Reading: €10,-

Nog niet zo lang geleden schreef ik mezelf in voor een cursus op de mediumschool. Ik ben natuurlijk al wel medium, maar sta er altijd open voor om nieuwe dingen ontdekken. De eerste les was meteen raak: ik leerde tien fantastische mensen kennen. Toch sprong daar voor mij eentje uit: Dora! Ze kwam de les super spontaan binnen en iedereen was gelijk wakker. Ik dacht bij mezelf: ‘Yes! Die vibe hoort bij mij.’ Net alsof ik mezelf hoorde binnenstormen. Een wervelwind!

Pas aan het eind van de les kwam ze naar me toe om samen te oefenen. Ik mocht haar ‘lezen’. Maar op het moment dat de reading bezig was, blokkeerde ik. Ik wist wel wat ik wou zeggen, maar het kwam er niet uit. Ik vond dat wat ik voelde, namelijk te erg. Daarom sprak ik met haar af om elkaar na de les te contacteren. Helaas bleek mijn gevoel er niet naast te zitten: Dora is ziek en ze zal haar ziekte meedragen tot op de dag dat engelen haar meenemen naar huis en een vlaag van vlinders achterlaten. Want zo zal ze ook herdacht worden. Ik kreeg ook meteen het idee of gevoel dat ik de taak van Dora’s steunpilaar en hulp op me zou gaan nemen en die rol na haar overlijden voor haar geliefden zou oppakken.

Dora

Dora is als ziel gelijk aan mezelf, daarom voelen we elkaar ook zo goed aan. Ze is tevens een vreselijk goed medium. We zitten eigenlijk altijd op dezelfde lijn en de gelijke vibratie of frequentie. Als mediums willen we ook graag iedereen een eerlijke kans geven. Zo vertelde Dora mij dat ze graag iets spiritueels wou doen voor de mensen die het financieel niet breed hebben. Om ook hén de kans te geven om boodschappen te mogen ontvangen van overleden dierbaren of een inkijk en advies in hun toekomst. Ik vond het zo’n mooi idee. Tuurlijk doen we dat! Dus: mensen die het niet breed hebben, kunnen voor tien euro een reading van 45 tot 60 minuten ontvangen.

Vijftig procent van de opbrengst gaat naar een goed doel. Het doel dat Dora steunt is: MAKE A WISH (kinderkankerfonds). Ik steun: GAÏA (dierenwelzijn). Statistieken hiervan zijn maandelijks te bekijken en worden in de spirituele groep ‘Spiritual Wings’ op facebook geplaatst.

 

Medium Katarina

Contact: Spiritualwings18@gmail.com