Januari blijft verkrijgbaar

Januari-uitgave, mét alle voorspellingen blijft voorlopig verkrijgbaar in de winkels!

THEMA VOORSPELLINGEN!

Traditiegetrouw trapt ParaVisie Magazine het nieuwe jaar af met een vooruitblik: wat staat ons volgens helderzienden de komende maanden allemaal te wachten? Is het einde van corona en alle maatregelen eindelijk in zicht? Wordt Nederland wereldkampioen voetbal? Hoe doet het nieuwe kabinet het? Vragen, vragen, vragen. Maar Jaap van den Bold, Marisa Bottenheft, Robbert van den Broeke, Sonja Dover, Jan C. van der Heide, Gerard Heutink, Medium Monique, Bodhi Vartman en Thomas Woolthuis hebben de antwoorden!


Terugblik op voorspellingen 2021

Het paragnostisch kanaal waarvan bij het voorpellen gebruik gemaakt mag worden, is zelden neutraal en ongekleurd. Des te wonderlijker wellicht, dat nog zo veel voorspellingen als ‘raak’ bestempeld kunnen worden. We trappen deze editie van de januari-uitgave dan ook af met een terugblik op de voorzeggingen voor 2021. Wat kwam uit en wat (nog) niet?


Ziener Jakob Lorber: ‘De eindtijd is nu’

De voorspellingen van de Oostenrijkse mysticus Jakob Lorber (1800-1864) zijn helder, direct én juist gebleken. Bewijs van de hemelse inspiratie die hij als ‘schrijfknecht van God’, zoals hij zichzelf noemde, mocht ontvangen? Hoe dan ook, omdat hij het al veel vaker bij het rechte eind had hier een overzicht van de door hem ontvangen beelden aangaande onze zeer nabije toekomst.


Computer van goddelijk fabricaat?

Lange tijd is het paragnostisch werken met een glazen bol bekritiseerd en geridiculiseerd. Zozeer zelfs dat het werken ermee in spirituele kringen tegenwoordig nauwelijks meer ‘bon ton’ is. Monique Hendriks vindt dat jammer en schreef een herwaardering: “Met name in deze tijd, waarin ons begrip van de wereld wordt uitgedaagd, kan het kristalkijken ons wellicht weer verbinden met zowel onze voorouders als met verloren gegane instincten.”


‘De toekomst is multidimensionaal’

Deze Paravisie staat in het teken van voorspellingen voor het nieuwe jaar. En zeg nu zelf; wat een bijzondere tijd om voorspellingen te mogen doen! De dynamiek in onze samenleving is in lange tijd niet zo bewegelijk en spannend geweest. De mensheid is in een exponentieel tempo aan het ontwaken en nog nooit in de moderne geschiedenis waren zoveel mensen zo goed op de hoogte van de gebeurtenissen op onze planeet. Máár… is de toekomst wel te voorspellen?


Boodschap van boven: ‘Alles komt goed!’

Een aantal jaar al communiceert Bonnie Bessem met haar vader die reeds ‘thuis’ is en met de ‘broeder- en zusterschap van het licht’. Ze vraagt over het geboortekanaal waar we ons als mensheid in bevinden. Waar gaat het toch naartoe? “Houd vol en vertrouw.”


Magisch bosritueel? Ahum…

Reïncarnatietherapeute Marianne Notschaele krijgt een uitnodiging om mee te doen aan een groepsbijeenkomst. Een sjamaan uit het buitenland zal ‘op een magische plek in het bos een energetische poort openen’. Is dat zo? Of geloven we graag in spirituele sprookjes…


Astrale verkrachting?

Al eeuwenlang beweren mensen van over de hele wereld bijzondere ervaringen te hebben die je onder de noemer poltergeist- of spookhuiseffecten kan plaatsen: onverklaarbare manifestaties, waarbij geluiden worden gehoord, elektrische apparatuur ontregeld raakt en voorwerpen bewegen zonder fysische oorzaak. Maar zijn dit wel echte spookverschijnselen of zijn het hallucinaties? Of pleegt men misschien fraude? Hilda Spruit doet verslag van een van de meest beruchte poltergeist-spookzaken in de geschiedenis, die van Doris Bither.


Het poltergeist-virus

Waar veel onderzoekers op het standpunt staan dat het ontregelende poltergeist-fenomeen op onbewust niveau door een zogenaamde focus-persoon veroorzaakt wordt, kijkt de Brit Darren W. Ritson verder dan zijn neus lang is. En hoewel ook hij geen pasklare antwoorden heeft, is één conclusie wat hem betreft inmiddels onontkoombaar: de poltergeist bestaat en is – heel actueel – zo besmettelijk als een verraderlijk virus!


The Great TESLA reset

Dat we momenteel tegen grenzen van groei aanlopen, hoeven we jou, beste lezer, niet te vertellen. De gezondheidszorg implodeert, de opwarming van de aarde is nauwelijks meer omkeerbaar en vele maatschappelijke sectoren zijn overbelast en/of onderbemand. Nog is een totale ineenstorting van de civilisatie vermijdbaar. Maar acute hulp om onze wereld leefbaar(der) te maken en te houden is geboden! En vanuit onverwachte hoek is deze nu tot ons gekomen. “Hallo Roy, ik ben Nikola Tesla.”


Alleengeboren tweeling? Valkuilen én kansen!

Eén op de tien (waarschijnlijk meer) mensen start in de baarmoeder als twee- of meerling, maar wordt alleen geboren. Vaak zijn ze zich hier niet van bewust. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben op zowel fysiek, emotioneel als mentaal gebied. Maar zeker ook op spiritueel gebied. In dit artikel zoomt (ervarings)expert Joyce Beckker vooral in op dat laatste. “Want de grootste uitdaging voor alleengeboren tweelingen en/of meerlingen is toch wel hun vaak levenslange zoektocht naar vervulling. Een zoektocht die vele valkuilen, maar ook mooie kansen biedt.”


En verder: winacties, korting op een abonnement en de maandhoroscoop.