, de slang. En de slang die komt in jullie wereld en voordat je het weet bijt ie. Hij is heel stil maar hij bijt. En dan kan je een vermoeden hebben ik hoor wat en dan houdt de slang zich stil, hij kruipt ineen en je hoort hem niet meer, dan ga je verder tot de slang bijt. Dat is wat er gebeurt met de wereld.

Er is nog steeds een loonkloof tussen mannen en vrouwen. Mannen verdienen dus meer voor hetzelfde werk. Ziet u die kloof in 2024 kleiner worden?
Als je de juiste mensen in de politiek zet.. het zat verankerd als een verroeste nagel. Dus nee. De vrouwenrechten blijven nog steeds de tweederangs rechten. Als de vrouw een beetje teveel naar voren gaat wordt de man jaloers en die bijt.. een vrouw als president…laten we toch een man kiezen. Een vrouw aan de deur van een club die de deur bewaakt, nou ik kies toch een man. Anders is het gewoon een pottenclub of een vrouwenclub etc. dus de vrouw hoe sterk we ook zijn wordt dan tweederangs gezet. Ik kan je vertellen mijn vrouw is een vrouw, ik zet haar gewoon op de eerste rang en ik weet dat zij is wat ze is, een instrument, dus ik zou haar ook tweederangs kunnen zetten, maar ik noem mezelf als ik volledig in trance ga in de tweede trancevorm en dan ben ik volledig aan het spreken en toch zeg ik tweede en niet eerste. Dus dan is er respect voor de vrouw maar de vrouw die baart. Dus als jullie meer respect gaan krijgen voor de vrouw dan verandert alles want de vrouw die baart, dus als ze baart verdient ze ook meer loon. En jullie mannen baren niet. Dus jullie maken plezier en dan krijgen jullie een kind. En de vrouw die vrijt met je en krijgt een kind. Draagt het kind zoveel maanden, krijgt al die emoties van zwanger zijn en dan moet ze nog baren, bevallen. En jij wordt vader, jij gaat op je werkvloer beschuit met muisjes uitdelen en krijgt al die
complimentjes maar je hebt niks gedaan behalve je plezier gehad in bed. Dan begint voor jou op dat moment je vaderschap maar als het je niet zint ga je scheiden en dan kijk je nooit meer om. Maar een goede moeder blijft bij het kind. Dus ja, waarom verdienen ze niet meer loon? We hopen dat we heel duidelijk zijn in dit gesprek.

Gaat 2024 een positief jaar worden?
Ga jij positief worden? Als jij ieder mens tegenkomt, wie je kruist, 365 dagen lang wie jou kruist, en jij gaat die persoon vragen: gaat jouw 2024 een positief jaar worden? Accepteer alleen maar een ja als antwoord. En je kruist weer iemand en ja, ja, ja, en als iedereen ja resoneert dan gaat 2024 een heel in koor positief jaar worden.

Heeft u een boodschap voor de Nederlandse bevolking voor 2024?
Dank je wel voor het vragen. Ja, ik heb een boodschap. De boodschap die wij willen geven aan de lezers is ga bidden. Ga bidden, bidt met jezelf, tot hetgeen wat je ziet, al is het de sterren als je naar buiten loopt en je bidt tot de sterren, al bidt je gewoon naar Moeder Aarde, al bidt je gewoon voor hetgeen je in gelooft. Ga bidden vouw je handjes en bidt voor kracht. De kracht dat jij opstaat met een glimlach. De kracht dat je de dag doorkomt hoeveel uur ie mag zijn, dat je ‘m doorkomt met een glimlach. Op het moment dat je vermoeid raakt dat je weer energie krijgt om hem door te komen dat uur. En dat jij de kracht krijgt om voor jezelf een goede maaltijd te koken, en desnoods eet je ‘m alleen met jezelf of je deelt je maaltijd. De kracht te hebben dat jij een belangrijk leven hebt op aarde en dat je niet terug gaat kijken van wat was dat zwaar om te reïncarneren om te zijn. Omdat mijn naam is Isaak en ik weet hoe zwaar jullie het hebben doordat jullie het zwaar maken. Maar als jij jezelf in verbinding zet met God, God die liefde is, en je laat die liefde in jezelf schijnen, krijg je vanzelf kracht. Het is hetzelfde als de moeder tegen het kind zegt: kind, maakt niet uit wat je doet, houden doe ik van je, nu jij nog.


