Mediteer voor vrede

Langs deze weg wil Ingeborg de Vries graag een oproep doen tot een meditatie in de nacht van 4 op 5 mei. In het holst van de nacht gaat zij met een kleine groep hardlopers het bevrijdingsvuur overbrengen van Wageningen naar Krimpen aan den IJssel. Ze worden daarbij begeleid door fietsers. In energetische zin gaan wij een nacht van het leed van de tweede wereldoorlog dóór om aan te komen in het aanbreken van de dag, van Licht en bevrijding. Vanuit het duister naar het Licht, van leed naar hoop, van gevangenschap naar bevrijding, naar een nieuwe dageraad.

Ingeborg: “In mijn familie is veel leed geweest als gevolg van WOII. Dat is voelbaar, ook in mijn leven, ook al werd ik geboren in 1972. Middels familieopstellingen heb ik daar veel in mogen doen, maar ik ben mij de desastreuze gevolgen van een oorlog – waar dan ook – altijd bewust. Elke oorlog heeft generaties lang impact. Daarom ga ik met een groep mensen heel bewust het bevrijdingsvuur overbrengen, waar het daadwerkelijk in ontvangst genomen wordt door de burgemeester. Het vuur van bevrijding wordt ontvangen! Wij gaan dit doen voor al die mensen, groot en klein, in wiens hart, ziel en geest WOII een gat geslagen heeft. Dat is onze energetische en sportieve inzet.

Het zou fantastisch zijn als jij dit wilt ondersteunen door in de nacht van 4 op 5 mei in meditatie te gaan. Op je eigen manier; in compassie, stem af op je hart, op Licht, vrede en nabijheid. Zie voor je hoe het duister van de nacht plaatsmaakt voor het gloren van de dag. Het duister dat afneemt en plaatsmaakt voor licht, het aanbreken van de dag. Breng langs die weg hoop, moed en vreugde in de harten van al die mensen die gewond raakten door de oorlog.” Mocht je dit initiatief ook financieel willen ondersteunen, kijk dan op: www.praktijkdemerel.nl