De DroomVisie van…

Yvonne Ros – Lichtwerk op krachtplekken in Frankrijk

Om ons heen zijn er zoveel mensen bezig hun droom te verwezenlijken. Wie zijn zij en hoe maken ze hun droom waar? In deze rubriek stellen we hen aan je voor en we geven hen de gelegenheid jouw hulp te vragen. Lees over welke stappen ze al hebben gezet en waar nog een helpende hand nodig is. Misschien ben jij dan wel degene die de gouden tip geeft, of de beslissende doorbraak helpt maken!

Tekst: Fanny van der Horst van de Lichtkracht Academie

~~~

Stel jezelf in drie zinnen voor…

Ik ben Yvonne Ros (54 jaar) en heb ruim 11 jaar een praktijk voor spirituele coaching en healing. Tevens ben ik auteur van het boek: Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena. Mijn passie is spirituele vakanties begeleiden met helende meditaties op krachtplekken op onze mooie Moeder Aarde. Mensen inspireren om via een hoger bewustzijn de wereld en hun eigen leven te bekijken. Vanuit liefde leven is mijn missie en vanuit vrijheid zijn.

Vertel hoe je droom ontstaan is. Hoe was je leven toen?

In de zomer van 2015 zat ik te mediteren op mijn dakterras in Nijkerk. Tijdens deze meditatie kreeg ik de zeer gedetailleerde boodschap door dat ik op bepaalde krachtplekken in Frankrijk mijn lichtwerk mocht doen. Ik moest leylijnen (energiebanen van de aarde) en kruispunten van leylijnen schoonmaken en activeren onder begeleiding van Maria Magdalena om de vrouwelijke energie op aarde te verhogen. Zo’n gedetailleerde opdracht had ik nog nooit gehad! Ik overlegde met mijn partner en een paar weken later gingen we op reis. Dit buitengewone, zelfs magische reisverslag is mijn boek geworden dat is uitgebracht in 2017.

Mijn droom ontstond tijdens deze reis in Rennes-le-Château, in Zuid-Frankrijk, vlakbij de Pyreneeën. Ik kwam werkelijk met hart en ziel thuis op deze plek, die ik direct als hemel op aarde ervoer en nog steeds ervaar. Woorden schieten tekort om de hogere energie van deze liefdevolle plek te beschrijven. De echo van het rijke verleden voel je daar. Maria Magdalena heeft hier gewoond met haar kinderen en zij bracht het mooiste geloof op aarde: ‘onvoorwaardelijke liefde voor iedereen’.

Nadat verschillende lezers van mijn boek me gevraagd hadden om hen mee te nemen naar deze bijzondere plek op aarde – en ook de andere krachtplekken die ik benoem in mijn boek – zijn er spirituele meditatiereizen ontstaan. De zichtbare transformatie en spirituele groei bij de deelnemers van deze reizen is zo magnifiek en hartverwarmend… Dat geeft mij als healer en teacher de grootste voldoening. Ik geef in de natuur op de krachtplekken helende meditaties waardoor deelnemers in verschillende dimensies terechtkomen en zichzelf werkelijk leren kennen.

Mijn droom is om hier in deze bubbel van liefde een spiritueel centrum op te zetten met genoeg slaapgelegenheid. Het is tijd dat mensen op de juiste plek in de juiste energie het eenheidsbewustzijn versterken. Herinneren wie en wat we zijn, is nu een must. Samen staan we sterk en samen maken we het verschil op aarde in eenheid, niet in verdeeldheid. Ik vraag iedereen om naar zijn of haar hart te luisteren en vanuit deze krachtbron te leven. Denken, praten en handelen vanuit het hart brengt hemel op aarde en zorgt dat mensen weer liefdevol zijn voor elkaar. Verbinden van het eenheidsbewustzijn is de sleutel. Mensen begeleiden in hun spirituele groei is al ruim 11 jaar mijn missie, maar nu heb ik een plek op prachtige Moeder Aarde gevonden wat alles dat ik doe nog specialer maakt. Ik zeg: een cadeau voor je ziel!

Wat was jouw gevoel daarbij? Wilde je er meteen voor gaan, of zag je beren op de weg?

