Extra voorspellingen

In de nieuwe ParaVisie Magazine alle voorspellingen voor het nieuwe jaar. Medium Henny Stoops had een dusdanig uitgebreide bijdrage, dat we voor het magazine moesten kiezen. Maar online is er gelukkig meer ruimte. Daarom hier onverkort en zoveel mogelijk ongeredigeerd haar hele bijdrage aan de voorspellingen voor het nieuwe jaar.

VOORSPELLINGEN 2020

NEDERLAND

Het kabinet staat op zijn laatste benen, daar hoef je geen helderziende voor te zijn. Er zal nog een flinke aanvaring komen tussen  Links  en rechts. Meerdere geheimen komen naar voren, zal veel schade veroorzaken in het kabinet met de nodige gevolgen. Men zal geducht rekening moeten houden met de tegenstand van rechts en zullen zich sterk vergissen! Deze keer is het een zware strijd met veel successen voor  de rechtse partijen. Demoniseren wordt nog erger voordat het kabinet zal vallen, maar daarna de zegewagen. Bij de nieuwe verkiezingen komen de linkse partijen er weer slechter uit. Gevolg: bij D66 stapt Rob Jetten op als lijsttrekker. En ook bij GroenLinks zie ik een andere lijsttrekker komen i.p.v. Jesse Klaver.

De klimaatproblemen komen de mensen hun strot uit. Vooral al die extra kosten breken de mensen op, hoef je ook geen helderziende voor te zijn. De protesten in het land zullen nog meer toenemen en worden letterlijk door zwaar geschud tegengehouden. Het lijkt wel Parijs te worden en het leger is eigenlijk het vermomde Europese Leger met een Nederlands jasje. Men pikt  het niet meer en de geest is uit de fles, dat al is gestart met de boeren. Men was erg geschrokken door het inzetten van het leger en i.p.v rust komt er nog meer tegenstand in het land. Dit is al lang geleden geregisseerd door Brussel en Nederland (lees: regering) heeft hierover geen inbreng. Het is nog maar een begin en we kunnen nog veel meer verwachten.

De pensioenleeftijd wordt niet hoger dan 67 in 2025 , dus alsnog een kleine verlaging. De volgende regering komt met een bijstelling naar beneden, men kan niet allemaal doorgaan vanwege te zware arbeid.

De koninklijke familie krijgt onverwachts met een overlijden te maken. Voor Prinses Beatrix zie ik een ziekenhuisopname. Meerdere zieken in de koninklijke familie, ook bij de jongere garde. Bedoel daarbij geen griep o.i.d.

Songfestival zal zeer geslaagd spektakel worden en zie Nederland op vijfde of zesde plaats (eventueel vijftiende of zestiende, kreeg dit moeilijk door). Er zal een melding komen van problemen door bommelding, maar blijkt niet echt te zijn. Wel even lastig met veel rompslomp.

AMERIKA

De Democraten krijgen niet wat ze willen, want er zit een addertje onder hun gras. Een verkeerde inschatting en iets vergeten of over hoofd gezien bericht of melding met een grote nederlaag tot gevolg. Trump heeft een grote klapper achter de hand. Wordt natuurlijk met veel triomf naar buiten gebracht. Trump wacht op een moment surprême. Dus geen afzetten via een impeachment ‘coup’ en blijft president. Hij maakt zeer veel kans om te winnen bij de verkiezingen.

Al die branden in Californië zijn door weer-manipulatie en stoffen uit chemtrails veroorzaakt, waardoor alles zeer snel in brand vliegt​. Deep State invloeden. Er worden ‘oefeningen’ gedaan met gerichte laserstralen. Dat is/was geen ‘fake’ nieuws! Deep State heeft hier wel degelijk mee te maken.

DUITSLAND

Merkel krijgt nog heel veel problemen van achterhaalde onwaarheden,waardoor ze zelf later alsnog in een rechtszaak in Den Haag zal worden opgeroepen.  Dat i.v.m haar asielbeleid.  Ook het Europese Hof zal hiermee te maken krijgen. Er komt omtrent deze zaak heel veel naar buiten wat het daglicht niet kan/kon verdragen. Denk via een klokkenluider uit eigen achterban.

