Ben jij een Leeuw?

Op 22 juli ging de Zon van Kreeft naar Leeuw en kwam daarmee in zijn eigen sterrenbeeld. Een planeet in zijn eigen sterrenbeeld staat sterk en komt goed tot zijn recht. Dat past heel goed bij het grootste licht aan de hemel de Zon én bij Leeuw. Leeuwen zijn hartelijke en vriendelijke mensen die het beste in je naar boven kunnen halen. Zij strooien royaal met complimenten en geven je het gevoel dat je ertoe doet. Het is een koninklijk en vrijgevig sterrenbeeld. Als de Zon in Leeuw staat zitten we in het hart van de zomer. De zon straalt uitbundig en we liggen luierend aan een strand te genieten. Net zoals de leeuwen onder een boom liggen te zijn en te slapen. Leeuwen hebben vaak prachtige manen waar ze trots op zijn. Een Leeuw is sowieso trots en blaakt van het zelfvertrouwen.

Leeuw is een vuurteken en daarom geïnspireerd en gepassioneerd. Ze staan graag in het middelpunt van de belangstelling en zijn geboren leiders. Sommige Leeuwen doen dat op een autoritaire manier maar zij vallen een keer flink van hun voetstuk. Meestal door een steek van een Schorpioen die doorvraagt en daarmee het masker van de Leeuw aftrekt. De ontwikkelde Leeuw weet dat hij alleen leider is bij de gratie van het volk. Vergelijk dit met de film De Leeuwenkoning. De twee broers Mufasa en zijn schaduw Scar. Dit zijn twee kanten van de Leeuw en het is aan hem welke kant hij kiest.

Leeuwen zijn sterke persoonlijkheden en populair in sociale kringen. Zij zijn stabiel en hebben een warme energie. Geef ze een compliment en ze komen spinnend als een kat aan je voeten liggen.

Lees de hele horoscoop in de nieuwe ParaVisie Magazine!

Bron: Elodie Hunting (www.horoscoopboek.nl