Kreeft: emoties!

Op 20 juni gaat de zon van Tweelingen naar Kreeft. Hij verwisselt het element lucht voor water. Dat betekent dat gevoelens een grotere rol gaan spelen. Zeker ook omdat zowel Mercurius als Venus ook in Kreeft staan. Emoties lopen snel hoog op en de rede doet tijdelijk niet meer mee.

Het sterrenbeeld Kreeft vertegenwoordigt het sentiment en dus het verleden. Vroeger was alles beter en moderne ontwikkelingen zoals bv AI zijn uit den boze, volgens Kreeft. Ook het familiegevoel hoort bij Kreeft en dat zal in deze periode sterk aanwezig zijn. Wellicht niet zozeer in familiare zin, maar zeker wel als het gaat om Nederland. Elk land heeft een eigen geboortedatum, dus ook een eigen horoscoop. In de horoscoop van Nederland is te zien dat Kreeft sterk aanwezig is. De ascendant van deze horoscoop staat namelijk in Kreeft.

In deze periode speelt het Europees kampioenschap voetbal. De kleur oranje zal overal zijn en we voelen ons verbonden door ons vaderland. Een landelijke en familiaire verbondenheid in het gastland Duitsland. Inkoppertje: de wedstrijd uit 1974 (verleden) tegen Duitsland zal herbeleefd (emotie) worden en als brandstof dienen om nu wel te winnen. Allemaal Kreeft.

© Elodie Hunting, www.horoscoopboek.nl