Astrale uitstapjes

De meesten onder ons merken het niet eens, maar een uittreding gebeurt vaker dan je denkt. Meestal gebeurt het als het lichaam in rust ligt en je onderbewustzijn er even ‘tussenuit glipt’. Als je hier geen aandacht aan schenkt, ga je dit ook niet merken. Maar een groot deel van de mensen ervaart dit hele spektakel wél.

Tijdens een uittreding ‘s nachts bevind je je soms in het huis van anderen. Een soort van telepathisch contact met de bewoners is dan mogelijk. Zelf maakte ik al meermaals contact met overleden dierbaren. Mijn lieve kleine nichtje zocht me bijvoorbeeld op in het midden van de nacht. Ik zag een trap van licht naar beneden stralen en daar was ze dan: mijn lieve meid die ik zo miste! We gaven elkaar een knuffel en brachten samen wat tijd door. Op een gegeven moment vertelde ze dat ze terug moest keren en ze verdween via de trap naar boven. Ik draaide me om en zag mijn lichaam in bed rusten. Ik realiseerde me heel goed dat ik sliep en tegelijkertijd mijn lichaam achterliet.

‘Ik zag een trap van licht naar beneden stralen en daar was ze dan: mijn lieve meid’

Het lijkt eigenlijk te gek voor woorden, maar niets is minder waar. Zulke toestanden gebeuren vaak en iedereen heeft dit wel. Natuurlijk zijn we op dat moment nog in verbinding met ons eigen lichaam, dit via onze zonnevlecht. Laatstgenoemde houdt ons aan de leiband, om het zo te zeggen. Wanneer we overlijden gaat het anders, dan maken we een ‘volledige’ uittreding mee en verlaat onze ziel het lichaam voorgoed. Vaak maak ik mee dat ik wil ontwaken en terug naar mijn lichaam wil keren en ervaar dan dat dit heel moeizaam gaat. Ik ben me er op dat moment erg bewust van dat ik niet in mijn dagdagelijkse leven zit en dat mijn lichaam rust. Wanneer je ontwaakt, is die druk die je hebt gevoeld in je ontwaak-proces ook volledig weg.

Naast mooie avonturen kunnen uittredingen ook nevenwerkingen veroorzaken. Dit is niet altijd zo, maar vaak loop je er die dag wat vermoeid bij en voelt je lichaam zwaar aan. Een gouden tip hiervoor is dan elke dag 10 minuten mediteren. Dit helpt je om alle drukte te laten wegglijden, zodat je hoofd leeg is en je goed aan de dag kunt beginnen.

 

Medium Katarina

Contact: Spiritualwings18@gmail.com