Tweelingen in gesprek… Met zichzelf!

Op 21 mei gaat ’s nachts de Zon van Stier naar Tweelingen en belandt daarmee in een geheel andere energie. Alles gaat sneller en is meer gericht op uitwisseling.

Tweelingen is het sterrenbeeld dat gaat over communicatie, kennis en humor. De kracht van de Tweelingen is dat hij kan omgaan met allerlei soorten mensen. Hij past zich gemakkelijk aan en vindt met iedereen wel een gespreksonderwerp.

Een spirituele kracht van Tweelingen is dat zij zich gemakkelijk bewegen in verschillende soorten bewustzijn. Met andere woorden; zij maken gemakkelijk contact met astrale lagen en geven boodschappen door. Tweelingen is nuchter en rationeel en begrijpt zichzelf al pratende want taal is hun gereedschap. Maar een vette roddel of sappig detail gaan ze ook niet uit de weg als dat het gesprek leuker maakt.

Tweelingen is talig en leert heel gemakkelijk omdat ze van nature nieuwsgierig zijn.

Komend jaar is de Tweelingen gericht op materiële zekerheid. Het hoeft even allemaal niet zo snel want zorgvuldigheid en betrouwbaarheid staan bovenaan het lijstje.

Dit is een goed jaar om aan zelfreflectie te doen. Waar sta ik nu in mijn leven en waar wil ik naartoe? Welke delen van mij ken ik nog niet? Ook al is Tweelingen extravert, dit jaar kent hij absoluut vele momenten van introversie.

Familie speelt een hoofdrol en dan met name de geschiedenis van de (voor)ouders. Tweelingen gaat op onderzoek naar familiepatronen en probeert af te rekenen met belemmerende factoren. Niet razendsnel en gejaagd, maar precies en gedegen. Het mag best tijd kosten!

Komend jaar bereidt Tweelingen een herstart voor waarin de wissels beduidend anders worden gezet. Hij neemt zijn plaats in in zijn leven en in de familiegeschiedenis. Hij is tijdelijk niet gericht op communicatie met de wereld om hem heen, maar op zijn innerlijke subpersoonlijkheden.

© Elodie Hunting, www.horoscoopboek.nl