Kosmische numerologie

Therapeute Sonja Muller werkt sinds enige tijd met een baanbrekend nieuw orakelsysteem: kosmische numerologie. Met behulp van je geboortedatum, je naam en een flinke dosis scherpe intuïtie legt Sonja je ziel en zaligheid bloot. Ook de hoofdredacteur van ParaVisie moest eraan geloven. Onder de indruk van de resultaten, deel ik Sonja’s analyse graag hier met je:

Niels Brummelman – 21-05-1974

Het geboortediagram van Niels geeft hem veel extra’s waar hij onbewust gebruik van maakt. De ziel geeft hem middels zijn geboortediagram in dit leven extra mogelijkheden om zijn dromen te verwezenlijken. Zijn communicatielijn (1-5-9) is compleet. Ook zijn praktische lijn is compleet (1-4-7) en hij heeft een geactiveerd blok (1-2-4-5) Het blok staat voor een praktische geest die hem laat nadenken voor hij een beslissing neemt. De praktische lijn ondersteunt hem in deze en in de communicatie werkt deze eigenschap ook in zijn voordeel. Hierbij wil ik nog vermelden dat het geboortediagram op de achtergrond werkt en als stille kracht aanwezig is.

 

Het naamdiagram toont zijn instelling en gedrag in het dagelijkse leven. Ook hierin is het praktische blok opvallend, plus een sterke communicatielijn. Niels zal zijn gedachten goed tot uitdrukking kunnen brengen. Het getal 5, Jupiter is leidend, dit geeft aan dat Niels rekening houdt met wat voor effect zijn beslissingen hebben op de buitenwereld. In verband met zijn werk als journalist is dit een praktische, positieve eigenschap. In het naamdiagram is ook de fysieke lijn (1-2-3-) 1, de Zon, 2, de Maan, 3, Mars compleet. Hij heeft de wilskracht (3, Mars) om zaken goed en duidelijk voor het voetlicht te brengen.

 

Het ontbreken van 7, Saturnus, in de doelgerichtheidslijn (3-5-7), laat soms twijfel zien mar geeft hem aan de andere kant de mogelijkheid om meer mogelijkheden te zien en zo nu en dan een experiment uit te voeren.

 

Zowel in het geboortediagram als in het naamdiagram zijn de 6, Venus en de 8, Pluto niet geactiveerd. Hierin zit een levensles. Je zult in dit leven moeten leren je zachte kant een kans te geven, met name in de privé sfeer. Daar zit aan gekoppeld dat 8, Pluto, je het vertrouwen moet geven dat je juist aanvoelt welke werkelijke bedoeling iemand heeft voor je je vertrouwen geeft.

 

Samengevat:

  • Zowel aan je geboortediagram als je naamdiagram is te zien dat je met je werk je hart volgt.
  • Je werk als hoofdredacteur en coördinator sluiten aan bij je mogelijkheid om makkelijk met mensen om te gaan en te praten. Je bent ook in staat praktische keuzes te maken.
  • Je gave om na te denken en af te wegen wat juist is, plus je gevoel voor de markt zullen je daarbij zeker helpen.

Meer over Sonja en haar werk: https://www.sonjamullerconsultancy.nl/