Intensief sensitief

Slechts, één kleine wijziging in ons DNA  en we hadden op vier benen gelopen…

De evolutie brengt prachtige kleine veranderingen. Zijn het mogelijk die kleine veranderingen in ons DNA waardoor er steeds meer mensen intensief gevoelig zijn? Of is het nooit weggeweest en werd deze intensieve sensitiviteit onderdrukt of werd er niet over gesproken? Het intensief gevoelig zijn is een prachtig goed, het is de basis van het Mediumschap. Want Mediumschap is werken met je gevoeligheid.

Sensitiviteit, het is niet meetbaar, het is onzichtbaar, het is als een gift waar je bevriend mee kan zijn. Maakt het je leven makkelijker? Nee, helaas. Het maakt je leven wel rijker, intensiever.

Ben je mogelijk door een kleine verandering in jouw DNA, anders? Gevoeliger dan een ander of denk je dat je gevoeliger bent?

‘Omarm het, wees er blij mee’

Soms trekken we onszelf terug uit de supermarkt van het leven, omdat het gevoel van verwonding of het gekneusd zijn even te veel of te heftig voor je wordt.

Omarm het, wees er blij mee! Want het maakt je mediamiek. Je hoeft niet te zien, of te weten om deze gift voor je te laten werken.

Als we beseffen dat er duizenden overledenen zijn die wachten op een medium die hun gevoel kan vertalen, dan kun je jouw intensieve gevoeligheid ten dienste stellen. Ten dienste van de zielenwereld.

Marisa

www.mediumcollege.nl

informatie@mediumcollege.nl