Zeker Weten Event

Op zaterdag 17 november presenteren we met trots het nieuwe boek Zeker Weten… er is leven na de dood! Een bundeling van twaalf intieme getuigenissen van een voortbestaan na de dood.

 

Tijdens een speciale lezingenmiddag komen vijf van de geïnterviewden uit het boek aan het woord: Bonnie Bessem, Margarit Gerrits, Richard Krebber, Marja Ruijterman en Yvette Visser. Hoezo zijn ze zo zeker van hun zaak? Wat hebben zij meegemaakt? En wat kunnen we leren van hun verhalen? Na afloop van de lezingen is er een uitgebreide paneldiscussie o.l.v. auteur Han Kuik.

 

Jij kunt er op deze middag in Bilthoven bij zijn! Voor € 17,50 ontvang je, naast je toegangskaart en een gratis kop koffie of thee, ook een kortingsbon t.w.v. € 5,- (te besteden aan het boek Zeker Weten of een andere spirituele titel).

 

Aanmelden door overmaking van € 17,50 x het aantal gewenste kaarten op rekeningnummer NL 79 RABO 0171 6580 78 t.n.v. Edicola Publishing en o.v.v. je naam, adres en aanduiding ‘Lezing Zeker Weten’. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag krijg je de toegangskaart(en) thuisgestuurd. Wees er snel bij! Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

 

Voor vragen bel je met Edicola Publishing: 0570-607561.