Werk vóór het meisje, Leeuw!

Als de Zon op 22 juli van Kreeft naar Leeuw gaat, zitten we in hartje zomer. Hier heerst de gouden schijf aan de hemel als een machtige koning Leeuw. Leeuw is een positief sterrenbeeld die van luieren in de schaduw houdt. Ondertussen houdt hij een oogje in het zeil en grijpt in als hij ziet dat het niet goed gaat. Leeuw is een ster in delegeren en in coaching. Hij heeft een oog voor talent en haalt dat moeiteloos naar boven.

Komend jaar gaat werk voor het meisje. Jij kunt je licht laten stralen door iets te doen waar je goed in bent. De samenwerking met iemand anders vereist bescheidenheid van je. Als je in staat bent niet alle aandacht op te eisen maar die te gunnen aan de ander, gaat het prima. Relaties vragen hetzelfde. Het verloopt niet altijd soepel, want de ander is deskundig en onbuigzaam. Hecht je veel waarde aan je ego en identificeert jij je ermee, dan wordt dit een lastig jaar. Ben je in staat een stapje terug te doen en jezelf als onderdeel van het geheel te zien, dan gaat het goed.

Kan de schoenmaker zich bij zijn leest houden, dan wordt dit een productief en rijk jaar. Je beleeft veel plezier met (je) kinderen en voelt je jonger dan je bent. Ook de creativiteit wordt aangewakkerd en je kunt laten zien dat je een kunstenaar bent. Auto’s kunnen voor verrassingen zorgen en die gaan of de goede kant op, of niet. Oude, karakteristiek auto’s zijn favoriet, maar ook hypermoderne.

In de communicatie moet je af en toe even slikken, want je wordt voor voldongen feiten gezet en staat met de mond vol tanden. Het heeft geen zin om veranderingen af te dwingen, want dat roept alleen maar meer weerstand op. Gebruik je creatieve kant en vind het geitenpaadje om je doel te bereiken. Dat kun je!

© Elodie Hunting. www.horoscoopboek.nl