Sonja Dover (voorspellingen ontvangen op 21/11)
Medium
www.sonjadover.nl

Oorlog Oekraïne – Rusland
Twee landen die vechten om hun eigenheid, ouderwets denken vanuit de tweede wereldoorlog gedachte, vernietiging en vernieling, eindeloos uitzicht. En toch komt ook hier een einde aan, doordat het niet vol te houden is op deze afschuwelijke manier. Oekraïne dreigt moegestreden en verliest steeds meer menskracht en stukjes eigen land aan Rusland. Rusland daarentegen trekt echter meer soldaten aan die niet uit Rusland komen. Het zijn speciaal opgeleide kleine vechtgroepen, die tegen fikse betalingen Oekraïne moeten invallen maar ook al uit zijn op de landen vlak naast Rusland. Strategische oorlogvoering heeft Rusland voor ogen.

Situatie Midden-Oosten
Israël verhard haar verdediging om zich voor eens en altijd te laten zien dat er niet te sollen valt met wie zij zijn. Veel ontvoerde jongeren zullen niet meer terugkeren. Toch zie ik  kleine groepjes jongeren terugkomen die bevrijd worden.

Politiek NL (kabinetsformatie/nieuwe regering)
Opvallend zal zijn dat er hernieuwde politieke partij samenstellingen komen. Het stemgedrag van de bevolking is duidelijker dan ooit. GroenLinks (GL) / Partij van de Arbeid (PvdA) / Partij voor de Dieren (PvdD) / PVV / VVD/ deze partijen worden door de Nederlanders veel gekozen. VVD & PVV groeien flink als ook SP. De nieuwe Minister President wordt opnieuw gekozen. Een Vrouw? Een Man? Opnieuw een man. Stiekem hoop ik op een vrouw.

Het weer
December wordt een gure maand met veel koude momenten met veel regen. Januari en februari ook maar regelmatig afgewisseld met hagel en natte sneeuwdagen, vries momenten. Winterweer is kort maar wel intensief. Overstromingen vooral buiten Nederland, met hevige lange koude winterperiodes. Late Lente en een droge zomer periode met afwisselend veel hitte dagen achter elkaar, eigenlijk net zo als afgelopen jaar. Nazomer is mooi en relaxed en een fijne herfst start met aangename temperaturen.

Koningshuizen Nederland
Onze prinses Beatrix heeft het moeilijk. Veel aandacht gaat naar de 2 oudste prinsessen en hun liefdesleven. De jongste prinses verdiept zich in haar studie in Italië waar ze zich steeds meer op haar gemak en vrij voelt. Onze koning Willem-Alexander maakt zich veel zorgen over hoe de Nederlanders  zich aan het ontwikkelen zijn, meer dan hij doet blijken. De mentaliteit (meer agressiever gedrag) onder de veelal jonge Nederlanders irriteert hem,  ondanks dat hij er niets aan kan doen of veranderen, hij maakt zich daar grote zorgen om. Koningin Maxima ontdekt steeds vaker dat zij regelmatig over haar grenzen gaat en neemt vaker even vrij af, zeg maar.

Koningshuizen Buitenland
Engeland spant de kroon zoveel gesputter onder elkaar als familie en vuile was buiten wordt gehangen. Koning Charles weet zich af en toe geen raad met deze naar buiten gebrachte informatie over zijn familie. Toch zie ik hereniging van de gehele familie maar of dat 2024 zal zijn, heb ik wel grote vraagtekens bij.
Harry (jongste zoon van de koning) en Meghan hebben het moeilijk met zichzelf en elkaar. Meghan heeft iets onder de leden waardoor zij niet altijd naar buiten kan treden.
Spanje Tja de oudere garde neemt meer en meer afstand en zien elkaar minder en minder door ouderdom en onuitgesproken irritaties. Ik zie veel droevenis dit jaar in Spanje.
Zweden Kroonprinses Victoria zal meer en meer taken van haar vader over moeten nemen vanwege zijn gezondheid, wat goed ontvangen wordt door de Zweedse bevolking.
Men draagt haar op handen.
Denemarken Margrethe  Alexandrine  Þórhildur Ingrid is de huidige koningin van Denemarken. Stevig en zelfverzekerd doet ze wat ze heeft te doen ondanks haar steeds vakere lichamelijke ongemakken, maar geestelijk is ze sterk en fris van goede wil voor het volk en haar familie waar ze trots en zuinig op is. Opvallend is hoe deze koningin zich bemoeit/inzet over de wetten in Denemarken. Zij wil ze aangescherpt zien.

