Ontwaken in de universele waarheid

Lieve mensen,

Wat fijn dat ik na een jaar weer terug ben bij ParaVisie. De ParaVisie staat voor mij persoonlijk symbool voor een groot deel van mijn paranormale ontwikkeling. Het blad vindt zijn oorsprong in het radioprogramma ‘Het zwarte gat’, dat werd uitgezonden door Radio Veronica. De rillingen liepen destijds over mijn rug bij het horen van de bandstemmen.

Mijn ontwikkeling staat echter, net als uw ontwikkeling, niet stil. Inzichten veranderen naarmate we groeien in bewustwording. Het woord ‘paranormaal’ heeft voor mij geleidelijk een andere betekenis gekregen. Wat destijds nog in mystiek werd gehuld, verklaren we in het heden als kwantumwetenschap.

‘Inzichten veranderen naarmate we groeien in bewustwording’

Als mens zijn wij dol op mystiek. Wanneer we alles kunnen verklaren volgens de kwantumtheorieën, moeten we de onverklaarbare verschijnselen dan ontberen? Ik kan u geruststellen. Er is nog zoveel mystiek die we nu nog niet kunnen verklaren. De Paravisie kan daar nog veel over schrijven. Daarom voel ik mij vereerd dat ik daar ook een aandeel in mag hebben.

Mijn aandeel heeft te maken met de transformatieprocessen van het individu. We gaan namelijk naar een hogere trilling. We gaan van een 3D realiteit naar een 5D realiteit. Hierdoor gaan we anders kijken naar alles wat om ons heen gebeurt. De transitie is in volle gang en dat vergt aanpassing. De waarheid zoals wij die tot nu toe hebben geleefd en beleefd, zullen wij in versneld tempo door andere ogen waarnemen. Niet alleen met onze ogen, maar ook onze binnenwereld zal hierdoor beproefd worden.

‘We gaan van een 3D realiteit naar een 5D realiteit’

Mijn vader volgde vroeger de lezingen van Jozef Rulof en was hij ook bevriend met dit bijzondere medium uit de jaren 40. Wanneer mijn vader mij vertelde wat hij had geleerd, hing ik aan zijn lippen. Veel van de voorspellingen worden nu werkelijkheid. In de jaren 60 vertelde mijn vader dat de wereld een absoluut zwart dieptepunt zou bereiken. Daarna zou alles anders en beter worden. In die tijd kon ik mij niet voorstellen hoe mijn mooie wereld van dat moment zo donker zou kunnen worden. Maar er is hoop lieve mensen en daar hebben jullie ook een aandeel in! We leven nu in een illusie. Een schijnwereld die ons wordt opgedrongen door het huidige systeem. Dit alles om de macht over ons te kunnen handhaven. Veel van wat wij geloven is aangeleerd bedrog. Dankzij de transitie zullen wij dit gaan ontsluieren.

‘We leven nu in een illusie’

Mijn vader vertelde onder andere dat de landing op de maan niet echt was. We hebben mijn vader destijds een beetje uitgelachen. Het kan echter geen toeval zijn dat ik afgelopen zondag via YouTube een documentaire tegenkwam waarin de maanlandingen in twijfel werden getrokken. Het is met deze documentaire uiteraard nog steeds niet bewezen of het wel of niet waar is. Wel is er een duidelijke trend waarneembaar dat we niet meer alles geloven wat ons wordt voorgeschoteld.

De persoonlijke waarheid van u als individu is één van de onderwerpen waar ik de komende tijd heel graag over wil schrijven en ik ben benieuwd naar jullie feedback. Persoonlijk verheug ik mij enorm op de nieuwe tijd, al is het soms ook lastig om het contact in stand te houden met dierbare mensen die mijn visie (nog) niet begrijpen.

Omdat ook ik het grote geheel onmogelijk kan overzien, beperk ik mij tot het bijstaan van mensen die zich nu in een veranderingsproces bevinden. Deze processen zijn zwaar en verwarrend. Mensen worden wakker. Men beseft dat het leven dat men tot nu toe heeft geleefd en beleefd, niet meer bij hen past. Ook ik heb mijn vertrouwde leven losgelaten, zodat ik mijn persoonlijke missie kon volbrengen.

‘Mensen worden wakker’

Vanuit mijn missie heb ik een advieslijn opgericht. Hier werk ik samen met een hecht team van coaches die allen dezelfde intentie hebben. We gaan zoveel mogelijk mensen bijstaan in het loslaten van oude pijn. De mensen die nu ontwaken en helen, spelen straks een grote rol in de transitie van onze maatschappij. Omdat het individu ontwaakt, zal ook de wereld ontwaken. We gaan nog grote wonderen beleven. De komende tijd hoop ik hier veel over te kunnen vertellen.

Warme groet,

Ana Akkermann

Voor meer info over de persoonlijke begeleiding www.rimpelsopjeziel.nl