Nieuwe Maan in Ram

Nieuwe Maan in Ram ♈️ 24 Maart 2020

Dinsdag 24 Maart is de 3e Nieuwe Maan van dit jaar. Tijdens de Nieuwe Maan staan de Zon en de Maan samen. Het is een mooi moment iets nieuws neer te zetten of te manifesteren. Nu in deze tijd iets lastiger, maar je ziet om je heen nieuwe ontwikkelingen ontstaan. Ben je nu veel in huis, wie weet wat je juist nu kan opruimen of doen.

 

‘Het is een mooi moment iets nieuws neer te zetten of te manifesteren’

 

De Zon en de Maan staan in Ram. De Ram staat voor actie. De heerser van Ram is Mars, een vuurteken. Met de Maan in Ram heb je de behoefte je eerlijk en open te uiten, impulsief te handelen. Betrokken te voelen bij nieuwe activiteiten of projecten. Je kan je ook boos en machteloos voelen, zeker niet ondenkbaar nu. Kijk inventief wat wel kan, wat dicht bij je ligt en past.

 

De planeet Cheiron staat ook bij deze Nieuwe Maan in Ram. Cheiron, ook wel de gewonde heler genoemd. Deze planeet haalt de wond en de pijn naar boven, maar staat ook voor genezing. Zeker nu kunnen oude wonden opengaan en nieuwe erbij komen, fysiek en emotioneel. Maar zou ook omgezet kunnen worden in genezing. Bewust elkaar te helpen en te beschermen of te vergeven…

 

Veel liefde en gezondheid voor iedereen??♥️?

 

********************************

 

Henriette van Kordenoordt,

www.heniettevankordenoordt.jouwweb.nl