Mijn gevoel was meteen goed, eigenlijk ‘overweldigend’. Ik had een visioen met allemaal lieve mensen, die opbloeiden op deze inspirerende plek. Een gevoel van diepe dankbaarheid kwam boven om juist hier de mensen te mogen helpen om thuis te komen in hun hart. Ik voelde meteen de rust, een thuisplek voor vele mensen die willen ontspannen, bewuster willen leven, zich willen laten inspireren of juist helemaal even niets willen, alleen maar Zijn…

Yvonne op de godin Isisstoel

De uitdaging of ‘beren op de weg’ is dat we op dit moment nog geen huis gevonden hebben op deze magische plek en mijn partner en ik beiden een goedlopende, eigen zaak hebben die we niet zomaar kunnen loslaten. Maar onze intentie is absoluut om binnen 3 jaar onze droom in Rennes-le-Château waar te kunnen maken. En tot die tijd organiseer ik deze reizen vanuit mijn huidige woonplaats en vind dan altijd een mooi logeeradres daar ter plaatse.

Wat waren je eerste stappen en waar sta je nu?

Mijn eerste stappen werden afgelopen zomer in mijn schoot geworpen. Tijdens een meditatieworkshop die ik in Rennes-le-Château begeleidde, vertelde de dame die een hotel daar runt, dat haar buurvrouw haar huis wilde verkopen. Halsoverkop zijn wij dit huis gaan bezichtigen en hebben we een bod gedaan. Helaas is deze koop niet doorgegaan, maar door deze ervaring weten we wel zeker dat dit een plek is waar we het liefst een centrum willen starten voor kleine en grote groepen. Ook een B&B lijkt ons leuk.

Verder hebben we informatie ingewonnen bij mensen die al geëmigreerd zijn naar dit gebied. We hebben veel handige tips en advies gekregen. We hebben een gesprek gehad met een specialist die Nederlanders begeleidt in het hele aankoopproces van een huis in Frankrijk. We hebben ook met een financieel adviseur gesproken die hypotheken met Franse banken afsluit. We hebben de praktische zaken redelijk in kaart gebracht! We hebben ook een cursus: ‘Ondernemen in Frankrijk’ gedaan, om echt goed voorbereid te zijn op alle zakelijke aspecten die we gaan tegenkomen in de toekomst. En we volgen een cursus Frans.

Hoe ziet de realisatie van je droom eruit?

We hebben op dit moment geen huis op het oog dat aan al onze eisen voldoet. We weten wel wat we willen. Het huis wordt een ‘Chambres d’Hôtes’ en een ‘Table d’Hôtes’, met 6 slaapkamers. Indien we een huis vinden met meer slaapkamers, dan wordt het een hotel. Er moet ook een grote eetkeuken zijn of een aparte eetruimte voor maximaal 12 mensen. Ook hebben we een yoga- of meditatieruimte binnen nodig voor momenten dat het buiten te koud is. De locatie van het huis en het land moet rust en ruimte uitstralen, vol natuur en met stromend water. Een zwembad zou de kers op de taart zijn. Het doel is dit alles in Rennes-le-Château te starten of in de omgeving van dit heerlijke dorp. Ik geloof altijd in mogelijkheden en in begeleiding van het universum, dus het zal vast goedkomen op een manier die ons nu nog niet duidelijk is.

Fontaine d’Amours

Hoe ziet je dag/ je leven eruit als de droom is waargemaakt?

Mijn ideale leven straks op deze unieke plek ziet er als volgt uit: ik kijk vanuit mijn bed naar buiten met het uitzicht op de Pyreneeën, vanuit het terras kijk ik naar het heerlijke zwembad en geniet van de rust. Ik verzorg het ontbijt voor de gasten en geniet van het samenzijn met mooie, lieve, bewuste mensen. Met eigen workshops ga ik op pad met een groep naar de vele mystieke Maria Magdalena en Katharen plaatsen die bekend zijn in Rennes-le-Château en omgeving. Ook begeleid ik de groep naar de geheime grotten van Maria Magdalena, Jezus en de grot van Wedergeboorte, de Godin Isis stoel en vele geheime plaatsen die ik niet kan noemen.

Ook nodig ik de mensen uit om in stilte te genieten van de natuur om ons huis, omdat dit transformerend voelt voor iedereen. Ik geef energetische healingen inspireer mensen hun bewustzijn te ontwikkelen en hun mindset over hun leven te gebruiken voor het hoogste geluk voor zichzelf en het grote geheel. Mensen helpen vanuit innerlijke kracht te leven, vanuit puur vertrouwen kan op veel plaatsen in de wereld. Als je dit op een plaats doet met een hoge Boviswaarde (levensenergie), duidelijk voelbare energie van Maria Magdalena en de verlichte Meesters en waar een sfeer van liefde is, dan is 1 plus 1 opeens 10!

