RvdB vindt nieuwe cirkel

Het graancirkelseizoen zat er eigenlijk al op, dachten wij zo. Tot we gisteren van wie anders dan Robbert van den Broeke de melding kregen van een verse cirkel!

Op zijn eigen facebookpagina schrijft hij: ‘Ik werd vannacht naar de Palingstraat getrokken, ik kreeg duidelijk een visioen te zien waarin ik een zilverachtig, schotelvorming object zag boven een grasveld aan de Palingstraat. Ik zag in het beeld 5 bemanningsleden in de ufo en ik voelde dat de mensheid langzaam en meer groeit om aan het idee te wennen dat we niet alleen zijn in het heelal. Ik kreeg duidelijk in beeld dat deze cirkel het resultaat was van de uitstoot en de energie van de ufo en dat de cirkel niet helemaal rond was, maar een ei-vorm had met een scherpe hoek erin.

Ik kreeg door dat onze zon sinds kort is aangesloten op een groter galactisch netwerk van positieve buitenaardse strijdkrachten en dat onze zon nu definitief fungeert als portaalster voor ufo’s die via de lichtpoort van de zon tevoorschijn komen. Ik zag in een beeld symbolisch een glasplaat of een soort groot raam dat aangeslagen leek door vocht. Opeens zag ik er handen op verschijnen. Ik zag hoe buitenaardsen het vocht wegveegden en aanschouwde hun gezichten. Ze drukten ze tegen het glas en ik voelde dat ze graag bij ons willen zijn om ons te adviseren en te helpen. Maar het kan en mag nog (net) niet. Het glas is de barrière van mensen en de negativiteit dat nog doorbroken moet worden. Ik zag een lange buitenaardse vinger in het vocht op het glas schrijven: We love you all.

Toen de boer de cirkel zag, heeft hij deze meteen weggemaaid. Ik heb wel nog foto’s kunnen maken van de cirkel.’

Over alles wat dit seizoen in zowel Nederland en Engeland aan deze laatste cirkel voorafging, lees je in de nieuwe ParaVisie! Met dank aan onze rapporteurs Robbert van den Broeke en Karin Achten.