Voorspellingen – update

Traditiegetrouw doen mediums en paragnosten in de januari-uitgave van ParaVisie uitspraken over het komende jaar. Voor 2018 is dat niet anders. Interessant is het dan natuurlijk om gedurende het jaar bij te houden wat uitkomt en wat niet. We zijn pas een paar weekjes verder, maar nu al zijn er markante treffers te noteren:

  • ‘Rachel en Dré Hazes nader tot elkaar’, zo liet medium Mireille van Rijn al op 21 november optekenen. Nog voor het oude jaar om was, bleek het zover: moeder en zoon zaten na een jarenlange vete voor het eerst weer gezamenlijk aan de kerstdis!
  • Wederom medium Mireille in de januari-editie van ParaVisie: ‘Er komt een heel schokkend misbruikverhaal uit het verleden naar voren waar kinderen bij betrokken zijn.’ Op 28 december werd vervolgens bekend dat er binnen één maand 80 meldingen van misbruik onder Jehova’s Getuigen waren binnengekomen bij het speciaal daartoe ingestelde meldpunt.
  • Medium Thomas Woolthuis voorspelde dat Jort Kelder zelf ‘zijn’ zo heurt het grenzen zou gaan overschrijden. En wat gebeurde er? In de eerste aflevering van zijn nieuwe radioprogramma (uitzending van 6 januari) vergaloppeerde Kelder zich met de uitspraak dat vrouwen zich aan hem opdringen om verkracht te worden. Ophef alom…

Wordt vervolgd!

Zelf nalezen? Je kunt de januari-uitgave van ParaVisie nog bestellen via paravisie@edicola.nl!