Boeken met korting

10 boeken die er juist nú toe doen. Speciaal voor de lezers van PARAVISIE MAGAZINE extra vriendelijk geprijsd!

We leven in moeilijke, verwarrende tijden. Er is veel pijn en eenzaamheid. De andere kant van de medaille: er is veel te leren & veel te contempleren. Veel te lezen óók. Om de gedwongen tijd binnen wat te veraangenamen, heeft uitgeverij Edicola, o.a. uitgever van ParaVisie Magazine, besloten tien toppers uit haar bewustwordingsfonds tot 1 mei (en zolang de voorraad strekt) met korting aan te bieden. 15 euro per stuk! Klik op de covers om te bestellen of voor meer info.

1. De Genezeres

Auteur: Peter Allmend
ISBN: 9789492920447
Omvang: 128 pag.

Peter Allmend is nog erg jong als hij voor het eerst over de drempel van een eenvoudig huisje in Zürich stapt waar een vrouw haar roeping volgt om mensen te genezen. Door de jaren heen ontstaat er een hechte vriendschap met de genezeres, die hem vaak betrekt in haar behandelingen en hem zo inzicht geeft in de diepste geheimen van gezondheid en ziekte. Een document over de wisselwerking tussen lichaam, geest en ziel en de onzichtbare geestelijke krachten die hierin een rol spelen. Een ontroerend boek vol diepe levenswijsheid.

2. De verwarde mens

Auteur: Jaap Hiddinga
ISBN: 9789492500106
Omvang: 160 pag.

De hersenen besturen niet alleen onze lichaamsfuncties, maar beïnvloeden ook ons gevoelsleven en ons denken. Wat gebeurt er als de hersenen niet meer goed functioneren? Welke invloed heeft dit op ons zielenleven en ons gedrag? Een groot deel van de mensen is momenteel bijvoorbeeld chronisch depressief. Waarom is dat zo en wat kunnen we eraan doen? Wat gebeurt er in het lichaam van iemand met Down-syndroom of Alzheimer? Hoe functioneert de ziel in een lichaam dat psychoses heeft? Wat is het verschil tussen een psychotische ervaring en een mediamieke ervaring?

3. De grondwet voor geluk

Auteur: Hein Stufkens
ISBN: 9789492199935
Omvang: 144 pag.

Alle mensen willen gelukkig zijn, maar ze weten niet precies wat hen gelukkig maakt. Dat zei de Romeinse filosoof Seneca al in de eerste eeuw. Maar in diezelfde eeuw was er een leraar die haarscherp wist wat een mens gelukkig maakt: Jezus van Nazareth. In zijn Bergrede heeft hij dat samengevat. Die Bergrede is een revolutionaire tekst, die velen heeft geïnspireerd. Maar het is ook een tekst die op veel weerstand stuitte. In dit boek laat Hein Stufkens de Bergrede opnieuw klinken: als een urgente boodschap voor onze tijd en als een oproep tot een spirituele revolutie.

4. De ziener

Auteur: Lars Muhl
ISBN: 9789492199492
Omvang: 160 pag.

De Ziener is het eerste deel van de trilogie ‘Het O Manuscript’ en bevat het aangrijpende en openhartige verslag van een persoonlijke en filosofische zoektocht van de auteur naar spirituele bewustwording. Het neemt de lezer mee op een fascinerende mystieke reis in verleden en heden. We reizen met Lars mee naar Montségur in Zuid-Frankrijk, waar hij de Ziener ontmoet en waar hij bijzondere avonturen beleeft. Als aan het eind Lars en de Ziener afscheid van elkaar nemen, geeft de Ziener hem een oud manuscript in bewaring – een opening naar meer openbaringen.

5. Verzamelde wijsheid

Auteur: Jaap Hiddinga
ISBN: 9789493160286
Omvang: 160 pag.

Behalve vele succesvolle boeken heeft Jaap Hiddinga ook de nodige artikelen geschreven voor onder meer het magazine BRES. Een rode draad hierin is de verbinding met onze ziel in de Goddelijke bron. ‘Verzamelde wijsheid’ bevat artikelen over verschillende onderwerpen die ondersteunend kunnen zijn voor een levenswijze van stilte en contemplatie, in verbinding met onze ziel, zodat men bewust met zichzelf, de medemens en de natuur omgaat. Want welk onderwerp men ook neemt, altijd is daar de wijsheid van het Goddelijke in te herkennen.

