De energie van maart

Morgen begint maart. Gelukkig hebben we medium Sara Hofstede om ons te vertellen wat ons te wachten staat. Lees maar mee!

Uitdagend & verleidelijk

De energie van maart is zeer uitdagend en verleidelijk. Ze kan ook wel ervaren worden als een beproeving. Verleidingen liggen op de loer. Hoewel we bij onze geboorte allemaal verbonden zijn met de goddelijke bron, met liefde, hebben we de neiging om ons terug te trekken van wat eens natuurlijk was. Als we ontkoppeld raken van de geest, de bron, de liefde die ons eens voedde, wordt dat vaak vervangen door iets anders. Pas deze maand daarom goed op voor beïnvloeding en verleiding. Je wilt echt niet veranderen in iemand die je niet bent. Voel je niet verplicht om aan bepaalde dingen mee te doen, door je te laten overrompelen en controleren door anderen. Zeg gerust ‘nee’ tegen alles wat je niet wilt. Keer naar binnen om dicht bij jezelf, de liefde en je eigen waarheid te blijven. Handel niet tegen beter weten in. Omarm je schaduwkanten, want zo leer je van je angsten en twijfels en kan iedere situatie een leerervaring worden. Laat je niet gebruiken! Weet dat je altijd vrij bent om te kiezen! Alle kennis die je via ervaringen opdoet, zal je helpen een hoger spiritueel bewustzijn te creëren.

Terug naar liefde

Een pittige maand die wel wat ondersteuning kan gebruiken en de edelsteen sneeuwvlok-obsidiaan is daarbij zeer geschikt. Deze zwarte steen met haar witte vlokken confronteert ons met de waarheid en laat ons zowel ons ware innerlijk alsook onze schaduwkanten zien. De steen laat ons onze lage roerselen zien, reinigt die en brengt ons in de realiteit. Vanuit die realiteit kunnen we weer terugkeren naar onszelf, terug naar liefde, om zo weer in contact te komen met de goddelijke bron van liefde.

Vergeving

De lezers van deze rubriek worden deze maand gevraagd om te gaan vergeven. En niet alleen diegene die je heeft gekwetst. Vergeef ook jezelf. Dat je mensen hebt toegestaan dat ze je konden kwetsen. Vergeef jezelf daarnaast ook voor het feit dat jij mensen hebt gekwetst. Als we elkaar gaan vergeven, dan wordt er heel veel negatieve energie opgeruimd. Zodat er ruimte komt in onze harten voor liefde. Vanuit een liefdevol hart is het makkelijker om onze zegeningen te erkennen. Zo dragen we in dankbaarheid bij aan een meer verdraagzame wereld!

 

Sara Hofstede-Hiemstra
Medium-Counselor-Healer
Auteur van het boek Boodschappen uit het Licht