De energie van juni

De energie van juni staat in het teken van verandering. Net als in de natuur volgt ons leven bepaalde cyclussen. De ene keer is er geluk, de andere keer hebben we het naar ons idee minder getroffen. Maar vergeet niet: het gaat er niet om wat er gebeurt, maar hoe we omgaan met wat er gebeurt!

Deze maand komt de cyclus van verandering duidelijk naar voren. We staan op een punt van oogsten wat we gezaaid hebben en dat is voor een ieder van ons verschillend. Maar de energie die deze verandering in werking zet, is dezelfde voor ons allemaal. Er wordt van ons gevraagd om ons hart te openen, te accepteren en te ontvangen wat we hebben verdiend. Er staan kansen voor de deur, zowel verwachte als onverwachte. Geloof in je bestemming wordt er van je gevraagd,  door te leren oude patronen los te laten en je open te stellen voor nieuwe.

We krijgen kansen om lessen te leren en wijsheid uit het verleden te verkrijgen waardoor we sterker verder kunnen gaan in een positieve richting. De sleutel is om vast te houden aan de sterke overtuiging dat je het verdient om gelukkig te zijn en overvloed te hebben op elk gebied in je leven. Ook deze maand speelt gedachtekracht een grote rol en helpt je om de richting te kiezen die het beste bij jou past.

‘Ga mee met de energie en start met een nieuw leven’

Het is nu ook de juiste tijd om ergens mee te beginnen. Het lot is ons goed gezind. Neem de gok en waag de sprong, de wereld staat voor je open. De veranderingen die eraan komen, zullen ook je kijk op jezelf danig kunnen beïnvloeden, houd daar rekening mee. Ga mee met de energie en start met een nieuw leven. Neem je lot in eigen handen, want het is nu de tijd , de energie staat aan je kant. Best een mooie, maar ook krachtige energie. Als we er op de voor onszelf goede manier mee om weten te gaan, kunnen we veel bewerkstelligen.

Ook deze maand worden we ondersteund in ons proces door de natuur en deze keer door het viooltje. Het viooltje met haar verschillende kleuren helpt ons bij het doorvoeren van veranderingen. Daarnaast geeft het viooltje jou de kracht om je er daadwerkelijk doorheen te helpen. Kies viooltjes van een kleur die je puur op je gevoel hebt gekozen en zet deze bij je in de buurt. Ga even rustig zitten en kijk gewoon naar dit krachtige bloempje en voel wat ze met je doet. Absorbeer de kleur en haar krachtige tederheid. Bloemen met hun natuurlijke schoonheid en kracht zijn altijd welwillend om met ons samen te werken en om ons te inspireren het beste uit onszelf te halen.

Ten slotte wil ik jullie allen nog een boodschap van de elfen meegeven en die gaat over flexibiliteit. Het leven is een dans en als de muziek verandert, dan verandert ook de dans!

 

Beste lezers, na bijna 4 jaar met veel plezier en overgave ‘de energie van…’ te hebben geschreven is voor mij de tijd gekomen om te stoppen met deze rubriek. Vanaf 1 juli 2020 ga ik me bezighouden met andere spirituele zaken, zie hiervoor www.mediumsara.nl 

Sara Hofstede-Hiemstra
Medium-Counselor-Healer
Auteur van het boek Boodschappen uit het Licht