De energie van januari

De energie van januari nodigt ons uit om zinvol bezig te zijn en om de diepere betekenis uit gebeurtenissen te herkennen. Ook zie je deze maand dat jouw waarden en normen een belangrijke plaats innemen in je dagelijks leven en dat je deze ook graag wilt delen en uitdragen naar je omgeving. Als je vanuit je hart spreekt, zul je merken dat je jouw overtuigingen ook goed aan anderen kunt overbrengen. Het is ook goed om deze maand ervaringen met elkaar te delen. Zo kunnen we allen van elkaar leren. Het maakt niet uit wat iemand doet, want eenieder heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten. Maar zo kunnen we wel een voorbeeld zijn voor elkaar.

Het advies is dan ook om bij deze maandenergie je innerlijk te volgen en daar volledig gehoor aan te geven. Mocht er iets zijn waar je nog even niet uit kunt komen, raadpleeg dan iemand die je vertrouwt zodat je er dan samen over kunt praten. Communicatie speelt ook een belangrijke rol. Hier bedoel ik niet alleen de aardse communicatie tussen mensen mee, maar ook de communicatie met onder andere engelen, elfen, opgestegen meesters en welk lichtwezen je ook maar aanspreekt. Voel naar aanleiding van alle adviezen wel altijd goed in, zodat je uiteindelijk vanuit je hart en in liefde een beslissing kunt nemen welke  het best voelt voor jou. Blijf te allen tijde trouw aan jezelf!

‘Het advies is om bij deze maandenergie je innerlijk te volgen en daar volledig gehoor aan te geven’

De natuur speelt in 2020 een belangrijke rol en met name de bloemen, omdat Moeder Natuur ons via de bloemen helende energie laat ervaren. Daarom ga ik vanaf nu iedere maand een bloem ter ondersteuning van de maandenergie meegeven.  Bij deze maand past de Anjer heel mooi, omdat deze bloem je helpt met haar energie om bij je gevoel te blijven en vertrouwen te hebben. De energie van de Anjer helpt je ook om twijfel te verwijderen uit je aura. Daarnaast biedt ze je bescherming en ondersteunt de Anjer je bij je spirituele ontwikkeling. Een fijne bloem om mee te werken deze maand. Je kan ze in een vaas op tafel zetten in je woonkamer of op je werkplek en daar zal ze met haar prachtige energie haar werk doen. Haar helende energie komt ook door via foto’s, je kan dus ook een mooie foto van een Anjer neerzetten. Het is een sterke en krachtige bloem. Probeer en ervaar. Veel succes!

Voor de lezers van deze onlinerubriek heb ik nog een aanvullende boodschap vanuit de Engelenwereld: “Als je beslissingen neemt, houd dan rekening met wat je hart en ziel je vertellen. Soms kan je geest je misleiden. Kies uit liefde, niet uit angst. Wij, jouw engelen, zijn altijd aanwezig om je te koesteren en te beschermen.”

 

Sara Hofstede-Hiemstra
Medium-Counselor-Healer
Auteur van het boek Boodschappen uit het Licht
www.mediumsara.nl