Politiek Nederland
Mede door de vele buitenlanders  die Nederland ontvangt, ontstaat er een grote kloof tussen Nederlanders  en Medelanders. De verdraagzaamheid brokkelt meer en meer af. Het zit hem ook in het niet begrijpen van wat de Medelanders wordt toegezegd. Veel kan niet en wordt toch gedaan. Massaal wordt er steeds meer en meer geprotesteerd op ludieke wijze die niet door iedereen positief wordt omarmd. Nogal wat burgers in Nederland vinden het heel hard nodig om op te staan en te laten horen dat het anders kan en moet. De Politiek is daar ook erg gevoelig voor en luistert scherper dan ooit. Burgeropstand ligt erg dichtbij en we ontkomen er dan ook niet aan dat we in Nederland door de Buitenlandse vluchtelingen verweten worden waar ze recht op hebben en het niet krijgen. Hierdoor ontstaan er fikse vechtpartijen, Nederlanders nemen het recht in eigen hand en accepteren het niet meer. De tolerantie onder de Nederlanders is steeds verder te zoeken.

Politiek Europa
Rusland heeft nog wat troeven achter de hand om het graan en gas monopolie stevig in de hand te blijven houden. Voor hoelang nog? Geholpen door andere grote landen (buiten Europa) die belang hebben bij samenwerking op nucleair gebied en wapenhandel.
Afrika is een land aan het worden dat zich met het oosten wil conformeren om economisch sterk door te kunnen groeien.
Duitsland begint zijn grip te verliezen op de rechtse groei onder de bevolking. Racisme groeit gestaag door alsook vrouw onvriendelijk gedrag.
De landen die het dichts naast Rusland liggen hebben geen vertrouwen meer in de NAVO. Mede daardoor ontstaat er sterkte twijfel of men niet beter los van Europa door kan gaan. Angst voor inname door Rusland is zeer groot.

Politiek Buiten Europa (+verkiezingen VS)
Amerika blijft actief om zijn Amerikaanse burgers veiligheid te kunnen blijven bieden. President Joe Biden heeft zijn visie duidelijk neergezet en zal nog een semester mee draaien ook al is zijn gezondheid broos. De vervangers voor hem staan hem goed bij en zullen voor hem invallen als dit nodig is. Ook in Amerika zie ik veel opstand en burgerinitiatieven en recht in eigen hand nemen, rondom te trage wetsrechtsgang.
Australië belooft het land te worden van opname  van veel emigranten die in Europa zijn. Maar ook buiten Europa dringt het tot de emigranten door dat ze zich in Australië kunnen kwalificeren, (om)-scholing aan kunnen scherpen, om in dat beloofde land verder te leven. Er is voldoende leef/ woon en werkruimte.
China en zijn handel komt in een mindere fase terecht. Ook hun wetten krijgen meer ruimere mogelijkheden en zullen minder streng zijn voor de bevolking. De moderne tijd begint zijn intree te nemen. De jongere bevolking trekt hun mond open en er wordt zeker naar hun geluisterd. Boeiende ontwikkelingen.
Japan blijft in haar (strenge) keurslijf hangen en wil absoluut de economie volledig zelf kunnen blijven beheersen zonder inmenging van welk land dan ook. Opstand en rellen zijn het gevolg wat met harde hand wordt aangepakt. Toch is er een omwenteling gaande ten goede voor de bevolking.

Wereld 
De oorlogen in zoveel landen om ons heen groeit door en eist zijn tol. De leiders van zoveel landen zien en kijken naar wat er te veroveren valt, wat met veelal jonge mensen levens gepaard gaat.
De burgers zijn de dupe. Er is veel haat en verderf gaande en dat breidt zich uit als een sneeuwbal effect. Angst wordt op deze manier gevoed en door angst ondernemen mensen wonderlijke initiatieven. In Europa ziet men veel om zich heen gebeuren wat scherpere alertheid creëert, zoals bij de land grenzen. En nogal wat landen besluiten, en zijn er wettelijk al mee bezig, om de land grenzen dicht te gooien,  ter beveiliging. Een nieuwe manier van land tot land gaan in Europa wordt nu ingeluid en zal eerdaags ook zichtbaar gemaakt worden. Duidelijke  verdeling over wie voor Rusland is en wie tegen Rusland is in heel de wereld, en wie is voor Israël en wie is voor Hamas is, maar wordt opvallend sterker binnen Europa. Duidelijker wordt ook: wie wil mee profiteren in het heersen en meer macht wil krijgen in de wereld van NU. Ook is de wereld qua muziek enorm verandert. De mannen nemen het heft in handen en de vrouwen worden nauwelijks opgemerkt. Toch blijft dit niet zo, er zal een betere kijk komen op vrouwelijke musici die componeren en muziek draaien voor het publiek (DJ`s). Een nieuwe muziek stroming komt eraan met veel invloed uit Afrikaanse binnenlanden van Jazz tot Klassiek. Ook de Paranormale wereld wordt in de gehele wereld beter ontvangen dan tot nu toe. Hierin nemen de vrouwen de overhand. De geboren nieuwe kinderen zijn zo wie zo enorm gevoelig tot Paranormaal gevoelig wat heel gewoon zal worden in het dagelijks leven.

