ParaVisie Awards uitgereikt!

MEDIUM VAN HET JAAR: FRANS SCHMIDT GIESKENS
Gisteren zijn de ParaVisie Awards uitgereikt. Medium van het jaar 2021, Medium Thomas Woolthuis, mocht de Award voor medium van het jaar 2022 aan zijn opvolger, ‘bandstemmenman’ Frans Schmidt Gieskens, overhandigen. Strikt genomen is Frans geen medium. Maar omdat hij in de loop der jaren talloze mensen troost heeft geboden door de stemmen van hun overleden dierbaren op bandrecorder, radio, computer of anderszins op te nemen, verdient hij deze Award dubbel en dwars.

SPIRITUEEL INSPIRATOR VAN HET JAAR: MARIE-LIZ DE JONGH
Winnaar van de Award voor Spiritueel Inspirator 2022 is geworden Marie-liz de Jongh, die op basis van onder andere haar eigen ervaringen de EQfit Academy BV oprichtte, een zorginstelling die uitgaat van de noden en behoeften van het kind. Met internationale inspiraties!

BOEK VAN HET JAAR: DE VIJFDE DEMENTIE
Winnaar van de Award voor Boek van het Jaar is Evelien Pullens, die met ‘De Vijfde Dementie’ (uitgeverij AnkhHermes) een indrukwekkend, persoonlijk en ontroerend verslag schreef van hoe dementie niet alléén maar grauw en grijs hoeft te zijn, maar daarentegen ook tot onvermoede ontwikkelingen zoals intuïtieve en spirituele groei kan leiden.
Allen van harte gefeliciteerd!