ROMANTIEK VOOR DE VISSEN!

De liefde is belangrijk voor iedereen en deze maand wordt Vissen getrakteerd op een goede dosis romantiek. Iedereen weet dat liefde de drijvende kracht is achter eigenlijk alles, ook al is ze soms vermomd als een hang naar macht of geld. Wie wil er nou niet geliefd worden? Vissen zwemt moeiteloos mee in de stroom van de liefde en laat zich maar al te graag betoveren.
Maar… er is ook zoiets als de ratio. Komende periode is vriendschap een onmisbaar onderdeel van een liefdesrelatie. Is je partner je vriend niet? Dan voel je je eenzaam en onbegrepen. Is je partner je vriend wel, dan bevaar je een nieuwe liefdesoceaan waarin de band verdiept wordt. Geen relatie? Dan kan een vriend die je al jaren kent en onderdeel is van je geschiedenis een geliefde worden.
Omdat Jupiter nu definitief in Ram staat, maak je haast met een nieuw begin in je leven. Dit heeft grote invloed op je dagelijks leven waardoor jij je agenda anders gaat inrichten. Zeg maar gedag tegen je routines, want die passen niet meer bij al dit nieuws! Er is een mogelijkheid tot het veranderen van baan of een soort promotie. Grijp je kans, want hij komt maar één keer voorbij.
© Elodie Hunting, www.horoscoopboek.nl