Olympische Zomerspelen te Parijs 2024
De openingsceremonie zal op vrijdag 26 juli spectaculair geopend worden. Er zullen 48 soorten sport hieraan deelnemen. En natuurlijk zullen er veel medailles gewonnen worden door Nederland.
Kijk en geniet er volop van.
Max Verstappen
De in België geboren Max Verstappen zal nog veel records blijven verbreken. Kijk en geniet er volop van.

Onze velen Nederlandse BN’ers
-Wendy van Dijk en Erland Galjaard; hoe graag ze ook bij elkaar willen blijven, voorlopig kiezen ze voor hun eigen leven.
-Sylvie Meis; Iets zegt mij dat ze het geluk in haar leven probeert te omarmen.
Is DIT hem dan!
-Tanja Jess en Charly Luske; Deze relatie is standvastiger dan menigeen denkt. De charmante zanger Charly heeft het nodig in de entertainment wereld zich uit te kunnen leven.
-André van Duijn; Gaat er vol in met programma`s op TV. Hij is gelukkig in de liefde. En toch neemt hij gas terug. Leeftijd! Er komt een nieuwe CD uit met liedjes uit het leven gegrepen.
-Addy van den Krommenacker; Een lieve zachtaardige man die creatie na creatie blijft ontwerpen over heel de wereld. Opnieuw gaat de wereld weer voor hem open. In alle lagen van de bevolking worden zijn ontwerpen goed ontvangen.
-Britt Dekker; Ze heeft een opvallende leuke humor, is een pientere zaken vrouw in de paardenwereld. Het geluk lacht haar toe.
-Marco Borsato; Ondanks de pijnlijke onthullingen onderneemt hij nieuwe stappen om zijn eigen bedrijf door te starten. Hij slaat zich er goed doorheen ondanks dat het verdrietig en zwaar voor hem is.
-Babette van Veen; Na de zomer neemt zij nieuw TV aanbod aan, maar ze maakt de soap serie Goede Tijden slechte tijden wel goed af, waarschijnlijk nog 1 seizoen te gaan.
Er komt een lieve man op haar pad eind volgend jaar, begin het jaar erop.
-Albert Verlinde; Stapt definitief uit de politiek. Nieuwe musical komt op zijn pad. Meer rust in zijn privé leven.
-Ruud de Wild; Houdt zich nog even gedeisd, gezondheid is belangrijk dit jaar. Wil een nieuw radio programma en internet TV. Denk aan “nieuw talent”.
-Zangeres Samanthe Steenwijk; Privé wat onrust. Zoekt in haar liedjes diepte en levens thema`s. Brengt een CD uit. Ik zie verhuizing!
-Floortje Dressing; Blijft rondreizen over heel de wereld. Ik zie haar op de TV een praatprogramma begeleiden met jonge mensen die elders in de wereld een nieuw ondernemend leven willen beginnen. Ik zie haar ook weer teruggaan bij mensen waar ze ooit eerder was: Vervolg op eerdere programma`s.
-Johan Vlemmix; De man die altijd mogelijkheden ziet, waar anderen het niet meer zien zitten. Een onuitputtelijke bron van nieuwe dingen oppakken, volop inspiratie aanwezig.
-Familie Hazes; Aankomende periode wordt definitief een besluit genomen over de afwikkelingen, waardoor de familieband uit elkaar valt.
-Glennis Grace; Zal in kleine zalen weer op gaan treden. Publiek is onverbiddelijk. Heeft tijd nodig. Uiteindelijk zal ze in het buitenland meer succes oogsten dan in Nederland. Prachtige stem heeft ze.
-John de Bever & Kees Stevens; Apart lief stel met veel nieuwe entertainment ideeën in samenwerking verbanden. Dat lukt ze goed. Verhuizing in zicht.
-Estavana Polman; Gezinsuitbreiding tussen nu en twee jaar. Ooit zal zij veel gaan reizen voor TV. De sportwereld in haar gezin blijft altijd op nummer 1 staan.
-Gravin Eloise (dochter van Prins Constantijn & Prinses Laurentien); Door zichtbaar te blijven in haar eigen internetwereld en winkel, ontwikkelt zij zich als een goed influencer. In de Koninklijke families ontvangt ze respect daardoor.

In welke kernwoorden zou jij 2024 willen samenvatten
Tweedeling.  Agressie.  Maar ook Mooie initiatieven &  Samen werkingen. Veel tegenstellingen meer dan anders. Al met al; veel ontdekkingsreizen voor ieder mens, dier en natuur.

