Medium Myrrhe

Nu Myrrhe Spronsen haar medicatie aan het afbouwen is waaraan ze begon na een psychotische episode, merkt ze dat haar paranormale kwaliteiten weer toenemen. Over dit proces zet zij zo af en toe wat op papier. Oók voor ParaVisie Magazine. Het interview dat Paul Rooyackers met haar had lees je in de nieuwe ParaVisie Magazine. Haar eerste column-bijdrage hieronder!

Ze staan in de rij

Wat ik voel met mijn grote gevoeligheid is de inspiratie van geestelijke wezens. Soms staan ze in de rij om contact met me te maken en boodschappen door te geven. Dit is natuurlijk prachtig, maar hoe ga je daar nou goed mee om? Ik ben namelijk een mens, heb een fysiek lichaam en woon op de planeet aarde. Dus ik moet soms slapen, naar de wc of rusten.

Wat ik heb geleerd is dat ik met deze gevoeligheid mag werken en ook ruimte mag creëren om deze inspiratie toe te laten en bijvoorbeeld te gaan schrijven. Het is prachtig om met de geestelijke wereld samen te werken. Er komt een bepaalde verantwoordelijkheid bij kijken. Ik probeer mijn boodschappen zo zuiver mogelijk te houden en voldoende rust in te bouwen voor mezelf. Soms zijn de energieën erg hoog en floep je bijna uit je lichaam. Dit gevoel herken ik nu en ben er niet meer bang voor. Wat dan bijvoorbeeld helpt is om te weten dat het over gaat en dat ook even douchen of wandelen kan helpen.

Nu ik mijn medicijnen minder, komen deze geestelijke vermogens meer terug. Zodra ik ermee ga werken en de geestelijke inspiratie kan worden omgezet in iets aards, gaat het ook meer stromen en is het minder overweldigend. Voor mij voelt het dan ook als luisteren naar mijn roeping, naar wat ik te doen heb hier. Ik neem je graag mee op reis. Ik zal eerlijk zijn, het is zeker niet altijd makkelijk en mooi. Natuurlijk zijn er momenten van regenbogen en troetelbeertjes, maar het is ook veel innerlijk werk doen en soms in de duisternis navigeren met je eigen licht!