Tresi vroeg om vergeving

Vergeving is een centraal thema in Bijbel. Oók in het leven van trancemedium Tresi Barros, waarover een uitgebreid artikel in de nieuwste uitgave van ParaVisie Magazine. Zo had ze een keer ernstige ruzie met goede vriendin.

Tresi: “Onze relatie bevond zich in een negatieve spiraal. Er was echt sprake van een machtsstrijd. Dat ging op een gegeven moment zo ver dat ik slecht over haar ging denken en kwaad over haar ging spreken. Ik was totaal mezelf niet meer. Deed geen consulten meer en bad niet meer voor het slapengaan. Ik voelde me onrein. Kon mezelf daardoor ook niet meer aankijken in spiegel, anderen ook niet en God al helemáál niet.

Ik wilde mijn gids Isaak om hulp vragen, maar de pen verroerde zich niet. Toen ik de wanhoop nabij was, stuurde ik een appje naar mijn vaste kern van vrienden en medewerkers met het verzoek of zij mij voor mijn onzuivere gedachten en gedrag wilden vergeven. Ze hadden geen idee waarover het ging, maar deden dat toch. Pas tóen kon ik mezelf vergeven en God ook vragen me te vergeven. En pas dáárna ging mijn pen weer bewegen en keerde mijn gave – het automatisch schrijven – eindelijk terug.”

Meer over Tresi en haar trancemediumschap lees je in de nieuwste ParaVisie Magazine. Bestel ‘m hier!