Een reflectie over mijn voorspellingen 2023: wat kwam uit – wat kwam niet uit
Er is mij dus gevraagd wat wel en niet is uitgekomen:
Wel mijn voorspelling over Landskampioen wordt Ajax was faliekant  fout, ik heb er ook niks mee.
Wat ik wel goed heb is: Recreatie woningen worden omgezet naar permanente woon mogelijkheden.
En Suriname krijgt er een groot bedrijf er bij waardoor meer werk zal ontstaan=ook uitgekomen.
Daling energie prijs, was eerst hoog daarna omlaag voorspelt.
Klimaat activisme = voorspelt.
Titels worden ontnomen bij Prins Harry en Meghan
Anouk nieuwe CD slaat aan in Nederland.
Desastreuze ontwikkelingen voor de hele wereldeconomie en mensheid door oorlog Rusland
Er zijn veel meer voorspellingen gedaan die goed gezien zijn maar ook die nog niet zijn uitgekomen of niet goed zijn gezien.
Het blijft lastig en het blijft mensenwerk, maar ik doe het wel met volle intense aandacht om een tipje van sluier op te lichten over het  aankomende jaar, waar ik menigeen een plezier mee heb gedaan en blijf doen.
Kijk verder op mijn website bij link Voorspellingen; Journaal 2023 om zelf een indruk te krijgen over al mijn voorspellingen die ik elk jaar al weer heel wat jaren verzorg voor het Maandblad ParaVisie – RTL4 Editie NL – ParaVisie internet met filmpje – Paraview Magazine – etc. etc.

Wat wil ik nog kwijt
Dat er vele manieren zijn om inzichten te vergaren over wie of wat dan ook, laat dat helder zijn. Neem eens de moeite beste mensen om je daarin te verdiepen, het maakt je rijk en voelt ook fijn om ook hierin compleet jezelf te durven zijn. Denk eens aan de uitspraken die je uitspreekt zonder erbij na te denken, is dat niet fenomenaal. Twijfel dus niet aan jezelf. En….op dit moment gebeurt er bijzonder veel onaangename dingen in de wereld, waar je angstig van wordt als je niet uitkijkt. Bespreek dit met de mensen om je heen maar hou het niet voor je, krop het niet op maar spreek het uit alsook wat jij ervan vindt. Juist het zwijgen maakt angstig. Ja, de wereld is zich aan het omvormen, zeg maar, en daar hoort dus ook zware dingen bij om schoon schip te krijgen. Kennelijk moeten we opnieuw weer een les krijgen om nog beter te luisteren om er dan ook naar te handelen, wat zijn we toch hard leers tsss. Verder valt het op dat er ook heel veel saamhorigheid hierdoor ontstaat op het vlak van met elkaar gaan wonen, werken met elkaar en aanvullingen zoeken, eten koken met elkaar, krantje/tijdschriften met elkaar delen, klussen met elkaar. Er is dus wel degelijk ook saamhorigheid gaande onder elkaar, kijk daar ook naar en doe zelfs mee of kook eens voor je eenzame buur of zo. Wees creatiever dan dat je tot nu toe bent geweest. Vraag eens je buur uit om samen naar een winkel te gaan met hulp van auto/fiets/bus/invalidecar – rollator of zo. Blijf niet op jouw eilandje zitten ook al heb je een partner….wees lief voor jezelf en elkaar.


Thomas Woolthuis (voorspellingen ontvangen op 23/11)
Medium
www.sammasaya.com

Ieder jaar word ik gevraagd voor de ParaVisie om mijn blik te werpen op het komend jaar. Wat gaat er gebeuren? Waar moeten we rekening mee houden? Ziet het er een beetje positief uit? Ik ga dan inderdaad in een sfeer van wierook en meditatieve muziek rustig ‘kijken’ naar de toekomst. Helaas is mijn visie soms op de korte termijn en soms gaan de dingen die ik ’zie’ pas na het betreffende kalender plaatsvinden. Dat is soms best wel eens frustrerend. Want ik zou graag de dag, datum en uur willen voorspellen. Helaas is dat voor mij en veel van mijn collega’s niet haalbaar. Ik wil dan alleen maar leuke dingen zien. Maar wat een narigheid in de wereld!! Oorlogen, doden en gewonden, vernielingen en meer van dit soort extreme ellende overvalt de hele wereld. Ik zou zo graag mijn paranormale visie met alleen maar positief nieuws willen vullen. Helaas is dit op dit moment niet het geval. Natuurlijk zie ik ook wel positieve ontwikkelingen en zal ook niet nalaten die te benoemen.