SPANJE​​

De koning heeft veel problemen door Catalonië, voelt zich gedwongen in mee te gaan. Eigenlijk staat hij helemaal niet achter het beleid van deze regering. Er is nog teveel van de oude garde van Franco die alles bepaalt in het land. Zie nog veel opstand en geweld en grote spanningen in het hele land. Mede ook door de vele vluchtelingen die de nodige wanorde zullen veroorzaken. Het Europese leger bemoeit zich ermee onder vermomming van Spaanse soldaten, net als bij de gele hesjes in Frankrijk. Daardoor komen er ongeregeldheden zoals ‘Parijse toestanden’. Het toerisme zal er flink onder lijden met flinke economische gevolgen. Denk niet dit jaar, waarschijnlijk eind volgend jaar of iets later. Tijd is moeilijk in dit werk.

Zie een begrafenis die het hele land in rouw zal storten. Geen koningshuis, maar een bekende persoon. Wel ook grote kans dat de koninklijke familie met rouw te maken krijgt. Er zal een aanslag komen in één (?) van de grotere steden in Spanje, waarschijnlijk in toeristische plaatsen.

EUROPA

In heel Europa komt in men in opstand tegen Brussel met dreiging van een burgeroorlog, wat men expres uitlokt vanuit Brussel om het leger te kunnen inzetten. Dictatoriaal bewind komt steeds meer in vorm vanuit Brussel zoals men dat ook vanaf begin stiekem wilde! De geest komt eindelijk uit de fles.

Zie nog aanslagen komen op verschillende grote steden overal in Europa en ver daarbuiten. De vluchtelingen krijgen zoals bekend alles, steeds meer mensen willen emigreren. De grote volksverhuizing zoals Nostradamus voorspelde, is allang bezig. Het Westen gaat naar andere kant van de wereld en de mensen uit het oosten komen hier in Europa. Dus geen mensen uit Oost-Europa, maar uit het Midden-Oosten! Dit is geregisseerd vanuit de Deep State en is al heel lang gelden in het geheim opgezet. Beslist geen complottheorie, men is nu echt aan het ‘wakker worden’.

De regering [Brussel] wil geen last hebben van dit soort gedachtegoed. Deep State is beslist geen verzinsel, maar is heel erg echt. Meerdere malen in de media aangekaart, ook in Amerika, maar wordt als ‘fake’ neergezet. Men mag vooral niet wakker worden…

TURKIJE

Erdogan is nog lang niet klaar met Europa en vooral niet met Nederland. Veel gedoe met de terugkeer van de IS-vrouwen, zoals te verwachten als dwangmiddel. In eigen land loopt zijn aanhang steeds verder terug door zijn hardliner gedrag. Plotseling lekt er een bericht uit dat er veel meer mannen gemarteld zijn en nog worden. Het zal veel Turkse mensen hier in Nederland doen opschrikken en onrust veroorzaken. Hij zal Syrië gebruiken om te onderhandelen, nog meer dan afgelopen tijd. Veel Turken willen weg uit hun land vanwege Erdogan, maar durven het niet te zeggen. Het land zal dieper naar de islamitische kant teruggaan.

ISRAËL

Netanyahu blijkt te veel macht gebruikt te hebben dan hij mocht en komt voor de rechter. Zal een lange strijd zijn, hij krijgt een gevangenisstraf opgelegd. De nieuwe regering zal toenadering met Palestijnen zoeken en de strenge wetgeving versoepelen. Men was het in Israël niet eens met de oude regering, mensen willen verandering en verbetering. De orthodoxe kant zal veel strijd veroorzaken i.v.m. met die versoepeling. Land en huizen worden teruggegeven via internationale rechtsorde. Helaas wel via langdurige rechtszaken.