Deze plek, de juiste begeleiding met de juiste intentie, is voor ieder persoon een meerwaarde voor hun innerlijke reis. Alleen al daaraan denken geeft me een gevoel van diepe dankbaarheid.

Voor wie doe je het, voor welke mensen?

Ik doe het voor mensen die bewust met hun innerlijke reis bezig zijn. Voor mensen die via de helende meditatie die ik geef zich opeens herinneren wie ze zijn en wat ze op aarde komen doen. Voor mensen die een druk en stressvol leven hebben en de behoefte hebben aan een vakantie van rust. Ontstressen in een sfeer van een andere dimensie. Voor mensen die een passie voor de geschiedenis van Maria Magdalena hebben, die van de natuur en van wandelen houden. Voor mensen die willen leven vanuit liefde en herinneren dat liefde onze grootste kracht is.

Het lijkt me ook heerlijk als andere mooie spirituele workshopleiders met een groep bij ons komen logeren. Wij regelen dan heerlijk biologisch vers eten en drinken en praten met deze prachtige zielen. Met de juiste ruimte op de juiste plek zijn er vele mogelijkheden.

Wat hoop je dat het effect is op de mensen voor wie je het doet?

Graag breng ik mensen in contact met Maria Magdalena. Ik wil de waarde van de leylijnen van Moeder Aarde overbrengen en mijn kennis hierover delen, waardoor men zelf in staat is om deze leylijnen en krachtplekken schoon te maken. Dat zal het eenheidsbewustzijn herstellen en activeren. De gezondheid van de aarde is volledig in verbinding met het eenheidsbewustzijn. De groei in bewustzijn is exact wat we nodig hebben om samen de hemel op aarde te creëren.

Maria Magdalena kerk

Het schoonmaken en activeren van de rose-line (een leylijn) die door dit gebied loopt, is echt van groot belang voor de mensheid. Ons mooie werk aldaar zal in alle delen van de wereld gevoeld kunnen worden!

Mijn wens voor iedereen is: thuiskomen in jezelf. De lichtkracht ontdekken in alles wat we zijn en wat we doen en denken. Het gevolg van dit alles is innerlijke rust, innerlijke groei, liefde en je eigen droom of missie (her)ontdekken. Dit maakt het leven een waar feest! Passie geeft vleugels! Alle lichtwerkers die met een groep een ‘spirituele vakantie’ willen organiseren, nodig ik hierbij uit om samen een bijdrage te leveren aan het creëren van eenheidsbewustzijn op onze heilige plek.

Waar heb je nog hulp bij nodig? Wat zoek je? 

Ik heb hulp nodig bij het vinden van het juiste huis op de juiste plek. Ook financiële hulp voor ons budget is welkom. Wat bijvoorbeeld leuk zou zijn is dat mensen hun reis al boeken bij ons of alleen overnachtingen boeken in ons prachtige, toekomstige huis. Mogelijke deelnemers inspireren om met onze huidige spirituele workshops in Frankrijk mee te gaan doen. Zo laten we steeds meer mensen kennismaken met deze prachtige energieplek en kunnen we tevens sparen voor ons toekomstige huis.

Mogen helpers je mailen?

Ja graag! Alle ideeën en hulp zijn welkom. Mensen die mijn werk steunen, kunnen deelnemen aan mijn spirituele workshops en zijn meer dan welkom in mijn praktijk voor spirituele coaching, magnetiseren, piramide- en flower of life healing. Ook mijn boek bestellen geeft mij de mogelijkheid om te sparen voor ons huis en jou te inspireren met de Frankrijk krachtplekkenreizen! Tevens denk ik graag met je mee als je een op maat gemaakte reis zou willen samenstellen voor bijvoorbeeld teambewustzijn, families en vriendenclubs. Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!

~~~

Je kunt Yvonne volgen via haar website http://www.timetogetwise.nl/ en mailen via info@timetogetwise.nl. Haar boek is op de site ook te bestellen.