Wonen in een spookhuis

Ik ben me wild geschrokken toen ik voor het eerst een negatieve entiteit in huis had die met spullen smeet. Op een zondagochtend stond ik in de keuken en hoorde op de verdieping boven me een harde knal. Het bleek een kaarshouder te zijn, die aanvankelijk bovenop de kledingkast stond en nu in tig stukken op de vloerbedekking uit elkaar was gespat. Ik verdacht direct de kat, maar de houder was een meter van de kast met kracht op de grond gesmeten.

Toen mijn gidsen (beschermengelen) mij als net ingewijd sjamaan duidelijk maakten dat het hier om een demoon ging, wist ik niet hoe ik het had. Als kind was ik altijd als de dood geweest voor geesten. Van het lezen van  spookverhalen kreeg ik nachtmerries. Ik consulteerde een kennis en die adviseerde me rozemarijn in mijn slaapkamer te leggen. Ook kwam hij op een avond een praatje maken met ‘Joep’, zoals de entiteit volgens hem heette, en vroeg hem mij niet verder lastig te vallen. Dit zette naar mijn idee niet veel zoden aan de dijk.

Gelukkig ken ik een zeer goede channeler en spirituele coach, Johannet van Hasz. Toen ik haar vroeg wat mijn gidsen over de entiteit melden, bleek laatstgenoemde nog steeds in mijn woning te zijn. Van Hasz zei dat ze ook regelmatig huizen reinigde van negatieve energieën en beloofde mij spoedig langs te komen. Een paar dagen later arriveerde ze met houtskooltjes en verschillende soorten wierookkorrels en praatte met de negatieve entiteit. Dat bleek de nog niet lang overleden Birmese buurman, die ernstig verward was gestorven. Hij was zeer christelijk en meende in mij een heks te herkennen. Dat had hij goed gezien.

‘Het bleek om de geest van de nog niet lang overleden Birmese buurman te gaan’

Van Hasz hielp de man overgaan naar het Licht en maakte ook de rest van mijn huis schoon. Ik kan de aanwezigheid van entiteiten niet voelen en ook niet met ze praten, maar mij was wel opgevallen dat voorwerpen zich zonder mijn toedoen hadden verplaatst: zelfs van de ene verdieping naar de andere! Zo bleek er ook een trambestuurder door de woning te dwalen, die dacht dat dit zijn huis was. Daarnaast trof Van Hasz talloze overleden katten aan (ik ben dol op deze dieren) en mijn oma en overgrootvader waren aanwezig. Toen Johannet vertrok, zag mijn huis er extra licht uit en was het weer rustig.

Sindsdien is mijn angst voor entiteiten verdwenen. Als er weer spullen uit zichzelf lijken te verplaatsen, dan app ik Van Hasz om te vragen of het klopt dat er een geest in huis zit. Ik weet dat zij veel kracht heeft en ook sterke negatieve entiteiten aankan. Lukt het niet in haar eentje om een spook uit mijn woning te krijgen, dan vraagt ze hulp aan aartsengelen en familie van de dode, die vaak al boven bij het Licht staan te wachten.

Zo troffen we een keer een buurtbewoner, die uit eenzaamheid zelfmoord had gepleegd en bang was om zijn moeder te ontmoeten. Liever waarde Johan door zijn oude buurt en vooral mijn huis vond hij gezellig. Steeds na een bezoek van hem, was één van mijn Maria-beeldjes een kwartslag gedraaid. Op een dag had hij zelfs de kachel aangezet om mij te verwarmen en een hart onder de riem te steken. Dat ging mij wat ver. Toen Van Hasz met zijn moeder sprak, bleek zij niet boos en Johan kon met een gerust hart onze aardse sfeer verlaten en overgaan naar het Licht.

‘Steeds na een bezoek van hem, was één van mijn Maria-beeldjes een kwartslag gedraaid’

Echt negatieve entiteiten die kwaad willen – demonen – zijn zeldzaam. Ik schrok me laatst wel weer te pletter toen ik rond 10 uur ’s avonds mijn tanden stond te poetsen en er vlak naast mij een theedoek en een poppetje op de grond werden gegooid. Ik heb toen maar zo neutraal mogelijk gereageerd om de geest niet het plezier te gunnen van mijn angst. Boven in bed heb ik mijn gidsen gevraagd om me te beschermen en natuurlijk direct Johannet een bericht gestuurd. Een paar dagen later bleek dat dit een Schotse dubbelspion uit de Tweede Wereldoorlog was, die het reuze grappig vond om mensen angst aan te jagen. Maar de meeste spoken hebben niet zoveel kracht.

Tijdens de recente lockdown voor het coronavirus waren er echter meer negatieve geesten actief. Dit komt doordat er meer voeding voor ze was. Veel mensen waren bang, gestrest of boos door de omstandigheden. Een entiteit voedt zich aan die angst en woede en krijgt daardoor meer kracht om voorwerpen te verplaatsen of in te breken bij mensen die hun aura openstellen, bijvoorbeeld door het drinken van alcohol of roken van marihuana. Zo kan een spook tijdelijk meesturen in iemands gedrag en toch wat invloed op het leven op aarde hebben.

‘Tijdens de recente lockdown waren er meer negatieve geesten actief’

Sowieso kan ons energieveld entiteiten met zich meedragen. Bij choquerende gebeurtenissen verliezen we delen van onze ziel, die je je kunt voorstellen als een flatgebouw, waarin een aantal appartementen leeg komt te staan. Deze woningen kunnen worden ‘gekraakt’ door een negatieve entiteit, die zal proberen jou in je angst of woede te houden. Dit is immers voeding én macht voor het spook. Ook deze entiteiten kan Van Hasz in een behandeling met wierook uit je energieveld verwijderen. En bij elke kundige sjamaan kun je met hulp van ‘soulretrieval’ zielsdelen terughalen.

Zoals we ons huis opruimen en schoonmaken, zo zou je de energie van je leefomgeving ook regelmatig moeten reinigen. Dit kan met salie en wierooksoorten als antiëntie, copal en drakenbloed van De Stralende Zon. Maar in het geval van demonen is het toch beter om een expert het werk te laten doen.

Meer artikelen van mij lezen?

Volg mijn blog https://kirstenzeemeermin.com/