Astrologische lente!

‘Schakelen voor de Ram’

Op 20 maart om 16.35 gaat de Zon naar het sterrenbeeld Ram en luidt daarmee het begin van een nieuwe jaarlijkse cyclus in. Het is de astrologische lente die barst van de levensenergie!

Deze stand van de Zon draagt het geheim in zich van het nieuwe leven. De impuls tot vernieuwing is groot en opgewassen tegen al het andere. Voor de Rammen wordt dit een jaar dat confronterend kan zijn, omdat de solistische natuur gefrustreerd wordt. Rammen vinden het de normaalste zaak van de wereld om alleen te werk te gaan, hun eigen snelle tempo aan te houden en iets nieuws neer te zetten. Dit levensjaar krijgen ze onherroepelijk te maken met samenwerking en daar moet de Ram even schakelen. Dit is hij niet gewend en daarom kan hij op kritiek vanuit de omgeving rekenen. Ram is niet egoïstisch of asociaal. Ram werkt gewoon beter als hij zijn gang kan gaan. De oplossing is een duidelijke taakverdeling zodat een ieder weet waar hij aan toe is.

De liefde is ook een thema voor het komende jaar. Natuurlijk is er romantiek, want dat onderscheid liefdesrelaties van vriendschappen. Maar de nadruk ligt toch echt op de vriendschap. Is je partner je vriend door dik en dun? Kun je met hem of haar de wereld aan? Wat heb je gemeen met de ander en vind je dat een meerwaarde?

De Ram werkt veel en hard komend jaar. Een aandachtspunt hierbij is je agenda en je gezondheid. Werk is belangrijk, maar gezondheid komt op de eerste plaats.

© Elodie Hunting, www.horoscoopboek.nl