Méér Pio

In de nieuwe ParaVisie Magazine belicht het Belgische medium Isabelle Duchêne het leven en de wonderen van de heilig verklaarde pater Pio. Wil je nog meer Pio? Lees dan ook de volgende uitgave van ParaVisie Magazine, die vanaf 18 oktober in het schap ligt. Of verdiep je op de volgende manieren:

Officiële website van de Minderbroeders Orde van Pater Pio: https://www.conventosantuariopadrepio.it

Er zijn in de handel verschillende boeken over pater Pio verkrijgbaar. ‘Pater Pio’, geschreven door broeder Arni de Korte is een klein boekje dat bij de broeders van Liefde uit Bierbeek in 1987 uitgegeven is. Het is een goed boekje, daar Broeder Arni Pio zelf verschillende malen ontmoet heeft en als priester een eigen bijzondere kijk had op de gebeurtenissen zonder ze te dramatiseren.

Padre Pio: Herinneringen aan een begenadigde van Christus door Broeder Arni Decorte. F.C. Verkrijgbaar bij tweedehands sites.

Op bol.com zijn er talloze boeken verkrijgbaar, in het Nederlands, Italiaans, Engels. Voor hen die traditionele waarden behouden: er zijn verschillende gebedsgroepen over de hele wereld, ook in België en Nederland, actief. Alle Kloosterorden van de Kapucijnen in Vlaanderen houden gebedsstondes.  Klooster en park met beeld van Pater Pio is in Meerseldreef en Park West Malle.

Film over Padre Pio op Youtube in het Engels :