Gouden tips voor 2021

In de nieuwe ParaVisie Magazine lees je alle voorspellingen voor het nieuwe jaar. Dat het wederom een pittig en spannend jaar wordt, laat zich raden. Om de komende twaalf maanden zo goed en gezond mogelijk door te komen heeft één van onze helderzienden, Sonia Pereira, enkele gouden tips voor ons!

Edelstenen
De steen die bij dit jaar hoort is de oranje calciet en de oranje carneool. Voor de mensen die niet kunnen aarden of moeite hebben met aarden, raad ik aan om een carneool te kiezen die bruin/wit is of geheel bruin. Je kan de steen dragen of in huis plaatsen.

 

Etherische oliën
De etherische olie die bij dit jaar hoort, is de sinaasappel. Sinaasappel prikkelt de zintuigen op een positieve manier. Hij laat de zon schijnen en brengt balans in de emoties. Je zou dit kunnen combineren met bergamot, mandarijn en/of oranjebloesem. Deze geuren kun je in een brandertje in huis branden, maar je kunt ze ook verwerken in je verzorgingsproducten.

Heb je nog onverwerkt verdriet? Ben je in de rouw? Dan raad ik aan om de etherische olie van sinaasappel met cipres te combineren. Ben je bereid om extra te investeren, gebruik dan de etherische olie van roos in combinatie met cipres. Deze combinatie helpt als geen ander tijdens de rouwverwerking. De sinaasappel in combinatie met cipres helpt om de zon te laten schijnen. Cipres gecombineerd met roos helpt om de emoties te verzachten en te laten stromen. Bij het verlies van mijn vader heb ik de combinatie van sinaasappel en cipres in de ochtend gebruikt en de roos met cipres in de avond.

Bloesemremedies
De bloesemremedies die bij dit jaar horen, zijn de Star of Bethlehem/Vogelmelk/Engelwortel en de Walnoot. Deze remedies helpen bij het verwerken van alles wat vorig jaar is gebeurd en het omarmen van de groei die wij allemaal meemaken op dit moment. De Engelwortel verhoogt de spirituele energie en brengt je dichter bij je engelen en gidsen. Verder kun je nog de Aspen gebruiken bij irreële angsten of de Mimulus bij reële angsten, de Rock Rose helpt weer bij paniek en voor mensen die paniekaanvallen krijgen, raad ik de Rescue Remedy aan.

Dit zijn slechts algemene adviezen, voor bloesemremedietherapie of aromatherapie raad ik je aan om een therapeutisch consult aan te gaan met een professional. Deze adviezen dienen ter ondersteuning, ze zijn geen vervanging voor de adviezen van specialisten.

Mijn hart gaat uit naar iedereen die dierbaren verloren heeft aan de vreselijke ziekte COVID-19. Ik wil jullie een hart onder de riem steken. Ik ben zelf de meest belangrijke persoon verloren in mijn leven in 2020, gelukkig niet aan Corona. Ik kan je zeggen, ook al ziet het er even donker uit en denk je hier nooit meer uit te komen: er komt een dag dat je weer kan lachen, er komt een dag dat je het leven weer gaat vieren, er komt een moment dat je het verlies kan accepteren. Houd nog even vol. Sterkte en gecondoleerd. Ook de mensen die blijvende klachten hebben, wil ik een hart onder de riem steken, veel beterschap en sterkte.

Ik wens iedereen een gelukkig, voorspoedig en vredig 2021

 

Sonia Pereira

sonia.nl | Facebook