Een consult van Janneke

In de nieuwe ParaVisie Magazine een groot interview met medium Janneke Leber uit Bussum. Wat betekent het om medium zijn, hoe werkt haar lijntje met boven precies, wat weet ze wel en vooral ook: wat niet? Om ook inzicht te krijgen in de beleving van haar clientèle, vroegen we aan de Amsterdamse grafisch ontwerper en fotografe Saar haar ervaringen met Janneke te beschrijven.

Saar, waarom klopte je bij Janneke aan? Saar: “Janneke zit in mijn broodfonds en we raakten aan de praat tijdens onze broodfonds Sinterklaas viering een paar jaar geleden. Ik vertelde over onzekerheid in mijn werk na een langdurige ziekte en zij vertelde dat bepaalde overtuigingen mij in de weg zouden kunnen zitten en zei dat ze mij daarmee zou kunnen helpen.”
Hoe heb je het consult ervaren? Saar: “Ik vond het een heel bijzonder uur, waarbij ik versteld stond hoe accuraat Janneke de dingen aanvoelde die in mijn leven speelden. Het uur zat bordenvol inzichten en ik ben dankbaar dat ze het gesprek heeft opgenomen, want het is te veel informatie om in één keer tot je te nemen. Elke keer dat ik de audio beluister, haal ik er iets nieuws uit waar mijn aandacht op valt.”

Maar is je hulpvraag beantwoord? Saar: “Ik had niet echt een hulpvraag, maar ben wel zekerder in hoe ik in het vervolg keuzes maak: afgaand op mijn gevoel en intuïtie in plaats van op mijn ratio. Volgens Janneke is mijn gevoel namelijk een heel sterk en goed kompas voor mij. Gaan staan voor wie ik ben en wat ik kan, was ook een zeer waardevol inzicht. Al met al ben ik Janneke ontzettend dankbaar voor het consult! Haar nuchtere, enthousiaste en energieke houding maken haar het tegenovergestelde van wat ik bij een medium in gedachten had.”

Meer over medium Janneke Leber op www.jannekeleber.nl