APRIL nog beschikbaar

Magazine: april

BESTEL ‘M HIER: https://edicola.nl/product/paravisie-april-2024/

NOOR BONGERS ‘EEN GOUDEN TIJD BREEKT AAN’

Pas wanneer we als mens onze veelzijdigheid benutten, kunnen we, zowel zakelijk als privé optimaal presteren en stralen, zo stelt Noor Bongers. Daarom zet ze zich in voor zowel feminiene als masculiene kwaliteiten op de werkvloer en in de huiskamer: “Het vraagt masculiene bedding om het feminiene bewustzijn te laten floreren. Alleen balans brengt bestuur voort dat nodig is om deze aarde weer naar vrede en overvloed te begeleiden.”


HANS KLOOSTERMAN: ‘IK WILDE BEWONDERD WORDEN’

In de vorige uitgave van ParaVisie Magazine las je deel 1 van het gesprek tussen Hans Kloosterman en Robert Bridgeman naar aanleiding van het verschijnen van Hans’ boek Wat is Geluk? De mannen vertelden over wat hen inspireert, over hun verlichtingservaring en bespraken de kwestie ‘meditatie versus therapie’. In dit tweede en laatste deel focussen de mannen zich op de million-dollar question: want inderdaad, wat is geluk?


LEONIE LINSSEN: ‘ERKENNING SATANISCH MISBRUIK EEN HELDENDAAD’

Heling van seksueel misbruik is een helende reis van lichaam en ziel. Als traumacoach en ervaringsdeskundige heeft Leonie Linssen in de loop der jaren zo’n reis gemaakt. In dit artikel belicht ze een paar kanten: die van haar persoonlijke ervaringen rond seksueel geweld, evenals de kant van heling van trauma als gevolg van satanisch ritueel misbruik. 


CATHELIJNE FILIPPO: ‘ONZE CREATIEKRACHT NEEMT TOE’

Wanneer je als sensitieve mens naar het nieuws in de 3D-wereld kijkt, dan kan de ‘Nieuwe Aarde’ verder weg lijken dan ooit. Hoe blijf je dan als sensitieve mens, als Lichtbrenger of -werker, op de been? Cathelijne Filippo channelt de boodschappen van aartsengel Michaël, die ons ter ondersteuning zaden van licht schenkt: “Bouwblokken van creatie, Lichtdeeltjes vanuit de Scheppingsbron.”


MEDIUM ADELINE: ‘TIJDENS CORONA NAMEN OVERLEDENEN MASSAAL CONTACT OP’

Miss Marple, zo wordt medium Adeline ook wel genoemd. Ze dankt deze vergelijking met de beroemde detective uit de boeken van Agatha Christie aan haar vermogen om verloren geraakte objecten terug te vinden. Ze gebruikt daarvoor echter niet haar mentale capaciteiten, zoals detectives doen, maar haar kwaliteiten als medium en paragnost. Foto’s of voorwerpen die ze in handen krijgt bestudeert ze niet met het klassieke vergrootglas, maar met de innerlijke, onstoffelijke variant daarvan: haar derde oog!


ERIC HUYSMANS: ‘ER IS EEN GROTER PLAN’

In zijn artikel in het maartnummer van ParaVisie Magazine kondigde Eric Huysmans al een vervolg aan, waarin hij zou ingaan op wat er van ons gevraagd wordt om het naar buiten treden van de Meesters na 2025 te faciliteren. Subjectief of innerlijk groepswerk door de aspiranten en discipelen staat hierin centraal. Dit artikel, dat is afgeleid uit zijn boek ‘Tijdloze Wijsheid’, gaat hier nader op in.


ANNELOES VAN HAMBURG: ‘WERK VOORAL NIET TE HARD AAN JEZELF’

Veel mensen voelen zich vrij (genoeg) binnen onze huidige structuren en paradigma’s om een fijn leven te hebben. Er is echter ook een steeds grotere groep mensen die zich steeds minder vrij voelt binnen de huidige structuren. In dit artikel herinnert bewustzijnscoach Anneloes van Hamburg je eraan dat je een vrij mens bént. En dat je, simpelweg door echt aanwezig en in verbinding te zijn, zelfs kunt bijdragen aan het ontstaan van een mooie nieuwe wereld.


MARION BERNDSEN BEGELEIDDE ZOË: ‘ALLEEN MAAR LIEFDE’

Het is alweer een paar maanden geleden dat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van het tv-programma ‘Over Mijn Lijk’, waarin doodzieke jongeren tijdens hun laatste levensfase gevolgd worden, uitgezonden werd. Columniste Marion Berndsen maakte daarin haar opwachting, als ondersteunend medium en stervensbegeleidster van Zoë, die inmiddels op 28-jarige leeftijd overleden is. In deze column vertelt Marion over haar ervaringen: “Ik zat te wachten op negatieve reacties, maar die kwamen helemaal niet.”


CELESTE LARSEN: ‘HEKSENWOND HOUDT JOU KLEIN’

Ik ben een heks, en als je je geroepen voelt om dit artikel te lezen, is er een goede kans dat jij dat ook bent. Misschien is dit de eerste keer dat je ooit werd gevraagd om op deze manier over jezelf na te denken. Je bent zeker niet de enige. Het woord ‘heks’ wordt immers vaker gebruikt als een belediging dan als een compliment, zelfs onder spirituele mensen. Sterker, veel mensen die volgens de huidige definitie heks zijn, weigeren om zichzelf zo te noemen. Dat daar een trauma aan ten grondslag ligt, realiseren de meesten zich echter niet…


MARIANNE NOTSCHAELE: ‘AANGEHECHTE ZIELSENERGIE MAG JE LOSLATEN’

Maartje heeft last van een dichtzittend oor. Niets helpt. Kan de paranormaalgevoelige reïncarnatietherapeute Marianne Notschaele iets voor haar doen door op een andere manier naar de oorzaak te kijken? “De dolende zielsenergie van de overleden Russische scherpschutter voelde zich aangetrokken tot Maartjes energieveld en kroop als het ware haar aura binnen…”


FRANK VAN DEN DUNGEN: ‘NIEUWE GEOMETRISCHE VORM STIMULEERT REALISATIE VAN JOUW INTENTIES’

Al tientallen jaren doet Frank van den Dungen onderzoek naar geometrie. Zijn geometrische ontdekkingsreis begon ooit met een model van de piramide van Cheops, gevolgd door meer piramides, de Platonische geometrie, de gulden snede, leylijnen en krachtplaatsen. Onlangs werd Frank verrast door een ‘nieuwe’ geometrie: de genesa… Frank: “De genesa trekt – als een drievoudige combinatie van een antenne, een airco én een straalkachel – energieën aan, zuivert deze en zendt ze versterkt weer uit.”


MIREILLE VAN RIJN: ‘TAROT IS VOOR IEDEREEN’ 

Welkom bij deze speciale tarot Mini-Cursus, exclusief in ParaVisie Magazine, gepresenteerd door niemand minder dan Mireille van Rijn – een gerenommeerd medium, paragnost, astrologe en ervaren kaartlegster. Deze mini-cursus is jouw unieke kans om de fascinerende wereld van tarot te betreden. Wat heb je nodig? Naast een set Rider Waite tarot kaarten en een notitieboekje een flinke dosis inzet en interesse.


Plus: winacties, boekrecensies, de maandhoroscoop en spectaculaire abonnee-aanbiedingen