De energie van mei

De energie van mei is een zachte en liefdevolle energie die een gevoel van hoop en vertrouwen brengt en kansen biedt op de lange termijn. Deze energie versterkt ons vertrouwen in de toekomst. Er is de afgelopen maanden door de kosmische energie veel teweeggebracht en er zijn verscheidene processen in werking gezet, maar ook doorlopen. Daardoor mag er nu een periode van hoop en harmonie zijn intrede doen.

We hebben met elkaar veel mogen leren, los mogen laten en afscheid mogen nemen van allerlei zaken die ons niet langer dienen. Er wordt nu van ons gevraagd te vertrouwen op het onmogelijke, hoopvol te zijn en overtuigd te van een goede afloop. De kracht die via de ziel werkt, is de kracht van overtuigingen. Het is ook een herinnering om je natuurlijke intuïtie te gebruiken terwijl je reikt naar je doelen en wensen. Deel ook je ervaringen, want de mensen om je heen zullen zich ook realiseren dat vertrouwen hebben en doorzetten de sleutels tot succes zijn. Begin nu meteen met een positieve houding en je zult de kansen zien om te stralen.

Maak deze maand ook goed gebruik van de Wet van de Aantrekking, want het universum is je goed gezind! De toekomst ziet er zeer hoopvol uit. Projecten hebben een goede kans van slagen en je zult nieuwe relaties aangaan die veel voor je gaan betekenen. We zullen met z’n allen meer bewerkstelligen dan we nu denken. Er wordt van ons gevraagd onze energie te richten op het uitkomen van onze dromen. Een nieuwe levensperiode begint en de levensenergie gaat zich vernieuwen.

Een goede steen ter ondersteuning is deze maand de Moldaviet. Deze steen helpt de zin van het leven weer te herkennen als die verloren was en helpt ook beperkende denkpatronen los te laten. De Moldaviet kun je een tijdje in je handen nemen en door je af te stemmen op de energie van deze steen opent hij ons voor nieuwe inzichten, informatie en inspiratie.

Voor de lezers van deze rubriek heb ik uit mijn boek Boodschappen uit het Licht de volgende Lichtboodschap:

Nieuwsgierigheid heeft meerdere gezichten. Het is de energie die je zowel vóór jezelf als tegen jezelf kunt benutten. Nu wil ik je de energie laten voelen die deuren voor je opent. Nieuwsgierigheid, willen weten hoe iets werkt of hoe iets eruitziet of zal gaan zien wijst je de weg naar een nieuw avontuur in je leven. Het opent een deur die tot nu toe gesloten was voor jou. Het gevoel van nieuwsgierigheid doet je hart stromen en brengt gebieden in jezelf vanuit je ziel tot leven. De zaadjes lagen er reeds, door de energie van nieuwsgierigheid kunnen ze nu tot leven komen en gaan groeien. Hoe deze zaadjes groeien en gaan bloeien bepaal jij zelf, je hebt de vrije keus. Mijn taak zit er nu op: de zaadjes heb ik gezaaid, de ontwikkeling is aan jou. Volg je innerlijke drang, je nieuwsgierigheid. Wat is jouw volgende avontuur?

Sara Hofstede-Hiemstra
Medium-Counselor-Healer
Auteur van het boek Boodschappen uit het Licht
www.mediumsara.nl