Jaar van de Tijger

Het jaar van de Tijger begint op 1 februari 2022 en duurt tot 23 januari 2023. De Tijger is een indrukwekkend dier dat ontzag oproept. De Chinese Tijger staat voor energie en kracht. In 2022 volgen gebeurtenissen elkaar snel op en hebben ze vrijwel allemaal een behoorlijke impact. Verwacht dus regelmatig iets waar je van onder de indruk bent zowel negatief als positief.

Soms wordt het allemaal wat veel en dan slaat het door. Dan wordt het contact met de werkelijkheid verbroken en leidt men aan zelfoverschatting. Iets wat veelbelovend was ontaardt dan in chaos waarbij degene die het hardst roept de baas is. De tweedeling die we nu al zien in de maatschappij zal alleen maar toenemen en leiden tot een machtsstrijd waarin het er heftig aan toe kan gaan. Het positieve van deze Tijger energie is dat we willen bouwen. We willen vooruit op weg naar een hoopvolle toekomst waar we vandaag de fundamenten voor leggen.

Wil jij weten wat het Jaar van de Tijger voor jou persoonlijk in petto heeft? Je leest het in de uitgebreide Chinese Jaarhoroscoop van Elodie Hunting. Bestel het nummer hier: https://paravisiemagazine.nl/bestellen/