6. Boeddhisme in het dagelijks leven

Auteur: Lama Yeshe Losal
ISBN: 9789492920683
Omvang: 224 pag.

Hoe kun je de boeddhistische levenswijze praktisch toepassen in het dagelijks leven? In zijn directe, nuchtere ‘down-to-earth’-stijl slaagt Lama Yeshe erin om deze diepzinnige lessen te ontdoen van hun mystiek en ze toe te lichten op een zodanige manier dat ook de meest verstokte geest deze gemakkelijk kan begrijpen en toegang verkrijgt tot de lessen. Met zijn inzicht, zijn humor en zijn kennis onderricht Yeshe vanuit het boeddhistisch perspectief op het leven en geeft hij praktische raad op een eenvoudige en inspirerende manier. Met gedetailleerde instructies voor meditatie.

7. Onsterfelijke geest

Auteurs: Ervin Laszlo & Anthony Peake
ISBN: 9789492500908
Omvang: 176 pag.

Vanuit een nieuw wetenschappelijk paradigma van een spiritualiteit die op ervaring is gebaseerd, verkennen Ervin Laszlo en Anthony Peake hoe het bewustzijn voortdurend aanwezig is in de kosmos en kan bestaan zonder verbinding met een levend organisme. Ze onderzochten de snelgroeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijsmateriaal voor de continuïteit van bewustzijn, met inbegrip van bijna-doodervaringen, communicatie na de dood, reïncarnatie en de neuro-zintuiglijke informatie ontvangen tijdens een andere staat van bewustzijn.

8. Elision

Auteur: Peter Allmend
ISBN: 9789493160064
Omvang: 128 pag.

Een advocaat trekt zich een paar dagen terug in de bergen en treft daar in zijn berghut geheel onverwacht een bijzondere vrouw aan. Zij wijdt hem in de grote geheimen van het leven en leert hem over vergeving en goedheid, over geluk en de zin van het leven en over dieren en planten. Het boek Elision verteld over het starten van een nieuw leven en het bewustzijn van de mens. Het is een boek vol diepe wijsheid in een bijna dichterlijke taal met maar één boodschap: ‘Zolang je in liefde verblijft, blijft de liefde ook in jou aanwezig. Dat is de basis van genezing. Er is geen andere kracht.’

9. De intelligentie van de kosmos

Auteur: Ervin Laszlo
ISBN: 9789492920324
Omvang: 205 pag.

Een nieuw wetenschappelijk paradigma toont een wereld waarin alles met elkaar verbonden is als één samenhangend geheel en die geïnformeerd wordt door kosmische intelligentie. Wij zijn bewuste wezens die zich met elkaar ontwikkelen als complexe, door kosmische intelligentie geïnformeerde, vibraties in het Akashaveld van het universum. Laszlo laat ons zien hoe ons lichaam en onze geest als transmitters fungeren voor bewustzijn vanuit de intelligentie van de kosmos en hoe dit ons in staat stelt onze identiteit en onze reden van bestaan te herontdekken.

10. Het mysterie van de Bosnische piramides

Auteurs: Aafke Douma & Rob Heiligers
ISBN: 9789493160477
Omvang: 144 pag.

Piramides, dat zijn toch graven van Egyptische farao’s? Of is dat niet helemaal waar? Staat de grootste piramide van de wereld in ‘ons eigen’ Europa in plaats van in Egypte? Sinds 2005 doen allerlei wetenschappers onderzoek nabij Sarajevo. Duizenden Nederlanders reisden al naar de Balkan om dit ‘nieuwe wereldwonder’ zelf te zien en te ervaren. Dit is een verrassend boek met een overzicht van deze onderzoeksresultaten, gecombineerd met mediamieke inzichten. Een heldere handleiding om deze bijzondere locatie beter te kunnen duiden. Met praktische (reis)tips.

Alle boeken kosten 15,- per stuk en worden zonder verzendkosten naar u verzonden. Ze zijn te bestellen op de site van uitgeverij Edicola: www.edicola.nl of via overmaking van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer
NL 79 RABO 0171658078 t.n.v. Edicola Publishing, Deventer o.v.v. uw adres en de nummers van de boeken (hun positionering in de Top-10).

Wij wensen u, naast gezondheid & sterkte, veel leesplezier!