‘Ontmoette ik mijn Star Family?’

In de nieuwste ParaVisie Magazine interviewt Melissa Hoogeveen, bekend van het YouTube kanaal ‘Spiri-Praatjes’, Monique, die beweert door aliens ontvoerd te zijn geweest. Zelf is Melissa ook niet onbekend met het ufofenomeen. Hieronder lees je haar ervaringen.

In de loop der jaren is mijn interesse in spiritualiteit toegenomen. Dit heeft in 2021 geresulteerd in het opzetten van een eigen YoutTube kanaal genaamd Spiri-Praatjes. Tijdens Spiri-Praatjes stel ik wekelijks een spiritueel onderwerp centraal waarover ik in gesprek ga met inspirerende gasten. Enkele gasten waar ik een aflevering mee heb opgenomen zijn: parapsycholoog Richard Krebber (65), waarmee ik in gesprek ging over ‘Spookhuizen en geestverschijningen’. Denice Hoogeveen (35) van V’s Moon, waarmee ik in gesprek ging over ‘Witchcraft en Spells’. Reïncarnatietherapeut Marianne Notschaele (61), waarmee ik in gesprek ging over ‘Reïncarnatie en vorige levens’. En Starseed Amy Angel Kgwedi (9) over ‘Starseed kinderen’ en haar vorige leven in de bovenwereld. Andere onderwerpen kunnen zijn: de Winticultuur, onze sterrenfamilie, het sjamanisme, lucide dromen en astraal reizen, de nieuwe wereld, communiceren met dieren, aura’s, de reis van onze ziel, seksueel trauma in verhouding tot spiritualiteit, werken met je derde oog, ademwerk et cetera. Mijn doel is om mensen te informeren over de diversiteit van spiritualiteit. Spiritualiteit is namelijk niet alleen aan yoga doen, mediteren en aan positieve dingen denken. Het gaat veel verder dan dat!

Zelf ben ik nooit door andere beings ontvoerd. Wel heb ik drie keer in het echt buiten een UFO gezien en droom ik sinds ik klein ben al over UFO’s. Ze vliegen dan rond mijn huis of ‘kijken’ naar binnen door mijn kamerraam. Ze bleven altijd op afstand, totdat ik me ruim drie jaar geleden meer ging bezighouden met spiritualiteit. Zo droomde ik aan het begin van dat proces dat er voor het eerst een UFO echt landde voor mijn neus. Er kwam ook een being uit die eruitzag als een mens. Hij ging een gesprek met mij aan. Het bijzondere was dat ik hem niet kende, maar aan de andere kant toch ook weer wel. Je weet hoe dat gaat in dromen, een beetje vreemd af en toe. Toen hij weer wegging terug de UFO in en opsteeg, was ik compleet verslagen door zijn vertrek. Ik werd volledig overvallen door de emoties die daarbij loskwamen en barste hysterisch in huilen uit. Zodanig dat ik erdoor wakkerschrok en in mijn wakkere staat ook die emoties nog voelde en bijna écht moest huilen. Een paar weken daarna had ik een bizarre ervaring.

Ik werd ‘s nachts wakker omdat ik geluiden hoorden buiten in het donker bij mijn raam.

Het klonk als een helikopter en toch ook niet. Voor een moment vroeg ik me af of ik moest gaan kijken. Maar ik was te moe en dus besloot ik te blijven liggen. Nadat ik weer in slaap was gevallen droomde ik dat er weer een UFO langs mijn raam vloog. Na een paar keer heen en weer vliegen nam de UFO een positie aan voor mijn raam. Er kwam een being uit gelopen die op mijn partner leek, maar hij was het niet. Dit wist ik omdat later toen ik wakker was hierover na ging denken. Ik zei in die droom tegen mijn moeder: “Hey ma, kijk hij lijkt op mijn partner.” Maar er was iets kleins aan hem dat anders was. Ik herinnerde me dat ik vaker had gehoord van mensen met ervaringen met beings, dat sommigen van hen kunnen shapeshiften. Soms zetten ze dit in om in contact te kunnen komen met mensen zonder ze af te schrikken. Een soort vertrouwensmantel zodat we niet gelijk van streek raken door het onbekende en communicatie alsnog kan plaatsvinden.

Terugkomend op mijn droom begon het wezen tegen mij te praten. Hij zei: “Ik heb voor jou geregeld dat jij een meeting krijgt met jouw star family.” Op dat moment werd ik zo overvallen door mijn enthousiasme, dat ik direct wakker werd. Toen volgde het bizarre. Terwijl ik wakker op mijn bed lag, hoorde ik heel hard een zoemend geluid in mijn oren. Ik constateerde dat dit geluid niet zozeer buiten was, maar vooral ín mijn oren plaatsvond. Terwijl dat gebeurde, begon mijn lichaam energetisch helemaal te vibreren zoals ik nog nooit ervaren had. Buiten hoorde ik ook weer het ‘helikoptergeluid’ dat ik al eerder die nacht had gehoord. Mijn hart bonkte op dat moment bijna uit mijn borstkast en mijn ademhaling was onregelmatig. Toen ontstond er een besef bij mij: ‘Ik heb zojuist gedroomd dat ik een ontmoeting krijg met mijn star family. Dat in combinatie met alle geluiden en lichamelijke sensaties, maakt dat ik het idee heb dat ‘ze’ mij klaar aan het maken zijn voor een echte ontmoeting’. Doordat ik dat besef kreeg, besloot ik fysiek en energetisch rustig te blijven en te ontspannen. Opdat hetgeen plaats zou vinden, met zo min mogelijk menselijke weerstand gepaard zou kunnen gaan. Na een paar minuten viel ik in een diepe slaap.

De volgende ochtend werd ik verrast wakker over wat er in de nacht had plaatsgevonden. Maar vooral ook benieuwd naar wat er in de tussentijd, nadat ik opnieuw in slaap was gevallen, was gebeurd. Gebaseerd op verhalen van ervaringsdeskundigen, bestaat er zoiets als ‘missing time’. Een tijd waarin mensen ontvoerd worden, zonder dat ze er achteraf zelf weet van hebben. Vaak heeft men wel het gevoel dat er ‘iets’ gebeurd moet zijn. Al met al een spannende gebeurtenis die ik niet meer zal vergeten. Uiteraard kijk ik uit naar meer van zulke ervaringen. Wellicht dat een hypnosesessie mij antwoorden kan geven.

Heb jij soortgelijke ervaringen en wil jij graag in contact komen met mij? Mail me: info@iamhealing.nl.