Over het verleden jaar heb ik een aantal voorspellingen gedaan die helaas ook uitgekomen zijn;

 1. Het kabinet gaat in 2023 definitief vallen.
 2. Corona breekt niet weer door, maar krijgt dezelfde status als de griep en blijft toch steeds terugkeren ook al is het gematigd.
 3. Poetin gaat stoppen (ik scheef: “ik voorzie dat dat wel eens in 2024 zou kunnen zijn”)
 4. Stijging van faillissementen.
 5. ‘Het weer’ zal een constante zijn met uitzonderlijke warme uitschieters.
 6. De wereld komt onder spanning te staan; Oorlogssituatie.
 7. Vanuit Arabische landen zal er iets opgeëist worden waar niemand op gerekend had. (Palestijnen en Israël)
 8. Iemand van de koninklijke familie in het gips; Prinses Beatrix breekt pols op vakantie. (15 maart)
 9. Songfestival Mia Nicolai en Dion Cooper komen niet in de top 10 en komen niet door naar de halve finale.

Maar nu… 2024

De oorlog Rusland/Oekraïne

Deze enorme rampzalige oorlog zal niet van de ene op de andere dag stoppen. Maar dat Poetin gaat stoppen in de komende tijd, staat voor mij als een paal boven water. Hiermee zal de oorlog langzaam maar zeker tot een eind komen.

De oorlog Palestina/Israël

Ik hoop niet dat mijn voorspelling hierover letterlijk uitkomt, maar deze oorlog zal in één klap afgelopen zijn! Heel abrupt zie ik dat het oorlogsgeweld hier tot een einde komt. Ik zou graag zien dat beide partijen in een keer tot inzicht komen, of wellicht door toedoen van een invloedrijke onderhandelaar… maar ik vrees dat het door letterlijk een harde, zeer harde klap, aanslag of ingrijpen ineens over is.

Corona

Het begint wat saai en eentonig te worden als ik het weer over corona heb, maar ik weet dat corona, net als met de griep, in de wintermaanden steeds weer de kop op zal steken. En dat er door de gezondheidsadviseurs weer geroepen gaat worden dat we moeten vaccineren. Maar het zal geen belangrijke bedreiging gaan worden voor de wereldbevolking zoals de afgelopen jaren.

Geld

Doordat door banken steeds minder met cash geld gewerkt gaat worden, zal er een groeiende weerstand komen van mensen die wél met cash willen blijven betalen. Vooral de kleine ondernemers op markten, kermissen, bloemenhandelaars en dergelijke gaan zelfs het ‘cash-betalen’ met ludieke acties promoten.

Economie

De economie gaat stroef. Officiële cijfers zeggen dat alles weer een beetje gaat aantrekken, maar in de gemiddelde huishoudens zal nog steeds elk dubbeltje omgedraaid moeten worden. Voedselbanken draaien overuren en de gemiddelde schuld bij veel huishoudens loopt op. Er zullen signalen opkomen van een vernieuwd muntstelsel.

Het weer

Door klimaatveranderingen gaan we niet alleen in Nederland, maar eigenlijk over de hele wereld te maken krijgen met uitersten. Van extreme regen en onweersbuien, tot aan super droogte en water tekort. Uitersten zoals orkanen en windhozen gaan meer en meer voorkomen. In Nederland zal als gevolg van een enorme onweersbui een opvallend gebouw geraakt worden door blikseminslag. Iets wat ‘per ongeluk’ gefilmd gaat worden.

Politiek binnenland

De verkiezingsuitslag van 22 november 2023 heeft een aardverschuiving teweeg gebracht. Zo heeft de PVV (zoals ik al jaren eerder wist te voorspellen) zichzelf heel duidelijk neergezet. Wat wel weer problemen op gaat leveren is de formatie van een nieuw kabinet, daarover zullen de meeste partijen weer flink over elkaar heen vallen. Ik zie dan ook niet echt een  snelle formatie van de grond komen. Maar rond de zomerperiode van 2024 gaat er schot in komen.

Koninklijk huis

Ja hoor…. Ik zie liefde, ik zie een vriendje, een mogelijke kanshebber om het hartje van Amalia op hol te brengen. Dat gaan we natuurlijk niet echt zien, want dat gaat heel formeel… Maar let maar op, er komt een jonge man in beeld.

Songfestival

Op het moment dat ik dit schrijf (30 oktober 2023) is er nog niet bekend wie ons land zal gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Malmö, Zweden. Er waren meer dan 600 Nederlandse artiesten die wel een kansje wilde wagen om op dit grootste muziekpodium te staan. Ik zie dat een Nederlandse vrouw, zangeres deze eer zal krijgen. We ‘kennen’ haar allemaal wel, maar ze zal een heel ander repertoire brengen  dan dat we van haar gewend zijn. En nee, ze komt niet, of nét niet, in de top 10 terecht.

Willeke Alberti

Het enorme verdriet door het overlijden van Willeke’s dochter Danielle van het Schip dreunt de komende tijd door en door. Optredens zullen op korte termijn dan ook niet plaatsvinden. Toch gaat Willeke in het najaar van 2024 opvallend in het nieuws komen. Het lijkt een soort come-back waarin ze aan gaat kondigen te willen minderen met optredens of zelfs te willen stoppen.