SYRIË

Langzaam komt een einde aan de burgeroorlog met Assad als winnaar. Later  zal blijken dat niet hij de agressor was, maar een bundeling van stammen aangestuurd door buitenlandse invloeden. Het land zal een tijdje flink onrustig blijven door extremistische rebellen en uiteindelijk weer opgebouwd worden. Veel vluchtelingen kunnen terugkeren, in sommige landen waarschijnlijk onder dwang.

RUSLAND

Een flinke explosie bij waarschijnlijk een grote fabriek met meerdere doden en gewonden. Een bekende persoon in Rusland wordt opgepakt en zorgt voor veel commotie en demonstraties, er wordt zoals gewoonlijk met harde hand ingegrepen. Echter in het buitenland wordt ook heftig gereageerd, daardoor subtiele wijzigingen voor even om rust te krijgen. Poetin en Trump gaan meerdere malen samen aan oplossingen werken over politieke onderwerpen en met succes.

INDIA

Zie een aanslag op een zeer hoog persoon, die het overleeft. Wel meerdere doden en gewonden om hem heen. Ook in India veel problemen door de moslimgroep, vooral uit Pakistan langs de grens. De vrouwen komen meer naar voren zoals ik eerder voorspelde. Strengere wetten en straffen tegen vrouwenmishandeling en kinderhandel. De leeftijd van meisjes om te trouwen wordt verhoogd en uithuwelijken verboden. Wat veel protesten in het binnenland zal veroorzaken, zoals gewoonlijk. Men werkt hard aan hun waterproblemen met hulp uit het buitenland. Nederland is daar al mee bezig en wordt nog vaker gevraagd i.v.m. dijken en schoon drinkwater voorzieningen. De luchtverontreiniging wordt hard aangepakt, met succes. China wil samenwerken om hun luchtverontreiniging te verbeteren, komen tot een succesvolle samenwerking.

CHINA

De president/premier (?) moet rekening houden met zware ziekte en zal daardoor af moeten treden. Wordt voorzichtig naar buiten gebracht. Willen alles subtiel regelen. China lijkt sterker dan het is! Dat is ook hun bedoeling i.v.m. het zakelijk aspect. De handel is hun grote kracht en blijven stug doorgaan om overal ter wereld een sterke positie te krijgen en te houden. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Amerika en China gaan samenwerken na een moeilijke handelsoorlog door Trump, met veel kabaal en geschreeuw, alsnog in goede banen gebracht. De economie krijgt het zwaar, maar ze werken samen met Amerika en andere belangrijke partners. Mensenrechten organisaties vinden meerdere misstanden van geweld en humanitaire zaken die men tot op heden niet wist. Ondertussen zorgen ze voor meerdere contracten overal ter wereld en vergroten ze hun macht subtiel. Er komt een groot schandaal naar buiten i.v.m. voeding en/of fraude, wat wereldwijd gevolgen zal hebben.

HONGKONG

De problemen met China zullen nog een tijd duren. Er komt geen toezegging of verandering en een nog strenger beleid.  Veel mensen gaan, indien ze kunnen, emigreren.

BRAZILIË

Door de nieuwe regering zal veel worden beloofd en ook deels gebeuren. De aanpak van de corruptie en criminaliteit zal voorrang krijgen. Helaas makkelijker gezegd dan gedaan.

VENEZUELA

Er komt onverwachte hulp om het land weer recht te trekken. Samenwerking met omringende landen zoals Brazilië en Mexico en Bolivia en misschien nog een paar kleinere landen. Nu nog niet gelijk, heeft even tijd nodig om het uit te werken. Met redelijk succes, hulp van oliemaatschappijen?

BELGIË

De tweedeling komt weer sterk naar voren en deze keer met zelfs een kabinetscrisis als gevolg. Rechts met Filip de Winter en aanhang een grote voorsprong met waarschijnlijk nog een tweede ronde. Hierdoor komt hij zeer sterk te staan in de oppositiepartij. Net als in Nederland weer veel demoniseren en negeren. Door de enorme hoeveelheid immigranten krijgt hij veel steun in het land. Maar ook de immigrantenpartijen hebben nu meer macht en komen met tegengas.