Peter Pannenkoek

Gaat een nieuw cabaret programma opzetten en zal in het najaar aankondigen dit samen met een andere cabaretier te willen doen.

Joep van het Hek

Het voelt niet lekker omtrent Joep, Ik zie dat hij dingen moet gaan afzeggen als gevolg van afnemende gezondheid.

Jeroen van Koningsbrugge

Komt als een komeet (net als alle jaren) in veel programma’s te zitten. Zowel in serieuze als komische uitingen zal hij te zien zijn. Het lijkt letterlijk een ‘Jeroens Koningsbrugge-jaar’ te worden.

Jeroen van der Boom

Jeroen doet een poging om op een positieve manier in het nieuws te komen. Op zich lijkt dat wel te lukken, maar hij zal worden tegengewerkt door het uitkomen van negatieve karaktertrekjes. Iets waar hij zelf geen notie van had dat hij zo in elkaar steekt.

Dilan Yesilgöz

Ondanks dat Geert Wilders de grootste partij van Nederland is geworden en hij het nieuwe kabinet Wilders gaat vormen is het toch alsof Dilan Yesilgöz een grote kans maakt om de eerste vrouwelijke minister president van Nederland te worden. Ze heeft de meeste flair, de meest redelijke kijk op de huidige politieke ontwikkeling én ze weet te binden. Bovendien heeft ze, zonder dat ze daar voor uit wil of kan komen, paranormale disciplines… Ze is namelijk een gevoelsmens en voelt daarom dingen aan die niet rationeel te verklaren zijn. Hoe dan ook, ze zal in deze sfeer echt genoemd gaan worden…

Charles Groenhuizen

Gaat ‘de pijp aan Maarten’ geven. Deze doorgewinterde journalist zal eind 2024, begin 2025 stoppen met presentatiewerk. De reden is niet alleen zijn leeftijd, maar hij zal steeds minder alert zijn en dat valt hem niet alleen zelf op, maar ook zijn omgeving. En dat maakt dat hij gaat stoppen.

Georgina Verbaan

Weer gaat Georgina in een film spelen. Het is niet een echte amusementsfilm, maar het gaat een film worden met een documentaire-achtige sfeer.

Caroline van der Leeuw (Caro Emerald)

Caroline heeft recent afscheid genomen van haar alter ego Caro Emerald en wil daar niets meer mee te maken hebben. Althans dat is wat ze in de pers bracht. Gedeeltelijk is het wel waar, maar ze komt toch weer terug op haar eerder uitgebrachte uitspraken. Ze komt zelfs met een nieuwe singel onder de naam Caro Emerald.

Katja Schuurman

Justitie is streng maar rechtvaardig. Rechtvaardig vind ze het niet, maar strenge regels en zelfs een strafmaat zal haar ten deel vallen. Ik zie dat ze een straf gaat krijgen om drankmisbruik.

Beau

Beau komt met een spraakmakende reportage op tv. Deze talkshow host is naast het feit dat hij arrogant over kan komen en zoals hij van zichzelf zegt, een ‘kakker’ is, in staat om de keerzijde van het luxe leven te beschrijven.

Eva Jinek

Gaat terug naar de publieke omroep, maar dat weet iedereen al. Ze gaat een reeks opvallende uitzendingen maken, die absoluut spraakmakend zijn. Ze maakt echter één flinke uitglijer in haar journalistieke bevindingen waar heel Nederland over gaat vallen.

En verder:

 • Ik schreef het al eerder, maar ik zie nu wel heel duidelijk dat er meer en meer buitenaardse signalen opgemerkt gaan worden. Er zal zelfs beweerd worden dat er een landing van een UFO heeft plaatsgevonden. De wetenschap zal dit echter ten stelligste ontkennen.
 • Radio 538 gaat een opvallende samenwerking aan met een andere omroep; gaat het TV 538 worden?
 • Elektrisch autorijden gaat steeds meer terrein inleveren nu er meer bewijs komt dat het zeker geen duurzame uitwerking heeft. Subsidies zullen flink verlaagd gaan worden.
 • Antarctica (de zuidpool) komt in het nieuws door geheimen die nu, na jaren pas, naar boven komen. Iets wat jarenlang is verzwegen en geheim gehouden.
 • Protest acties op zowel social media alsmede protestacties in de vorm van demonstraties zullen gehouden gaan worden tegen de afnemende mogelijkheid van met cash geld te betalen.
 • Er zal rond de zomer (of tegen het najaar) een nieuw televisieprogramma komen met paranormale zaken en of spiritualiteit.
 • Het maatregelen rond het stikstofprobleem gaat na de zomer opnieuw onder de loep genomen worden en er zal zelfs een herziening in de veel te zware maatregelen gaan komen. We krijgen iets meer “lucht”.

Maar gelukkig ook goed nieuws ook al is het niet veel…

 • Energieprijzen zullen dalen. Olie en Gasprijzen gaan zakken en dat is voordelig voor de consument.
 • De vroeger zo populaire showprogramma’s komen weer meer, zij het in bescheiden vorm, terug op tv!
 • Iedere belasting betalende inwoner van Nederland, zal een leuk financiële meevaller mogen incasseren. Een belasting verlaging? Duizend euro??? Nee dat helaas niet maar het is gewoon een ‘geste’….

Robbert van den Broeke (voorspellingen ontvangen op 27/11)
Medium
www.robbertvandenbroeke.nl

Oorlog Oekraïne-Rusland

 

Ik zie dat het nog lang blijft rommelen daar Ik zie grote datalek komen vanuit situatie daar.

Situatie Midden-Oosten

Ik moet aan de sloop van de Berlijnse muur denken waarom weet ik niet. Als ik er naar kijk zie ik een soort patstelling komen daar.

Politiek Nederland

Ik zie rellen en verdeeldheid ,ik zie dat Wilders krachtig er in zit maar ik zie ondanks de grote beveiliging om hem heen toch een aanslag poging komen of aanslag . Ik zie dat Dilan Yeşilgöz-Zegerius een flauwte krijgt voor de draaiende camera’s ik zie haar flauwvallen.

Sport

Olympische Zomerspelen te Parijs, Europees kampioenschap in Duitsland, wie wordt landskampioen voetbal in Nederland, Max Verstappen et cetera.

Ik zie bij de olympische zomerspelen te Parijs dat er tijdens opnames daar een ufo in beeld verschijnt Ik zie rondom  het Europees kampioenschap in Duitsland een probleem of ongeluk met een bus wat het nieuws zal halen. Ik voel bij Parijs meer tereur dreiging in 2024 als normaal.

Songfestival

Ik krijg Grieks gevoel, misschien iemand met Griekse achtergrond die gaat winnen of een connectie met een eiland waar veel Grieken wonen of wat deel is van Griekenland of  misschien Griekeland zelf, Finland zie ik ook als kans maker en bij België zie ik ook een sterke lichtboost

Politiek elders in de wereld

Ik zie dat er zeer ernstige perverse seksschandalen over Trump naar buiten gaan komen.

Koningshuizen

Ik zie dat een van de kleinkinderen van Beatrix een prachtig lied zal zingen wat of viraal gaat of op TV getoond wordt en vele mensen diep in hun hart zal raken een beeldschone stem zal klinken werkelijk prachtige zang!

Showbizz

BNNer wordt restaurant uitgezet komt heftig in het nieuws.

Voormalig voetballer Danny Blind ik zie problemen met zijn benen op eens komen, komt in het nieuws.

Ik zie dat er bij Johan Derksen op TV  per ongeluk een flinke snotpiek uit zijn neus loopt dit fragment zal veel herhaald worden in programma’s

Ik zie plotse stem problemen bij Rene Froger en huwelijks spanningen

Linda de Mol zal doorgaan wat er ook gebeurt of gezegd zal worden ze heeft sterke krachtig positieve energie om zich heen haar karma is haar goed gezind ze zal niet ten onder gaan.

Ik zie heftig pikant nieuws komen rond om een van de  Sesamstraat acteurs  van vroeger.

Ik zie overlijden tamelijk bekend Nederlands medium paragnost.

Ik zie dat Andre van Duin een lief liedje gaat schrijven en zingen voor zijn partner.

Vallende sterrenregen blijft in medialand voorlopig doorgaan sterren die dalen en balen door zogenaamde onthullingen’ mijn advies is dat mensen zich hier niet te veel moeten laten leiden stuur vooral liefde en licht en oordeel niet te snel.

Het weer/klimaat

Ik zie windhoos in de zomer van 2024 forse schade aanrichten op on-Nederlands niveau

Ik krijg meer extreme sneeuwval te zien in de wereld heel veel regen ook in Nederland

Ik zie grote olieramp komen in 2024

Grote Aardbeving in Turkey en Italië

Ik zie wereldwijd meer wateroverlast als ooit tevoren.

Overige voorspellingen

Meteoriet inslag Dallas Texas breed in het nieuws

Een ziekenhuis in Nederland wordt massaal aangeklaagd in 2024 wordt horror ziekenhuis genoemd zal veel over te doen zijn.

Ik voel me onrustig en angstig worden bij de bemande maanmissie eind 2024 ik hoop niet dat er een ongeluk gebeurd.

Ik zie dat er leven ontdekt word op een maan van Saturnus.