Het geroep van een aftreden van het koningshuis wordt steeds luider. Een bekend persoon uit de politiek (?) komt met veel ophef in de media, wordt het gesprek van de dag!

AUSTRALIË

De bosbranden zijn aangestoken om het land onaantrekkelijk te maken voor emigranten, zo komt veel later aan het licht. Door de neerslag van chemicaliën via die chemtrails is alles zeer brandbaar. Dat is wereldwijd al zo, ​in Californië begonnen.

VATICAAN

Heb in 2012 voorspeld dat Paus Benedictus moest afreden en dat was in 600 jaar nooit gebeurd! Een zeer groot schandaal komt naar buiten en zet het Rooms-katholicisme op zijn kop! Is al eerder gesuggereerd, maar er komen zo veel bewijzen… men kan er niet meer omheen. Het is nog een kwestie van tijd hoe lang er nog een paus zal zijn! Is dit de laatste paus?

De paus is het hoofd van de satanistische kerk. Als zijnde de vorige zwarte paus van de order van Jezuïeten. Men mag en kan dan immers nooit een witte paus worden. Op zich al erg vreemde zaak. Er zijn bewijzen genoeg die men kan staven dat hij zich in Argentinië met kinderen en met pornozaken heeft beziggehouden. Is beslist geen fake nieuws. Getuigen genoeg. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt men wel.

Men durft eindelijk naar buiten te treden, de Deep State gaat langzaam maar zeker onderuit. Eigenlijk is het de Illuminatie. De Paus heeft daar ook veel top-contacten zal ik het maar noemen. Ook meerdere koningshuizen en andere ‘elite personen’ houden hun hart vast. Maar dit is nog maar het begin! Heb lang gewacht om hiermee naar buiten te komen, om niet voor gek te worden versleten. Echter, de zaak is heden aan het rollen gegaan, ook door Epstein en de Engelse prins Andrew.

Bij het aftreden van de vorige paus, die eigenlijk op non-actief werd gezet onder dwang van het Justitionele Hof, heeft hij niet lang daarna een document getekend dat hij het hoofd is van de satanistische kerk. Bewijs is er dus wel degelijk! Natuurlijk weinig ruchtbaarheid aan gegeven, is wel subtiel in de media bekend gemaakt. Logisch; door zijn vorige functie kan je niet ineens een witte paus worden.

In 2013 werd Benedictus gesommeerd af te treden door het Justitioneel Hof in Brussel. Ook Koningin Beatrix is daarom in 2013 afgetreden. Koningin Elisabeth kreeg beperkingen opgelegd via dat Hof door de veroordelingen. Om de boel voorlopig rustig te kunnen houden. Kortom, er is heel veel bewijs bij dat Hof in Brussel dus. Er staat al heel veel te vinden op internet. Ik wil gewoon dat het eindelijk naar buiten komt!

Velen zullen of willen dit niet geloven, het is echter maar al te waar. Denk alleen maar aan al die kinderporno-zaken en misbruik bij zoveel priesters, dan weet je genoeg. In 2013 wilde ik dit al melden. Echter: niks komt vóór z’n tijd, maar alles óp z’n tijd!

HET WEER 

Veel sneeuw en kou de komende maanden. Zeer grote kans op sneeuw tijdens de feestdagen. Veel problemen in het verkeer met lange files, dus neem dekens en drinken mee voor onderweg. In de wintersportgebieden heel veel sneeuw, ook op onverwachte plaatsen. Het voorjaar begint vroeg en dan een terugval met sneeuwbuien. Daarna een wisselvallige periode en een droge zomer erachteraan met af en toe aantal regenachtige dagen, is niet genoeg om schade te voorkomen. Boeren moeten het watergebruik gaan beperken. Najaar is mooi en men denkt al aan verlate zomerse dagen vol terrasjes!

Wens eenieder een mooi en gezond 2020!

Medium Henny Stoops www.mediumhenny.wordpress.com